Sziasztok, szerdán a déli környékén valaki?
Szívesen maszíroznék hetero biszex hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok! Békés megyében keresek kezdő, igényes bi srácot! Várom az üzeneted.
Vasárnap Hatvanba keresek helyel rendelkezöt
Most pesten valaki szopnék nyalnék !!!
Szombat vasárnap napközben valaki Eger és környéke? Kocsi van tudok utazni de helyem is van!
Sziasztok,Monor és kk-n ismerkednék ápolt intelligens sráccal,helyem van, de utazni is tudok ha úgy alakul...
Ma estére 23után keresek max 30éves pasit budapesten kozos hokira.
Sziasztok, Bi 30 körüli sráccal ismerkednek, akár ma este
Mostpesten valaki szopnék nyalnék perverzkedes oké
Veszprém környékén ma este vki?
Sziasztok!
Egész éjszakai elérhető vagyok Pest megye, szívesen csatlakoznék egy kalandra.(biszexuális férfi vagyok)
Egész éjszakai elérhető vagyok Pest megye, szívesen csatlakoznék egy kalandra.(biszexuális férfi vagyok)
Albertirsa felé autós?kocsiban?
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Kezdő aktív jelentkezését is várom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Közös hoki kölcsönös orál Buda? Írj
Sziasztok!
Szopnék na egy ápolt igényes fiut.Hely van.Írj ha szopatnál egy jòt Bp
Szopnék na egy ápolt igényes fiut.Hely van.Írj ha szopatnál egy jòt Bp
Sziasztok.Biszex uniszex fiatal pasi vagyok.18cm hosszú farokal.
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Esztergom,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Utazni is tudok és fogadni is.
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Esztergom,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Utazni is tudok és fogadni is.
Ma este a kutyaiskola mellett szopnék a bokorban. Budapest
Hétvégére Extrém bizarr perverz szexet keresek. Megyek vidékre is, utazás nem gond!
(Ez egy válasz kalamajka1992 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 11:54
Balassagyarmat környékén szopatnék nálam fiatalabb fiút, én sportos 29 éves vagyok, nagy intimmel