egyszerre írtunk...szép reggelt neked, ezekszerint a múltkor már nem néztél ide vissza...
akkor csak símogatni fogom a tigrist, szeretem ha dorombol...legyen szép a napod!
akkor csak símogatni fogom a tigrist, szeretem ha dorombol...legyen szép a napod!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot Mindenkinek
Nem, Dr. Sam, a tigrisek nem (mindig) harapnak... ha a megfelelő módon nyúlsz hozzájuk, még dorombolni is tudnak. Viszont jaj annak, aki bántani akar egy tigrist...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, Dr. Sam, a tigrisek nem (mindig) harapnak... ha a megfelelő módon nyúlsz hozzájuk, még dorombolni is tudnak. Viszont jaj annak, aki bántani akar egy tigrist...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 11. 10. hétfő 12:45
jéééééééé Sulamit, remélem jó kedved van és nem harapós? örülök a látogatásodnak kellemes napot neked!
egy kis édesség ebéd után?
egy kis édesség ebéd után?
Mindenkinek jóéjszakát!
Hoztam egy kis ebédet....
Jó étvágyat mindenkinek..
Jó étvágyat mindenkinek..
Szép napot mindenkinek
Jó reggelt
No itt már minden finomság megvan akkor nekem már csak az marad azt kivánjam
Legyen nagyon szép napotok
No itt már minden finomság megvan akkor nekem már csak az marad azt kivánjam
Legyen nagyon szép napotok
szia sajtocska!
nem egészen, nem volt ilyen szép villásreggelim, de én is el tudnám képzelni...
szép napot neked is, remélem jól alakulnak a dolgaid..
egy kis reggeli:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nem egészen, nem volt ilyen szép villásreggelim, de én is el tudnám képzelni...
szép napot neked is, remélem jól alakulnak a dolgaid..
egy kis reggeli:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 11. 13. csütörtök 08:06
szép jó reggelt!remélem ti is így fogyasztottátok el a reggeliteket!
Szép reggelt, és szép napot mindenkinek!
Igazán nem lehet panasz az időre, november ellenére még mindig jó idő van. Remélem ma is látjuk a napot, és lehet egy kicsit sétálni..
Igazán nem lehet panasz az időre, november ellenére még mindig jó idő van. Remélem ma is látjuk a napot, és lehet egy kicsit sétálni..
szép jó reggelt!remélem ti is így fogyasztottátok el a reggeliteket!
Jó éjszakát mindenkinek
nem gond, van még kispárna a világon...és ha azt használtad volna akkor nem jutsz ide...
na én majd előkészítem neked, hogy ne legyen kifogásod...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 12. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
na én majd előkészítem neked, hogy ne legyen kifogásod...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 12. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 14:11
Én már olyan sokat térdeltem nézd meg hova jutottam
Ilyen finom ebéd és süti után gondolom jól esik a kávé
Én már olyan sokat térdeltem nézd meg hova jutottam
én meg egy kis édességet az ebéd után...
szép délutánt mindenkinek!
Molly igen, megilletnél egy kis büntit remélem tudsz térdepelni....
szép délutánt mindenkinek!
Molly igen, megilletnél egy kis büntit remélem tudsz térdepelni....
Hoztam egy kis ebédet...Jó étvágyat mindenkinek!
Jujuj ez már majdnem letolás
Benézek ám én ide naponta többször is de lusta vagyok irni, remélem kapok valami büntit ezért
Legyen szép napod, és mindenkinek aki benéz ide (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Benézek ám én ide naponta többször is de lusta vagyok irni, remélem kapok valami büntit ezért
Legyen szép napod, és mindenkinek aki benéz ide (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 11. 12. szerda 08:14
én pedig jóreggelt és szép napot kívánok!
Andie jó későn feküdtél le, remélem azért kipihented már magad....Mollyval mi van bepasizott? hogy még csak ide sem néz...
Andie jó későn feküdtél le, remélem azért kipihented már magad....Mollyval mi van bepasizott? hogy még csak ide sem néz...
Szép napot mindenkinek...Igen Drága Sam kicsit későn feküdtem le no de köszönöm kipihentem magam....Molly ra meg majd kicsit odafigyelek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 11. 12. szerda 08:14
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 12. szerda 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 12. szerda 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjszakát mindenkinek!