a telet csak így tudom elképzelni..
meleg szobában számítógép mellett, (ja a konyak hiányzik a képről) egy jó cigaretta és nekem már ennyi elég....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
meleg szobában számítógép mellett, (ja a konyak hiányzik a képről) egy jó cigaretta és nekem már ennyi elég....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 19:31
Csak hozzá kell szokni egy kis időre az ilyen téli tájakhoz. Ne utálkozz már ! Nézd meg milyen szép! Nézd a szebbik oldalát. Átsüt rajta a hó!
Na jóó, csak hogy ne mérgelődjél, itt még nincs hó.
Csak hozzá kell szokni egy kis időre az ilyen téli tájakhoz. Ne utálkozz már ! Nézd meg milyen szép! Nézd a szebbik oldalát. Átsüt rajta a hó!
Szép napot mindenkinek hoztam ebédet
Szép napot, és hetet mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
szép napot mindenkinek...
na ebben maradéktalanul egyetértek veled!
szeretem a békességet, és a nyugalmat...
kellemes estét neked szoni!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretem a békességet, és a nyugalmat...
kellemes estét neked szoni!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo a csend,nyugalom.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 11. 22. szombat 15:35
Még képen sem szeretem nézni a havat...
na erre nem tudok mit szólni, csak halkan megkérdezem: ez nem egy szexmentes övezet?
én meg irulok-pirulok, aztán meg mindent rámfognak....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg irulok-pirulok, aztán meg mindent rámfognak....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 14:54
Remélem jó tüzes, és kemény rúdra fog felnyársalni, nem szeretem a langyos dolgokat !!
Remélem jó tüzes, és kemény rúdra fog felnyársalni, nem szeretem a langyos dolgokat !!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 08:38
máglyára??? áááááh...nem foglalkozik ilyen középkori módszerekkel...szerintem egyszerűen fel fog nyársalni
csak te ne adj tippeket, nagykorú vagyok már majd csak kitalálok valami büntetést annak aki rászolgált.
kellemes vasárnapot neked prune kisasszony!
kellemes vasárnapot neked prune kisasszony!
2008. 11. 23. vasárnap 08:38
máglyára??? áááááh...nem foglalkozik ilyen középkori módszerekkel...szerintem egyszerűen fel fog nyársalni
Szép reggelt, és szép vasárnapot mindenkinek!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 22. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 15:39
Mi van már Sammyboy, csak nem máglyára akarsz tenni?? Még le sem tettem a boszorkány vizsgámat, legalább azt várd meg !!))
Jó reggelt, pihenős szép vasárnapot
Jóreggelt, itt a hó, nemsokára a télapó..,vagy télanyóóó...vagy mi...
Mi van már Sammyboy, csak nem máglyára akarsz tenni?? Még le sem tettem a boszorkány vizsgámat, legalább azt várd meg !!))
Még képen sem szeretem nézni a havat...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 22. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 22. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 13:09
A télnek is meg van a maga szépsége. Csak nézd a szebbik oldalát.
Ülj az ablakba, és nézd, ahogy esik a hó, és megváltozik körülötted minden. Csak arra ügyelj, bent a lakásban meleg maradjon.
Ülj az ablakba, és nézd, ahogy esik a hó, és megváltozik körülötted minden. Csak arra ügyelj, bent a lakásban meleg maradjon.
A télnek is meg van a maga szépsége. Csak nézd a szebbik oldalát.
utánozhatatlan és persze más...és más...és más..és más...és....
itt is havazott délelőtt tartok tőle, hogy ma még fog is havazni....útálom a telet.....
Jóétvágyat mindenkinek, és szép szombat délutánt!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 22. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóétvágyat mindenkinek, és szép szombat délutánt!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 22. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 11:52
Drága Sam itt is esett...rettenetessen fujt a szél...mostanra már havazik is.Az meg eszünkbe sem jutott,hogy csak ugy elszaladtál volna...sosem teszed.Kicsit tartottam tőle én is,hogy az én netem is elmegy.Mégegyszer Gratula a játékhoz...nagyon ügyi voltál no és örülök/örülünk,hogy megint köztünk vagy.Szép napot Neked
Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek
Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek