45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Debrecenben keresek masszőrt aki egy kis extrát is tud nyújtani.
Fél óra mulva bele élveznék párom bugyiába! Ki nézné meg viber csmban?
Sziasztok!
Ajka-Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka-Tapolca-Keszthely környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Üdv mindenkinek. Dunaharasztin és környékén szopnék és baszatnám magam.
Dél Bp. környéke?
Szolnokon keresek férfi masszőrt aki az extráktól sem zárkozik el.
Szopnék szopatnék most Gödöllő-Fót-Dunakeszi környékén
Veszprém megyében SZOPATNÉK.
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.
Most délelőtt folyamán szopnèk a reptér közelében.
Marcali környékén 2 bi pasihoz valaki? Pár, Pasi?
Jól hangzik.
Nem tudok üzenetet küldeni nektek.
Hogyan lehet veletek felvenni a kapcsolatot? (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudok üzenetet küldeni nektek.
Hogyan lehet veletek felvenni a kapcsolatot? (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4759399)
2025. 02. 27. csütörtök 19:39
Andornaktálya? Andi vagyok. Szopjuk le a pasim...
Holnap délután kecsón vagy szolnokon benne lennék kölcsönös izgalmakban, helyem sajnos nincs.
Miskolcon valaki 13óra körül? Cumiznék egy jót!
Sziasztok, aktív ill. uni biszex partneremet keresem orális örömökre, ma délelőtt folyamán. Helyem van az Örs vezér környékén.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ismerkednék szopni nyalakodni vágyó Budapesti, Pest Megyei idősebb hellyel rendelkező férfivel aki alkalmanként kielégítene orálisan !
Átlagos méretű ,pár kiló plusszal rendelkező ,ápolt, korrekt barátságos férfi vagyok !
Átlagos méretű ,pár kiló plusszal rendelkező ,ápolt, korrekt barátságos férfi vagyok !
XI-ben vagyok valaki oralra?
Tiszalökön aktív pasi?Hely ok.