Ha megjelenik a kép, azt szerettem volna kérdezni a prunétől, hogy mit kell vele csinálni
1. az nem a barátnőm háromszöge (csak egy avatar ami arra utal, hogy nem szeretem a kopasz puncit)
2. nem tudom mit írjak le, egyébként nekem is van mit tanulnom az új rendszerben, nem is tudom mit és hogyan?
majd lassan meg fogod tanulni, figyeld a fórumot és rájössz, de ha nem tudsz valamit MmePrune fog tudni neked segíteni.. (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2. nem tudom mit írjak le, egyébként nekem is van mit tanulnom az új rendszerben, nem is tudom mit és hogyan?
majd lassan meg fogod tanulni, figyeld a fórumot és rájössz, de ha nem tudsz valamit MmePrune fog tudni neked segíteni.. (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 20:32
Te Sammy mit szól a kedves barátnőd, hogy feltetted a háromszögét??? Még ilyet??
És jó lenne, ha pontosan leirnád, hogy mit hogyan kell csinálni, lépésről lépésre.
Mert teljesen megszökültem, mióta ez az uj rendszer van itt.
És jó lenne, ha pontosan leirnád, hogy mit hogyan kell csinálni, lépésről lépésre.
Te Sammy mit szól a kedves barátnőd, hogy feltetted a háromszögét??? Még ilyet??
Ki fog alakulni, nekem tetszik az elérési rendszer, szokni kell ezt is!Az igaz, hogy a jobb oldalra is tehettek volna valamit. Jók lettek volna új smiey-k is, bár úgy tudom lesznek.
Szép jó napot kívánok mindenkinek!
Árgus szemmel figyelem a weblap alakulását, még akármi is lehet, remélem jó irányba mennek a dolgok.
Árgus szemmel figyelem a weblap alakulását, még akármi is lehet, remélem jó irányba mennek a dolgok.
Derengő fényú szép jóreggelt!
Jó reggelt,szép napot mindenkinek!
Na akkor félkövér
dőlt betűk
aláhúzott
félkövér aláhúzott
képfeltöltés továbbra sem műxik
dőlt betűk
aláhúzott
félkövér aláhúzott
képfeltöltés továbbra sem műxik
baszik dolgozni, nemáááááááááá, hogy én ne tudjak feltölteni képet
jóóóóóóó tudom béta, de nagyon nagyon béta, az biztos..........
jóóóóóóó tudom béta, de nagyon nagyon béta, az biztos..........
na akkor megpróbálom én is...
a leveleket nem lehet megnyítni, a saját menű nem funkcionál, hááááááááát másra számítottam.
na akkor egy kép:
a leveleket nem lehet megnyítni, a saját menű nem funkcionál, hááááááááát másra számítottam.
na akkor egy kép:
Köszi, úgy próbáltam, nem is egyszer!A chatba se tudok belépni, nem ad lehetőséget,
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 17. szerda 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 17. szerda 07:27
klikk a hsz négyszögbe, és a szmájli melletti fa a kép beszúrása ikon
klikk a hsz négyszögbe, és a szmájli melletti fa a kép beszúrása ikon
(Ez egy válasz Sender üzenetére (2008. 12. 17. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 17. szerda 07:13
Jóreggelt, az új GG-n!(képet még nem akar tölteni, vagy én vagyok béna )
Jóreggelt, az új GG-n!(képet még nem akar tölteni, vagy én vagyok béna )
teszt
Szép napot kívánok mindenkinek!
jól indul ez a hetem, köszönöm!
nem vagyok válogatós, marad mindkettő..
ugyebár mindkettő a gyengéim közé tartozik..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagyok válogatós, marad mindkettő..
ugyebár mindkettő a gyengéim közé tartozik..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 09:40
ma ilyen alternatíva ajánlgatós napom van
választhatsz te is kedvesem:
ma ilyen alternatíva ajánlgatós napom van
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 15. hétfő 09:30
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!