Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

2008. 11. 19. szerda 17:54  #1565
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
dehogynem értettem, nem is a te leveleden mérgelődtem hanem amit leírtam....
értettem én abból az utolsó szóból....
a telefonhíváson, meg ezen az egész dolgon, hogy egy teljes éve vagyok kénytelen tűrni a mocskolódást...de már nem sokáig, nekem sincsenek kötélből....
szép estét neked kedves prune, ne csodálkozz ha nincs jókedvem.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 11. 19. szerda 17:46
te lükeeeee..én erre az üzenetedre gondoltam hehe :
"jajde kinyalnálak, istenem, fényesre, vagy lucskosra? nem is tudom DDDDDDDDDD"

nem láttad mit írtam a végére???

2008. 11. 19. szerda 17:46  #1564
te lükeeeee..én erre az üzenetedre gondoltam hehe :
"jajde kinyalnálak, istenem, fényesre, vagy lucskosra? nem is tudom DDDDDDDDDD"

nem láttad mit írtam a végére???

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 09:52
még mindig csak nevetnem kell.......
bár ez már nem nevetséges, egy bizonyos nőszemély kiléte azt hiszem nem titok, felhívott telefonon addig nem békél meg amíg nem tűnök el a gg-ről...
na most ezt kell megemésztenem, sajnos nem vagyok pszichológus és a buta emberekből már elegem van, de nem fogom abbahagyni senki kedvéért....
tudod, kedves zaklató nőszemély az igazság nem nálam van hanem a te sorsodban, amit nem én rontottam el.....

amúgy szép napot mindenkinek, ha már az enyémet elbaszta ez a megátalkodott nőszemély...

nyes
2008. 11. 19. szerda 15:01  #1563
szia Gyuri! nem sikerült, mert én javítottam ki a képet...használj képfeltöltőt, mert máskép nem fog sikreülni, láttam a gyakorló topicban sem jelent meg a kép...
jó délutánt neked!

wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 19. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 14:43
Nyah..úgy látom csak-csak sikerült... nyes

A minap bóklásztam itt-ott és tanáltam egy csomó ilyen giccsegyletes képet...szal majd meglepikézlek wele öreg barátom... hehe ...bisztosz nagyon fox néki örülni... ravasz1
2008. 11. 19. szerda 14:43  #1562
gazosgyuri gazosgyuri
Nyah..úgy látom csak-csak sikerült... nyes

A minap bóklásztam itt-ott és tanáltam egy csomó ilyen giccsegyletes képet...szal majd meglepikézlek wele öreg barátom... hehe ...bisztosz nagyon fox néki örülni... ravasz1
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 19. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 13:28
2008. 11. 19. szerda 13:28  #1561
gazosgyuri gazosgyuri
2008. 11. 19. szerda 13:24  #1560
gazosgyuri gazosgyuri
basszus...wmit elbaxtam...wagy elfelejtettem...!?.. wave
2008. 11. 19. szerda 13:06  #1559
2008. 11. 19. szerda 11:53  #1558
tablet tablet
2008. 11. 19. szerda 11:52  #1557
mindig optimista voltam, a nehéz időszakokban is, mert tudom nemsokára itt a tél..

de a tél után törvényszerűen jönni fog a tavasz, meggátolni senki nem fogja...

wink
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 19. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 11:42
Alkonyodás közeledett lassan az erdőn. Csöndes és tavaszi szagoktól terhes alkonyodás volt ez, rigók füttyentettek bele szeszélyesen, s a patak, mely lent a fenyők közt verdesett, olyan volt, mint egy ideges szív. A szellő is teljesen rendszertelenül bujkált a fák között, majdnem céltalanul, mint a szerelmes gondolat. Néha fölfelé jött a fenyők alatt, megsimogatta a kérges törzseket, átborzolt a mohán, s érintésével remegésbe hozta a tűleveleket, melyek különösen érzékenyek voltak akkoriban. Aztán egészen váratlanul elfordult oldalra, megtapogatta langyos ujjával a málnák rügyeit, a tekervénye szarvascsapások nyomán tovatévelygett az irtás sűrűjében, hogy onnan hirtelen újra lerohanjon a patakahoz, s a juharfák alól felkapva néhány ősz óta fonnyadó levelet, jókedvűen belevágja a sustorgó vízbe. worship
2008. 11. 19. szerda 11:42  #1556
tablet tablet
Alkonyodás közeledett lassan az erdőn. Csöndes és tavaszi szagoktól terhes alkonyodás volt ez, rigók füttyentettek bele szeszélyesen, s a patak, mely lent a fenyők közt verdesett, olyan volt, mint egy ideges szív. A szellő is teljesen rendszertelenül bujkált a fák között, majdnem céltalanul, mint a szerelmes gondolat. Néha fölfelé jött a fenyők alatt, megsimogatta a kérges törzseket, átborzolt a mohán, s érintésével remegésbe hozta a tűleveleket, melyek különösen érzékenyek voltak akkoriban. Aztán egészen váratlanul elfordult oldalra, megtapogatta langyos ujjával a málnák rügyeit, a tekervénye szarvascsapások nyomán tovatévelygett az irtás sűrűjében, hogy onnan hirtelen újra lerohanjon a patakahoz, s a juharfák alól felkapva néhány ősz óta fonnyadó levelet, jókedvűen belevágja a sustorgó vízbe. worship
2008. 11. 19. szerda 11:38  #1555
na örülök, hogy női szemmel ezt írtad.
ha az életben egyszer is találkoztam volna az említett nőszeméllyel, akkor megérteném.
DE!
soha nem láttam élőben, és még a kezét sem fogtam meg. nem tudom mi vezérli, egyszerűen nem tudom megérteni. valószínű engem nevezett ki bűnbaknak az elbaszott életéért elfeledi, hogy azért mindenki saját maga felel.
egyet tudok, amit régebben is megígértem miatta nem fogom itthagyni a gg-t.
mégegy amit nem értek, aki még a férjét is felhasználja erre a célra ott már nagy baj van, és nem csak vele, hanem mindkettőjükkel, de lelkük rajta...
csak a szándék az amivel nem vagyok tisztában, mit akar elérni? soha nem fogom megérteni....

