Valaki Agárd Siófok Veszprém fehérvár útvonalon aki szophato ?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Ma este Szegeden szopnék.
Most valaki a kondorosi kifolyónál?
PM-ben írtam.
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 07:30
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Helo ..most kinek lenne helye Pesten.?
M a délután Szolnokon a Tisza parton orális kalandot keresek. Lehet egyoldalú is.
Ma délután valakit kielégítenék. Van helyem 17 órakor újpesten
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
Valaki most diszkrét laza mókára? Bp
11-22 ker mostanában egy kis kalandozás?
Szia. Privát!?
(Ez egy válasz barbados123 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyfaszú kb 19-20cm -es fasszal rendelkező aktív szopatót keresek, aki imád szopatni. Egészséges pasi írjon,ha van ilyen. Dél pest,pest,reptér környéke. De utaznék is.
MA du. 3 körül Magnum szaunás kaland?
Szopnék Miskolcon
Szopnék miskolcon
Szopnék egy szép farkat.
Ma és holnap délután találkoznék megbízható pasival Szolnokon, kölcsönös orál érdekelne.
Sziasztok! Meg kb 1 órát Pusztaszabolcson leszek. Szopatnák egy jót. Hely megoldható
Sziasztok. A délelőtt folyamán valakinek van kedve békáson glory-s kalandhoz? Aktív vagyok!