Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 19. hétfő 09:38  #1785
MmePrune MmePrune VIP Admin
mit nem tudsz te, amit én igen? ki van zárva, hogy lenne olyan smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2009. 01. 18. vasárnap 10:26
valóban igazad van, csalóka a csíkos szerelés... első nekifutásra kanapénak nézné az ember, az benne a megtévesztő...de kanapé nem lehet az asztalon...akkor a te fantáziád mégiscsak jobb mint az enyém...ezentúl ha nem tudok valamit csak hozzád fordulok...jut eszembe egy-két dologra meg is taníthatnál, ígérem jó tanuló leszek.

crazya
2009. 01. 18. vasárnap 23:10  #1784
tablet tablet
2009. 01. 18. vasárnap 23:07  #1783
tablet tablet
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 01. 18. vasárnap 10:26  #1782
valóban igazad van, csalóka a csíkos szerelés... első nekifutásra kanapénak nézné az ember, az benne a megtévesztő...de kanapé nem lehet az asztalon...akkor a te fantáziád mégiscsak jobb mint az enyém...ezentúl ha nem tudok valamit csak hozzád fordulok...jut eszembe egy-két dologra meg is taníthatnál, ígérem jó tanuló leszek.

crazya
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 18. vasárnap 09:26
nincs teljes képem róla smile
szerintem az egymásba futó csíkos rész a harisnyanadrágos láb, és a férfi keze éppen a szoknyát hajtja fel...az ismerősöm nem látta meg a csíkosban a női lábat...szerintem pedig az az..és szerintem nagyon izgalmas a kép
2009. 01. 18. vasárnap 09:26  #1781
nincs teljes képem róla smile
szerintem az egymásba futó csíkos rész a harisnyanadrágos láb, és a férfi keze éppen a szoknyát hajtja fel...az ismerősöm nem látta meg a csíkosban a női lábat...szerintem pedig az az..és szerintem nagyon izgalmas a kép
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 18. vasárnap 08:26
na ma reggel folytatom...a kezek pozíciójából azt látom szemben helyezkednek el egymással...hát vannak elképzeléseim de úgy gondolom sok fajta variáció lehetséges...lécci osszad meg velem, aztán gondolom van ebből másik kép is ahol mindent lehet látni...felszólítalak, hogy mutasd meg nyes
2009. 01. 18. vasárnap 08:26  #1780
na ma reggel folytatom...a kezek pozíciójából azt látom szemben helyezkednek el egymással...hát vannak elképzeléseim de úgy gondolom sok fajta variáció lehetséges...lécci osszad meg velem, aztán gondolom van ebből másik kép is ahol mindent lehet látni...felszólítalak, hogy mutasd meg nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:56
mondom neki: ez asztalszex...erre ő: a kordnadrágos pasi oké, de hol a nő?
nah...te sem látod?
2009. 01. 17. szombat 21:56  #1779
mondom neki: ez asztalszex...erre ő: a kordnadrágos pasi oké, de hol a nő?
nah...te sem látod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:53
erre gondoltál? nekem is elmagyarázhatod, nem tudom miről van szó...

2009. 01. 17. szombat 21:54  #1778
ja, közben megjelent .....

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:53

2009. 01. 17. szombat 21:53  #1777

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 17. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 21:49
ma ezt a képet el kellett magyaráznom egy kedves ismerősömnek smile

2009. 01. 17. szombat 21:49  #1776
ma ezt a képet el kellett magyaráznom egy kedves ismerősömnek smile

2009. 01. 08. csütörtök 08:22  #1775
Ne álmodozz te még a szalmakazalról, odébb van az még nézz ki az ablakon. Én is útálom a telet, nagyon várom már a tavaszt. Mostanság sok dolgom van, ezért ritkábben vagyok.
Szép napot mindenkinek!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 07. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 09:08
legyen már végre nyár, és száradjon a fű! szalmakazalban akarok fetrengeni!!!!

jaaah..most látom, hogy ez nem az időjárásos topic..na mindegy, most már itt hagyom hehe
2009. 01. 07. szerda 09:08  #1774
legyen már végre nyár, és száradjon a fű! szalmakazalban akarok fetrengeni!!!!

jaaah..most látom, hogy ez nem az időjárásos topic..na mindegy, most már itt hagyom hehe
2009. 01. 05. hétfő 17:37  #1773
tablet tablet
Szia Sulamit ! Merre jártál mostanában, rég láttalak.

2009. 01. 05. hétfő 13:03  #1772
Szia Sulamit!
Gondolom ha olvastad a bevezetőt tudhatod, hogy nem én írtam ráadásul előszőr észre sem vettem. Prune nagys'asszony követte el ezt a merényletet ellenem. Van benne igazság, de túlzástól sem mentes. A túlzás a "hogyan csábítsunk" mert abban nem adok tanácsot.. nyes

Tanulságos a meséd, sokszor hasonló cipőben járok én is, bár nem egészen ebben a formában. Nekem pl. ha valami gombölyűt látok bármi légyen az, rögtön más jut eszembe mint amit látok, és mindig ugyanaz. Aztán ha egy kicsit tovább gondolkodom, akkor már gondolatban továbblépek és mindig "oda" lyukadok ki. Ha már elkerülhetetlen rágondolnom, akkor megint továbblépek és már "azon" a tevékenységen jár az eszem....hát így vezet el egy gombölyű forma látása egészen a dugásig. Megjegyzem mindig bele is fáradok, van rá eset kihagyom a köztes állomásokat és a végén kezdem, megerőltető ez a sok gondolkodás. nyes

Legyen szép napod kedves Sulamit!

