jéééééééé Sulamit, remélem jó kedved van és nem harapós? örülök a látogatásodnak kellemes napot neked!
egy kis édesség ebéd után?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
egy kis édesség ebéd után?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 10. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 11. 10. hétfő 10:17
Szép napot Mindenkinek
Szép napot Mindenkinek
Szép reggelt és napot mindenkinek!
jó reggelt! kívánok szép hetet mindenkinek!
Szép napot mindenkinek
Kellemes vasárnapot mindenkinek, legyen szép a napotok!
Kellemes délutánt és jó pihenést!
egy kis édesség délutánra:
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 08. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
egy kis édesség délutánra:
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 08. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóó reggelt Jó szombatot
Kellemes szombatot mindenkinek ezen az esős napon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 07. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 07. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 11. 07. péntek 23:56
Köszönöm, kedves Sam, legyen szép hétvégéje Mindenkinek
Köszönöm, kedves Sam, legyen szép hétvégéje Mindenkinek
Sam! örülök,hogy jól érezted magad a kvízben...várunk máskor is.No és Sulamitnak én is Gratulálok....szép játék volt.Szép jó jszakát Mindenkinek!
Andie köszönöm, és a játékot is a kvíz szobában, itt is gratulálok Sulamitnak. Sulamitról is tudtam, hogy értelmes nő és megillette az elsőség...
további szép estét mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 07. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
további szép estét mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 07. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 12:13
Szép napot mindenkinek...hoztam egy kis ebédet
Jó étvágyat kívánok
Jó étvágyat kívánok
Szép napot mindenkinek...hoztam egy kis ebédet
Jó étvágyat kívánok
Jó étvágyat kívánok
Szép reggelt ezen a ködös őszi napon!
Legyen szép a napotok, lassan hétvége, lehet pihenni...
Legyen szép a napotok, lassan hétvége, lehet pihenni...
vazi! az isten áldjon meg! el akarod rontani az éccakámat? gondoltam visszanézek még, hát uramatyám mi vár itt? na várj csak valami nemes bosszút forralok ellened...
bexarás ezzel a rondasággal ijesztgeted szegény öregSamet...na várj csak...hogy az a magasságos...hű de randa, ha nem tudok aludni akkor a te lelkeden szárad.... vazi, ezt nem bocsátom meg neked..
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
bexarás ezzel a rondasággal ijesztgeted szegény öregSamet...na várj csak...hogy az a magasságos...hű de randa, ha nem tudok aludni akkor a te lelkeden szárad.... vazi, ezt nem bocsátom meg neked..
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt puszi tőle kedves Sam!
Jó éjt kedves Sam!
Kellemes szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
jó reggelt,legyen nagyon szép napotok
Mindenkinek jóéjszakát!