Veszprémben, Gulya dombi lehajtónál, ma 5-től srácoknak masztira, orálra, kukkolásra lehet csatlakozni. Autóban leszek.
Pesti hellyel rendelkezőt keresek
Szeged felé a héten valaki? sportos, férfias srác vagyok, hely ok!
Üdv vasárnapra keresek Hatvan vagy környékén autos kalandot.helyel rendelkezö lene jo.privátba kered
Ma kora este keresnék Sümeg környékén, fiatal, igényes fiút…
Szopnek...!
Miskolc Mezokovesd Eger
Miskolc Mezokovesd Eger
Hello. Ma éjjel szopatna Esztergom körny3kén valaki?
Budapesten, vagy a Budapest - Cegléd vasútvonalon keresek nagyobb méretű aktív férfit, hosszú, tartalmas, leginkább orális sexre, de ha jó nagy a szerszám, szívesen befogadom "alul" is. Perverzió is belefér. Hely vagy autó kell! Én 170/70, 39 éves passzív vagyok.
Erre bármikor kapható vagyok s ha járok Bp-en akkor is. Adj elérhetőséget, küldök képeket s találkozzunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 02. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4357832)
2022. 02. 02. szerda 23:58
akar valaki dugni ? most azonnal jöhet
Ma de. valaki dél Pest dél Buda környékén?
Haliho.ma reggel fél 9-9 körül valaki pólus tesco wc?
Ma reggel negyed9 és fél 9 között budapest stadionok buszoályaudvaron valaki egy kis kukkolásra, vagy maszti,esetleg oral? Wc ben vannak kukucskáló lyukak de egymáséval is játszhatunk a piszoároknál
akar valaki dugni ? most azonnal jöhet
Most Gyulán leszoplak,írj
Szombaton,vasárnap szopnék Kecskeméten.
Ma este Eger És Mezőkövesd környéke valaki?
fiatal vékony szőrtelen passziv?
Sziasztok
Holnap hajnalban, 5 körül szívesen szopnék valakit Hatvanban
Holnap hajnalban, 5 körül szívesen szopnék valakit Hatvanban
Sziasztok vasárnap délelöt Hatvan Csány környékén keresek izgalmat szexet helyel rendelkezök elönyben de autos tali is érdekel kamus igérgetök hanyagojanak privátba keresetek
Péntek este szívesen pucsítanék kitartó aktív pasi előtt.Hely ok de utazni is tudok Nyíregy környéke.