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2009. 01. 05. hétfő 11:03
Kedves gyerekek!
Sam bátyó bevezetőjéről eszembe jutott egy régi északi mese, egy részletét megosztom veletek - lehet, Sam mégsem Tibet felé szokott elcsatangolni?!

"Élt a régi világban egy híres-nevezetes vadász, Peer Gynt. (...) Történt egyszer, hogy ősz vége felé Peer Gynt megint nem nyughatott, a hegyekbe, vadon erdőbe kívánkozott. Mire a pásztorkunyhóhoz felért, ahol meg akart szállni, koromsötét volt. (...) Egyszer csak belebotlik valamibe, és ahogy odanyúl, érzi, hogy hideg és síkos, mint a gyík vagy a béka, csak sokkal nagyobb. (...)
- Ki ez itt? - kérdezte, mert amikor hozzáért a kezével, mintha megmozdult volna az a valami.
-Ej, hát a Görbe - felelte egy hang a sötétből.
(...) No, mindegy, ha mégolyan otromba nagy jószág is, valahol csak vége van, eltapogatózom mellette odáig, ahol megkerülhetem, úgy csak bejutok a kunyhóba.
Ment egy darabot, de odább megint belebotlott valamibe.
- Ki ez itt? - kérdezte újra.
- Ej, hát a Görbe - felelte az előbbi hang."
Végül Peer Gynt bejut a kunyhóba.
"Benn éppen olyan sötét volt, mint kinn, úgy kellett kitapogatni a falat, a fal mellett botorkált tovább, hogy a sarokba letegye a puskáját, tarisznyáját. Egyszer csak megint érzi, hogy van ott valami.
- Ki ez itt már megint?! - kiáltott rá.
- Ej, hát ki lenne? A nagy Görbe! - felelték a sötétből, és akárhová nyúlt, akárhová lépett, mindenütt beleütközött."

2009. 01. 05. hétfő 11:03  #1771
Törölt felhasználó (213201)
Kedves gyerekek!
Sam bátyó bevezetőjéről eszembe jutott egy régi északi mese, egy részletét megosztom veletek - lehet, Sam mégsem Tibet felé szokott elcsatangolni?!

"Élt a régi világban egy híres-nevezetes vadász, Peer Gynt. (...) Történt egyszer, hogy ősz vége felé Peer Gynt megint nem nyughatott, a hegyekbe, vadon erdőbe kívánkozott. Mire a pásztorkunyhóhoz felért, ahol meg akart szállni, koromsötét volt. (...) Egyszer csak belebotlik valamibe, és ahogy odanyúl, érzi, hogy hideg és síkos, mint a gyík vagy a béka, csak sokkal nagyobb. (...)
- Ki ez itt? - kérdezte, mert amikor hozzáért a kezével, mintha megmozdult volna az a valami.
-Ej, hát a Görbe - felelte egy hang a sötétből.
(...) No, mindegy, ha mégolyan otromba nagy jószág is, valahol csak vége van, eltapogatózom mellette odáig, ahol megkerülhetem, úgy csak bejutok a kunyhóba.
Ment egy darabot, de odább megint belebotlott valamibe.
- Ki ez itt? - kérdezte újra.
- Ej, hát a Görbe - felelte az előbbi hang."
Végül Peer Gynt bejut a kunyhóba.
"Benn éppen olyan sötét volt, mint kinn, úgy kellett kitapogatni a falat, a fal mellett botorkált tovább, hogy a sarokba letegye a puskáját, tarisznyáját. Egyszer csak megint érzi, hogy van ott valami.
- Ki ez itt már megint?! - kiáltott rá.
- Ej, hát ki lenne? A nagy Görbe! - felelték a sötétből, és akárhová nyúlt, akárhová lépett, mindenütt beleütközött."

2009. 01. 05. hétfő 08:35  #1770
Kellemes szép napot, és hetet mindenkinek!

2009. 01. 04. vasárnap 10:29  #1769
tablet tablet
Na szóvá tették, hogy hölgyet is rakjak a szobába, én szótfogadó kislány vagyok, visszarohantam, és beraktam egyet. Ugy a finom kávé mellé.

2009. 01. 04. vasárnap 10:23  #1768
Szép napot mindenkinek!

wink
2009. 01. 04. vasárnap 10:09  #1767
tablet tablet
Jó Reggelt ! Itt a finom kávé, igazán kivánatosan van tálalva !

2009. 01. 04. vasárnap 10:06  #1766
Andie Andie Admin

Szép napot kívánok mindenkinek
/ 101