confused
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 19. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 11:18
Régóta figyelem az üldöztetésed, sehogy nem tudom ezt megérteni.
Az nem érdekel mi volt nem tartozik rám.
Csak elgondolkozom mit tudhatsz te, hogy telnek a hónapok és hol itt hol ott de támadva vagy.
Az meghogy eltünnél a gg-ről sürgősen verd ki a fejedből.
Ha még 1x ilyen szöveget meglátok büntetésbe leszel
A bünti velem kell sexelni nyes
Remélem kicsit szebbé tettem a napod a többire meg magasról wave
2008. 11. 19. szerda 11:18  #1554
Molly_anyó Molly_anyó VIP
Régóta figyelem az üldöztetésed, sehogy nem tudom ezt megérteni.
Az nem érdekel mi volt nem tartozik rám.
Csak elgondolkozom mit tudhatsz te, hogy telnek a hónapok és hol itt hol ott de támadva vagy.
Az meghogy eltünnél a gg-ről sürgősen verd ki a fejedből.
Ha még 1x ilyen szöveget meglátok büntetésbe leszel
A bünti velem kell sexelni nyes
Remélem kicsit szebbé tettem a napod a többire meg magasról wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 09:52
bár ez már nem nevetséges, egy bizonyos nőszemély kiléte azt hiszem nem titok, felhívott telefonon addig nem békél meg amíg nem tűnök el a gg-ről...
na most ezt kell megemésztenem, sajnos nem vagyok pszichológus és a buta emberekből már elegem van, de nem fogom abbahagyni senki kedvéért....
tudod, kedves zaklató nőszemély az igazság nem nálam van hanem a te sorsodban, amit nem én rontottam el.....

amúgy szép napot mindenkinek, ha már az enyémet elbaszta ez a megátalkodott nőszemély...

nyes
2008. 11. 19. szerda 09:52  #1553

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 19. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 09:17
jóreggelt mindenkinek!
elképesztő üzenetet kaptam privátban a házigazdától, teljesen fel vagyok háborodva! hogy rólam ilyet csak feltételezni is, hogy én mindenféle mocskos, gusztustalan szexuális tevékenységnek részese legyek! kikérem magamnak ezt a vircsaftot! egyszerűen szóhoz sem tudok jutni!
na jó, azért megpróbálok még egy szót kipréselni megdöbbenésemből:lucskosra

2008. 11. 19. szerda 09:17  #1552
jóreggelt mindenkinek!
elképesztő üzenetet kaptam privátban a házigazdától, teljesen fel vagyok háborodva! hogy rólam ilyet csak feltételezni is, hogy én mindenféle mocskos, gusztustalan szexuális tevékenységnek részese legyek! kikérem magamnak ezt a vircsaftot! egyszerűen szóhoz sem tudok jutni!
na jó, azért megpróbálok még egy szót kipréselni megdöbbenésemből:lucskosra

2008. 11. 19. szerda 07:40  #1551
Andie Andie Admin
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Jó reggelt,szép napot mindenkinek
2008. 11. 18. kedd 21:55  #1550
tablet tablet
Persze ! Köszönöm a meghivást, nagyon szivesen részt veszek benne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 18. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2008. 11. 18. kedd 20:20
Sziasztok!

Sajtocskához és Tablethez jöttem. Azt szeretném kérdezni tőletek, lányok, hogy nincs kedvetek részt venni a Nappaliban a mikulásos ajándékozáson? Jó buli, vicces és izgalmas.

Léciléciléciiiiii, vegyetek részt!

smile
2008. 11. 18. kedd 20:20  #1549
Törölt felhasználó (21812)
Sziasztok!

Sajtocskához és Tablethez jöttem. Azt szeretném kérdezni tőletek, lányok, hogy nincs kedvetek részt venni a Nappaliban a mikulásos ajándékozáson? Jó buli, vicces és izgalmas.

Léciléciléciiiiii, vegyetek részt!

smile
2008. 11. 18. kedd 19:13  #1548
Törölt felhasználó (119034)
Szép estét!

2008. 11. 18. kedd 08:31  #1547
Szervusztok, és szép napot mindenkinek!
Ma reggel már fagy volt nálunk, a héten már havat is jósolnak...az őszt szeretem, de útááááálom a telet...

wink
2008. 11. 18. kedd 08:12  #1546
Törölt felhasználó (213201)
Szép jó reggelt smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
/ 101