Kellemes napot neked is kedves Andie! jó csetelést nektek, és nyugisat..
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 12. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 12. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen szoktam enni, sőt mindig van a zsebemben 2-3 fej fokhagyma, ha boszorkányt látok akkor rögtön eszem pár gerezdet. Itt a szoba ajtaján is van kitéve pár fej, hogy elrettentse a boszorkányokat.
Mert boszorkányok márpedig vannak!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert boszorkányok márpedig vannak!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 14:35
Sziasztok !
Sammy? Ettél ma már fokhagymát?? Ugy egészben naa!
És a seprüdet is tedd keresztbe, ne csak a lábadat.
No meg ha nagyon ráérsz, faraghatsz nekem egy ilyen háromlábú széket, már nagyon rámférne, vagy rámjárna, vagy mifene
No meg ha nagyon ráérsz, faraghatsz nekem egy ilyen háromlábú széket, már nagyon rámférne, vagy rámjárna, vagy mifene
Szép napot mindenkinek
Amugy meg légy óvatos Sammyboy, mert a boszorkányok mindig nagyon bájosak, aztán elvisznek ám a sürü erdőbe bele, jó mélyen !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 11. csütörtök 08:38
Legyen szép a napod neked is sender, és köszönöm a kv-t!
Sziasztok !
Legyen szép a napod neked is sender, és köszönöm a kv-t!
(Ez egy válasz Sender üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sender üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot kívánok mindenkinek!
Szia Sulamit!
Nagyon ritkán jársz erre légy üdvözölve, neked is szép napot, és kellemes ünnepvárást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 09. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon ritkán jársz erre légy üdvözölve, neked is szép napot, és kellemes ünnepvárást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 09. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 12. 09. kedd 20:52
Kukucs,
van itt valaki?
van itt valaki?
Neked is szép napot kedves Andie, és mindenkinek aki ide betéved!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 10. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 10. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
jó reggelt,szép napot kivánok mindenkinek
Kukucs,
van itt valaki?
van itt valaki?
Szép napot mindenkinek!
Látom megint megy itt a pletyka, és ráadásul megint alaptalanul. Nem játszottam semmilyen hangszeren, csak a harangot tudom megszólaltatni....bár van olyan hangszer amin tudok játszani, de az maradjon az én titkom.
(Hátha valaki rájön a megoldásra)
Látom megint megy itt a pletyka, és ráadásul megint alaptalanul. Nem játszottam semmilyen hangszeren, csak a harangot tudom megszólaltatni....bár van olyan hangszer amin tudok játszani, de az maradjon az én titkom.
(Hátha valaki rájön a megoldásra)
Szervusz Kedves Sam ! Hogy utaztál?? És melyik hangszeren játszottál??
Csak nem tán játszol minden hangszeren??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 06. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem tán játszol minden hangszeren??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 06. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 06. szombat 18:17
Andikám nagyon aranyos vagy, kívánok neked is boldog mikulást, és nyugis csetelést, jó hétvégét!
Deee Andi ! Ezt az öregembert küldted öregSamnak??
Azt gondolod, hogy ilyen vénember Mikulás jár neki?? Meg hogy a lábát ápolgatja??
Megmondjam én neked mit ápolgat az öregSam MIkulás napján?? Naaaaa abból lenne nagy balhéé, ha én azt itt most részletezném. Bár lehet egyszer megteszem már a hecc kedvéért is megéri.
Ha meglát egy női bugyit, még a sirjából is ki fog ugrani, hogy közelebbről megtekintse!
Na ennyit az öregről mára.
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 06. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt gondolod, hogy ilyen vénember Mikulás jár neki?? Meg hogy a lábát ápolgatja??
Megmondjam én neked mit ápolgat az öregSam MIkulás napján?? Naaaaa abból lenne nagy balhéé, ha én azt itt most részletezném. Bár lehet egyszer megteszem már a hecc kedvéért is megéri.
Ha meglát egy női bugyit, még a sirjából is ki fog ugrani, hogy közelebbről megtekintse!
Na ennyit az öregről mára.
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 06. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 06. szombat 16:11
Drága Sam! Neked is kivánok Boldog mikulást...no és persze Mindenkinek aki ide benéz
Szép jó reggelt Nektek
Andikám nagyon aranyos vagy, kívánok neked is boldog mikulást, és nyugis csetelést, jó hétvégét!
2008. 12. 06. szombat 16:11
Drága Sam! Neked is kivánok Boldog mikulást...no és persze Mindenkinek aki ide benéz
Neked is köszönöm kedves Szilva, remélem te nem virgácsot kaptál, boldog mikulást neked is.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 06. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, jól esett, boldog mikulást neked is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 06. szombat 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 12. 06. szombat 11:00
Sam...Tölem is...Boldog Mikulást...
és,...ha ez vigasztal...Tölünk...biztos,hogy nem virgácsot kapsz...
Szép napot Neked....
Szép napot Neked....
Sam...Tölem is...Boldog Mikulást...
Szép napot Neked....
Szép napot Neked....