Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 03. szombat 10:10  #1765
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Na az este ki lettek tárgyalva a dolgok, felpörgettétek a szobámat. Legyen szép napotok ezen a hűvös téli napon!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wink
2009. 01. 02. péntek 23:09  #1764
Nyúlmedve Nyúlmedve
Né máá! Nem átallja szétoffolni ezt a topicot, mert nem bír vadorzó szenvedélyével! Mindegy neki, hogy gumi, vagy nyúl e az a bundás medvejószág, hiriget akar.
Pedig a medvék védettek. Méghozzá bundástól!

Ékességed leellenőrzését majd öregSam elvégzi, ő a pótvizsgabiztos... hawaii

Nővel vitatkozni? ÓÓ, nem vagyok én oly balga ... tanulok más kárából. Láttam én a tv-ben, hogy derítik ki, hogy ki a boszorkány. Súlyuk egyenlő egy kacsáéval. Márpedig tudjuk, van az a mondás, hogy jár a szája mint a kacsa feneke... smile Mi, férfiak pedig nem vagyunk versenyképesek ilyesféle adottság ellenében... vigyor2 vigyor
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:34
Tudod kedves Nyúlmedve, van egy nagyon jó mondás!!
- Nővel vitatkozni - főleg szökével - annyi, mind a halat vizbe fojtani.
Ha adod a bundádat, ha nem, én általában elveszem, amit akarok. Csalni meg nem szoktam. MIndig szólók jó előre. Most is szóltam.
Saját sörényem van még hálistennek, többek megelégedésére, igy aztán arra sem vagyok rászorulva, hogy más
szörével ékeskedjek.
Ékességem pedig igen nagy becsben van tartva. Jaaaaaa, nem csak becsben van tartva, karban is.
Ugy hogy Tőlem ne ijedj meg, fazonirozást nem nálad szeretném elvégezni. De ha macerálsz akkor tényleg megnyúzlak wink nyes ravasz1
2009. 01. 02. péntek 22:34  #1763
tablet tablet
Tudod kedves Nyúlmedve, van egy nagyon jó mondás!!
- Nővel vitatkozni - főleg szökével - annyi, mind a halat vizbe fojtani.
Ha adod a bundádat, ha nem, én általában elveszem, amit akarok. Csalni meg nem szoktam. MIndig szólók jó előre. Most is szóltam.
Saját sörényem van még hálistennek, többek megelégedésére, igy aztán arra sem vagyok rászorulva, hogy más
szörével ékeskedjek.
Ékességem pedig igen nagy becsben van tartva. Jaaaaaa, nem csak becsben van tartva, karban is.
Ugy hogy Tőlem ne ijedj meg, fazonirozást nem nálad szeretném elvégezni. De ha macerálsz akkor tényleg megnyúzlak wink nyes ravasz1
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:24
No, vajon melyikre? Melyikről szólt a doktori disszertációkat lealázó értekezés? circling

Én a bundámat nem adom, legyen szó a nyúlról avagy a medvéről! Tudom ám, mire akarsz kilyukadni! Csalni akarsz a pótvizsgán! Pedig más szőrével nem illik ékeskedni! Ezt mindenki tudja ám... worship

Fazonírozásomat meg vállalja majd Nyúlmedvéné őnagysága smile
2009. 01. 02. péntek 22:24  #1762
Nyúlmedve Nyúlmedve
No, vajon melyikre? Melyikről szólt a doktori disszertációkat lealázó értekezés? circling

Én a bundámat nem adom, legyen szó a nyúlról avagy a medvéről! Tudom ám, mire akarsz kilyukadni! Csalni akarsz a pótvizsgán! Pedig más szőrével nem illik ékeskedni! Ezt mindenki tudja ám... worship

