Molly és az íze is olyan? nem hiszem, mert az utánozhatatlan....
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 22. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 22. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 11:38
Ne mond hogy nem törödöm veled, én 1 nyalókát küldök ma neked
Drága Sam itt is esett...rettenetessen fujt a szél...mostanra már havazik is.Az meg eszünkbe sem jutott,hogy csak ugy elszaladtál volna...sosem teszed.Kicsit tartottam tőle én is,hogy az én netem is elmegy.Mégegyszer Gratula a játékhoz...nagyon ügyi voltál no és örülök/örülünk,hogy megint köztünk vagy.Szép napot Neked
Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam egy kis ebédet is...Jó étvágyat mindenkinek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 11. 22. szombat 09:43
Szép napot mindenkinek!
Andie, az este itt dörgött villámlott, többször elment a villany...amikor bementem a kvízre bejelentkeztem, pillanatra elment az áram és kiestem...mire újra felállt a rendszer, már ha jól emlékszem a második kérdéshez értem oda...kicsit bosszankodtam, mert nem tudhattátok ha bejelentkeztem miért léptem ki...igaz ritka novemberben a villámlás, menydörgés, de most előfordult és ez a magyarázata....mégegyszer köszönöm a játékot...
Andie, az este itt dörgött villámlott, többször elment a villany...amikor bementem a kvízre bejelentkeztem, pillanatra elment az áram és kiestem...mire újra felállt a rendszer, már ha jól emlékszem a második kérdéshez értem oda...kicsit bosszankodtam, mert nem tudhattátok ha bejelentkeztem miért léptem ki...igaz ritka novemberben a villámlás, menydörgés, de most előfordult és ez a magyarázata....mégegyszer köszönöm a játékot...
Ne mond hogy nem törödöm veled, én 1 nyalókát küldök ma neked
No márcsak az hiányzik hogy megirod a pizzás cimét ahol ilyet lehet rendelni
Ne ird ki ide, más ne lássa nehogy már elkapkodják előlem oszt nekem ne jusson (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne ird ki ide, más ne lássa nehogy már elkapkodják előlem oszt nekem ne jusson (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 11. 22. szombat 10:55
versenyen kívül kapsz tőlem egy kis pizzát...
versenyen kívül kapsz tőlem egy kis pizzát...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 22. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 22. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 10:08
Szép napot jó szombatot
így is ügyes voltál ezuton is gratula
Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet
Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet
Szép napot jó szombatot
Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Már csak a képet várom tőled a játékban ahol elképzelem melyik testrészedre teszel valami élelmet (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Szép napot mindenkinek!
ahhoz képest megnyerted...mit kell itt össze-vissza nyafogni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 22. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 22. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek
Jó éjszakát mindenkinek!
Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépet, még akkor is,
ha az nem mindennap szép, és hogy isten jelenlétéből ered-e az életed.
Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e élni a kudarccal, az enyémmel vagy a tiéddel, és mégis megállni a tó partján
és azt kiáltani az ezüst holdnak, hogy IGEN !!
Nem érdekel, hogy hol élsz, vagy hogy mennyit keresel.
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e kelni egy szomorúsággal és kétségbeeséssel teli éjszaka után, fáradtan és csontjaidig összetörten és ellátni a gyerekeket?
Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy jutottál ide.
Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz középpontjában
anélkül, hogy visszariadnál.
ha az nem mindennap szép, és hogy isten jelenlétéből ered-e az életed.
Azt akarom tudni, hogy együtt tudsz-e élni a kudarccal, az enyémmel vagy a tiéddel, és mégis megállni a tó partján
és azt kiáltani az ezüst holdnak, hogy IGEN !!
Nem érdekel, hogy hol élsz, vagy hogy mennyit keresel.
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e kelni egy szomorúsággal és kétségbeeséssel teli éjszaka után, fáradtan és csontjaidig összetörten és ellátni a gyerekeket?
Nem érdekel, hogy ki vagy, és hogy jutottál ide.
Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz középpontjában
anélkül, hogy visszariadnál.
Cicalány nagyon lesi, merre is vagy ! Még a szemüvegét is felvette.
Vége az ősznek, valóban a nyakunkon a tél, az ünnepek minden szépségével és szeretetével.
És utána jön a világot megváltó, gyönyörű tavasz.
Vége az ősznek, valóban a nyakunkon a tél, az ünnepek minden szépségével és szeretetével.
És utána jön a világot megváltó, gyönyörű tavasz.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Nappali #24450. Gyertek húzni!
Pótjelentkezést elfogadok.
Nappali #24450. Gyertek húzni!
Pótjelentkezést elfogadok.
Szép jóreggelt, örülök ,hogy itt vagy be szoktam ám nézni, ha nem is mindíg írok!
Nagyon szép napot mindenkinek
Jó reggelt mindenkinek aki erre jár
Szép és nyugodt napot mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt,szép napot mindenkinek