Fazonírozásomat meg vállalja majd Nyúlmedvéné őnagysága smile
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:47
Ne provokálj medve, mert megnyúzlak hallod e !! crazya Amugy meg melyik bozótomra gondoltál?? Amit a fejemen hordok, vagy tán a másikra???
Az Irodalmi Nobel-díjat majd én is támogatni fogom, ha egyáltalán szükség lesz rá.
Csak tudod nyulas medvécske, kiváncsi voltam milyen lehet egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a muffokért.
Mentségemre szolgáljon következő mondatom, - szöke vónék - én valami állatfajtára gondoltam. Lehet, hogy jól gondoltam??
Amugy meg nyul, vagy medve, mindegy: Nyúlmedve kérd csak ki az ellenőrzőjét Sammyboynak, és terjeszd fel az irodalmi Nobel-díjra.
Erre céloztam az imént.
crazya vigyor2
2009. 01. 02. péntek 21:47  #1761
tablet tablet
Ne provokálj medve, mert megnyúzlak hallod e !! crazya Amugy meg melyik bozótomra gondoltál?? Amit a fejemen hordok, vagy tán a másikra???
Az Irodalmi Nobel-díjat majd én is támogatni fogom, ha egyáltalán szükség lesz rá.
Csak tudod nyulas medvécske, kiváncsi voltam milyen lehet egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a muffokért.
Mentségemre szolgáljon következő mondatom, - szöke vónék - én valami állatfajtára gondoltam. Lehet, hogy jól gondoltam??
Amugy meg nyul, vagy medve, mindegy: Nyúlmedve kérd csak ki az ellenőrzőjét Sammyboynak, és terjeszd fel az irodalmi Nobel-díjra.
Erre céloztam az imént.
crazya vigyor2
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:35
Né máá, milyen kötekedő. Még némi iróniát is felfedezni vélek az ellenőrző témáját felemlegetvén.... Talán maga, kedves hölgyem a bozont témájában nem a "dicséretes" osztályzatokat erősíti? Sőt, még kimondani is szőrnyű, lehet, hogy az osztályismétlésre javasoltakat? Tessék fejlődni, legalább egy pár kósza szálacskára, hogy az elégséges meglegyen... A pótvizsga ideje messze van, így van még idő a javításra. beka2

ÖregSam-nek bíz isten még egy irodalmi Nobel díjat is adnék a szabatos leírásért. smile
Jah, hogy ennyiért nem lehet? Milyen kicsinyesek ezek ott, a bizottságban.... circling
2009. 01. 02. péntek 21:35  #1760
Nyúlmedve Nyúlmedve
Né máá, milyen kötekedő. Még némi iróniát is felfedezni vélek az ellenőrző témáját felemlegetvén.... Talán maga, kedves hölgyem a bozont témájában nem a "dicséretes" osztályzatokat erősíti? Sőt, még kimondani is szőrnyű, lehet, hogy az osztályismétlésre javasoltakat? Tessék fejlődni, legalább egy pár kósza szálacskára, hogy az elégséges meglegyen... A pótvizsga ideje messze van, így van még idő a javításra. beka2

ÖregSam-nek bíz isten még egy irodalmi Nobel díjat is adnék a szabatos leírásért. smile
Jah, hogy ennyiért nem lehet? Milyen kicsinyesek ezek ott, a bizottságban.... circling
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 20:11
Sammyboy kivitted az ellenőrződet Nyúlmedvének?? Tuti kapsz legalább egy piros pontot.
Itt tényleg sejtelmesek a fények, és jééééééééé akármibe ütkőzök az kemény, ki hallott már ilyet?
De mi az a muff?? mf2
2009. 01. 02. péntek 21:27  #1759
tablet tablet
Egészen kimerültem. Értekezésemet holnapra hagyom, erre nagyon rá kell készülnöm ! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:05
Az én ellenőrzőmbe már senki nem fog beleírni, régesrég elhajítottam. A fények pedig azért sejtelmesek itt mert takarékoskodni kell, ugyebár gazdasági válság van. Elrendelték, hogy csak gyertyát gyújthatunk, az árammal takarékoskodni kell. Amit te keménynek érzel amikor beleütközöl az a szobabútor, nem csodálom ha ebben a világításban nem veszed észre.
A muff:
Khm...na szóval, hol is kezdjem.... mivel magam is dombos vidékről származom eléggé kiismerem magam.
A muff az a nőnek teremtett lények vénuszdombján elhelyezkedő, sokak által megénekelt (verselt) lejtős terep megnevezése. (by öregSam-féle Wikipédia) Jellemzően bozótos terület, a tulajdonos, vagy a terep művelőjének egyéni ízlésétől függően lehet ritka bozót, bozótnélküli. (de nem szeretem) Ezen terület alkalmas minden évszakban csúszkálásra, de vigyázni kell (jártasságot ígényel) mert a domb meglepetésekkel tud szolgálni. Hirtelen kitüremkedések, és egy méretes repedés tarkítja. Ráadásul csúszkálás közben sikossá válik, és ezért óvatosan kell megközelíteni. Érdemes előtte kitapogatni a terepet, hogy csukott szemmel is tudjunk navigálni. Egy élet nem elég arra, hogy e kicsinyke dombocskát megfelelően feltérképezzük, mert ahány dombocska az mind más meglepetést tartogat. Ezért minden alkalmat meg kell ragadni, hogy jó felfedező módjára (gyakorlat teszi a mestert) megfelelő felkészültséggel és ismeretekkel rendelkezzünk.
A repedésekben nagy forróság van, ezért oda megfelelő védőruhában kell bemerészkedni, különösen ha ismeretlen dombocskát mászunk meg. Nem árt az óvatosság, én ezt úgy ellenzem, (mert nem szeretem a védőruhát) hogy csak ismert dombot mászok meg. A forrósághoz hozzá lehet hamar szokni, sőt egy idő után egészen kellemes érzéseket vált ki a repedésben csúszkálás. Mondhatnám orgazmusszerű érzést ami nem tévesztendő össze holmi szex-szel, mert az egy közönséges dolog. Igazi érzést csak a dombocska teljes felfedezése adhat, mert aki azt birtokolja, elmondhatja magáról megfogta a ................... (prűd vagyok) vénuszdombját.
A népi köznyelvben egyszerűen pinának hívják, de a szép magyar nyelvünk rengeteg kifejezést, szinonimát ismer. Ki-ki vérmérséklete szerint (sokat elárul vele magáról) becézgeti. Én szívesen hívom puncinak, pinusnak és még sok találó elnevezése van. Egy biztos bárki bárhogy nevezi, ha rágondol különös érzése támad. (férfiakról lévén szó) Galilei halálos ágyán kimondta: (és nem azt kedves olvasó amit te tanultál nyes )
"...és mégis a pina körül forog a föld! "
na remélem kimerítő voltam...

nyes wave
2009. 01. 02. péntek 21:05  #1758
Az én ellenőrzőmbe már senki nem fog beleírni, régesrég elhajítottam. A fények pedig azért sejtelmesek itt mert takarékoskodni kell, ugyebár gazdasági válság van. Elrendelték, hogy csak gyertyát gyújthatunk, az árammal takarékoskodni kell. Amit te keménynek érzel amikor beleütközöl az a szobabútor, nem csodálom ha ebben a világításban nem veszed észre.
A muff:
Khm...na szóval, hol is kezdjem.... mivel magam is dombos vidékről származom eléggé kiismerem magam.
A muff az a nőnek teremtett lények vénuszdombján elhelyezkedő, sokak által megénekelt (verselt) lejtős terep megnevezése. (by öregSam-féle Wikipédia) Jellemzően bozótos terület, a tulajdonos, vagy a terep művelőjének egyéni ízlésétől függően lehet ritka bozót, bozótnélküli. (de nem szeretem) Ezen terület alkalmas minden évszakban csúszkálásra, de vigyázni kell (jártasságot ígényel) mert a domb meglepetésekkel tud szolgálni. Hirtelen kitüremkedések, és egy méretes repedés tarkítja. Ráadásul csúszkálás közben sikossá válik, és ezért óvatosan kell megközelíteni. Érdemes előtte kitapogatni a terepet, hogy csukott szemmel is tudjunk navigálni. Egy élet nem elég arra, hogy e kicsinyke dombocskát megfelelően feltérképezzük, mert ahány dombocska az mind más meglepetést tartogat. Ezért minden alkalmat meg kell ragadni, hogy jó felfedező módjára (gyakorlat teszi a mestert) megfelelő felkészültséggel és ismeretekkel rendelkezzünk.
A repedésekben nagy forróság van, ezért oda megfelelő védőruhában kell bemerészkedni, különösen ha ismeretlen dombocskát mászunk meg. Nem árt az óvatosság, én ezt úgy ellenzem, (mert nem szeretem a védőruhát) hogy csak ismert dombot mászok meg. A forrósághoz hozzá lehet hamar szokni, sőt egy idő után egészen kellemes érzéseket vált ki a repedésben csúszkálás. Mondhatnám orgazmusszerű érzést ami nem tévesztendő össze holmi szex-szel, mert az egy közönséges dolog. Igazi érzést csak a dombocska teljes felfedezése adhat, mert aki azt birtokolja, elmondhatja magáról megfogta a ................... (prűd vagyok) vénuszdombját.
A népi köznyelvben egyszerűen pinának hívják, de a szép magyar nyelvünk rengeteg kifejezést, szinonimát ismer. Ki-ki vérmérséklete szerint (sokat elárul vele magáról) becézgeti. Én szívesen hívom puncinak, pinusnak és még sok találó elnevezése van. Egy biztos bárki bárhogy nevezi, ha rágondol különös érzése támad. (férfiakról lévén szó) Galilei halálos ágyán kimondta: (és nem azt kedves olvasó amit te tanultál nyes )
"...és mégis a pina körül forog a föld! "
na remélem kimerítő voltam...

nyes wave
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 20:11
Sammyboy kivitted az ellenőrződet Nyúlmedvének?? Tuti kapsz legalább egy piros pontot.
Itt tényleg sejtelmesek a fények, és jééééééééé akármibe ütkőzök az kemény, ki hallott már ilyet?
De mi az a muff?? mf2
2009. 01. 02. péntek 20:11  #1757
tablet tablet
De mi az a muff?? mf2
2009. 01. 02. péntek 19:25  #1756
Nyúlmedve Nyúlmedve
"aki megőrül a szőrös muffokért"

Dicséretes!!!!!!!!!!!!!!! beka2 smile
2009. 01. 02. péntek 18:55  #1755
Pruneeeeeeeeeeeee!

Te voltál aki ezt elkövette, ha nem lennél téged ki kéne találni!
duma az van, teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

worship nyes
2009. 01. 01. csütörtök 16:38  #1754
Kedves Sulamit! Boldog 2009-et neked, és jó egészséget!

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2009. 01. 01. csütörtök 12:31
Szép napot Mindenkinek
- és persze, boldog új évet smile

2009. 01. 01. csütörtök 16:37  #1753
na végre valaki komolyan veszi amit írok!

wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2009. 01. 01. csütörtök 15:46
"Szilva az én szívem csücske és ennyi! miatta ébredek, miatta élek, miatta hajtom álomra a fejem."----> ez gyönyörű volt, én esküszöm elélveztem tőle smile
és komolyan veszem minden hozzám írott sorodat, hiszen komolyan írod...ahogyan én is komolyan írok mindent, amit hozzád írok nyes
2009. 01. 01. csütörtök 15:46  #1752
"Szilva az én szívem csücske és ennyi! miatta ébredek, miatta élek, miatta hajtom álomra a fejem."----> ez gyönyörű volt, én esküszöm elélveztem tőle smile
és komolyan veszem minden hozzám írott sorodat, hiszen komolyan írod...ahogyan én is komolyan írok mindent, amit hozzád írok nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 12:25
röhögnöm kell!
most kaptam egy visszajelzést, hogy a "hozzád írott soraimat nehéz nem komolyan venni"
nem értem, hiszen eddig is komolyan írtam, mit nem lehet ezen nem érteni?
Szilva az én szívem csücske és ennyi! miatta ébredek, miatta élek, miatta hajtom álomra a fejem.
...mondtam én, hogy az emberi butaság az toronymagasan ver mindent.
igaz drága Pruncikám?
hát bazzzzzzzz tényleg el kéne mennem tibetbe, ha valaki a viccet nem tudja megkülönböztetni a valóságtól (a fától nem látja az erdőt, mint jelen esetben) az ne olvassa amit írok.
te kedves levélíró ne rontsad el az újesztendőmet, köszönöm.

pardon1
2009. 01. 01. csütörtök 12:51  #1751
tablet tablet
Szép Jó Reggelt, amolyan 2009-es reggelt! Látom már ébredeztek. Nem tudtok ti pihenni?? Én bizony még visszabujok finom puha meleg ágyikómba, és álmodozom picit az elmult évről. Meg persze a most induló évről is.
Most van itt az ideje annak, hogy éppen semmit tegyünk. Csak éppen szép dolgokra gondoljunk, és vetítsük előre azokat.
Ti már ketten Sammy-boy meg Szilva jó úton jártok, igy is kell folytatni ezt az évet. A humor mindig mindenkit- már akinek van - átsegit minden nehézségen.
Summa-Summárom kivánok a szobalakóknak meg a Fórumozóknak nagyon kellemes első napot, és sok pihenést, meg miegymást, olyan ésatöbbit, ésatöbbit.......
finom

2009. 01. 01. csütörtök 12:31  #1750
Törölt felhasználó (213201)
Szép napot Mindenkinek
- és persze, boldog új évet smile

2009. 01. 01. csütörtök 12:25  #1749
röhögnöm kell!
most kaptam egy visszajelzést, hogy a "hozzád írott soraimat nehéz nem komolyan venni"
nem értem, hiszen eddig is komolyan írtam, mit nem lehet ezen nem érteni?
Szilva az én szívem csücske és ennyi! miatta ébredek, miatta élek, miatta hajtom álomra a fejem.
...mondtam én, hogy az emberi butaság az toronymagasan ver mindent.
igaz drága Pruncikám?
hát bazzzzzzzz tényleg el kéne mennem tibetbe, ha valaki a viccet nem tudja megkülönböztetni a valóságtól (a fától nem látja az erdőt, mint jelen esetben) az ne olvassa amit írok.
te kedves levélíró ne rontsad el az újesztendőmet, köszönöm.

pardon1
2009. 01. 01. csütörtök 11:56  #1748
te céda! swingereztél, miközben én epekedek utánad? vigyázz ezt én nem tűröm el, ez nem az a topic, ahol "izgat ha megdugják......."
fogadalom? igen én megfogadtam, hogy sosem fogom betartani amit megfogadok..mert ez egy blődség..
kinek fogadjak és mit? magamnak? jóbarátságban vagyok magammal, és olyat nem fogok megígérni amit biztosan nem fogok tudni betartani..
mivel az életben adódnak kiszámíthatalan dolgok, akkor már a fogadalomnak vagy az észnek lőttek...
pl.:
leszokom a cigarettáról....leszoktam a saját érdekemben az erős cigiről, lágyabbat szívok..
leszokom a pináról...ez nem lesz nehéz a korral együtt jár...(de még egy kicsit erre várni kell)
leszokom az alkoholról...leszoktam, már csak a mínőségi piát iszom,, ugyebár az meg drága..
nem folytatom, tudnék még párat, de nem untatom az olvasót..
egyszóval ez az újévi fogadalom egy hülyeség, akinek újévkor kell váltani valamiben annak régen rossz.
de valamit te fogadj meg: ne keress magadnak mégegy szeretőt mert véget fog érni a földi pályafutásod!
te rosszéletű, tönkre akarod tenni a te hűséges Samedet?

wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 11:29
jól hát smile 4kor értem haza, és még alkoholt sem ittam..remek volt a party, remek a társaság, és remekül táncikáltunk, meg énekeltünk...bár asszem egy ilyen oldalon nem ilyen szoftos dolgokat kéne írnom, főleg, mert admin vagyok....nah...akkor...huh, b@zmeg, sammy! ilyen jó kis swingerben már rég volt részem...átkeféltük magunkat az új évbe hehe
teszek is mindjárt egy jó kis újévi fogadalmat: 2009-ben nem leszek olyan unalmas, mint eddig...azonnal keresek még egy szeretőt a meglévő kettő mellé wink
a te újévi fogadalmad?
2009. 01. 01. csütörtök 11:29  #1747
jól hát smile 4kor értem haza, és még alkoholt sem ittam..remek volt a party, remek a társaság, és remekül táncikáltunk, meg énekeltünk...bár asszem egy ilyen oldalon nem ilyen szoftos dolgokat kéne írnom, főleg, mert admin vagyok....nah...akkor...huh, b@zmeg, sammy! ilyen jó kis swingerben már rég volt részem...átkeféltük magunkat az új évbe hehe
teszek is mindjárt egy jó kis újévi fogadalmat: 2009-ben nem leszek olyan unalmas, mint eddig...azonnal keresek még egy szeretőt a meglévő kettő mellé wink
a te újévi fogadalmad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 11:25
nahhhh...jól indul az évem...köszönöm a jókívánságod drága Pruncikám! nincs mit hozzátennem, csak annyit én már a tiéd vagyok és az is maradok...
(remélem jól érezted magad az éccaka, és jól szilveztereztél)
Boldog Újévet neked kedves Szilva!

wave wink
2009. 01. 01. csütörtök 11:25  #1746
nahhhh...jól indul az évem...köszönöm a jókívánságod drága Pruncikám! nincs mit hozzátennem, csak annyit én már a tiéd vagyok és az is maradok...
(remélem jól érezted magad az éccaka, és jól szilveztereztél)
Boldog Újévet neked kedves Szilva!

wave wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 11:16
jóregg életem értelme smile
kívánom az új évre, hogy mindent megkapj, amire vágysz...például engem hehe
/ 101