hozok egy kis vacsit!
Szép reggelt neked is kedves Andie!
Nagyon kellemes idő van ahhoz képest, hogy már novembert írunk. Kárpótol bennünket az időjárás a szeptemberi 2-3 hét csúnya időért, és ez így jó.
Legyen szép a napod, és kellemes időtöltést a cseten!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 05. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kellemes idő van ahhoz képest, hogy már novembert írunk. Kárpótol bennünket az időjárás a szeptemberi 2-3 hét csúnya időért, és ez így jó.
Legyen szép a napod, és kellemes időtöltést a cseten!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 05. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
jó reggelt,szép napot mindenkinek
Szép reggelt és szép napot mindenkinek!
jó éjszakát mindenkinek...sziasztok
szép estét neked is Sulamit, mostanában hanyagolod öregSamet...tudom sok a dolgod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 11. 03. hétfő 21:00
Szép estét Mindenkinek..
figyeled a pasast? a fogai között mormolja: ...nem álmodom?....ennyi jó nő egyszerre....nem tudom mi a szándékod, csak simán jóindulat, vagy valami hátsó gondolatod is van?
veszélyes nő vagy ilyenkor ha megjelensz, rögtön kezem ügyébe készítem a páncélruhámat, sosem lehet tudni..
amúgy kézcsókom Prune naccsád örülök, hogy beméltóztatott fáradni a szobámba...te mindig szívesen látott vendég vagy, feltéve ha békés szándékkal jössz....vagy el akarsz menni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
veszélyes nő vagy ilyenkor ha megjelensz, rögtön kezem ügyébe készítem a páncélruhámat, sosem lehet tudni..
amúgy kézcsókom Prune naccsád örülök, hogy beméltóztatott fáradni a szobámba...te mindig szívesen látott vendég vagy, feltéve ha békés szándékkal jössz....vagy el akarsz menni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 11. 03. hétfő 08:21
Kellemes szép őszi napot, és hetet mindenkinek!
Szép estét Mindenkinek..
Kellemes szép őszi napot, és hetet mindenkinek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
jó reggelt,szép napot mindenkinek
Kellemes, szép vasárnap estét mindenkinek!
Sziasztok! kívánok mindenkinek kellemes szép vasárnapot!sétáljatok ebben a szép időben!
Szép reggelt neked is kedves Molly!
Talán ma szebb idő lesz és végig tudom látogatni a temetőket. Tegnap akkora eső volt, hogy nem lett volna értelme kimenni.
Kellemes napot mindenkinek!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 02. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán ma szebb idő lesz és végig tudom látogatni a temetőket. Tegnap akkora eső volt, hogy nem lett volna értelme kimenni.
Kellemes napot mindenkinek!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 11. 02. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt
Köszönöm kedves Andie, szép napot neked is, az enyém már el lett rontva duplán. Szakad az eső és meghiúsult a mai program.
Hoztam egy kis sütit délutánra.
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 01. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam egy kis sütit délutánra.
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 11. 01. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot,jó étvágyat mindenkinek
ja kérem akinek nincs humorérzéke, az inkább látogasson más típusú oldalakat, vagy topicokat..
ugyebár nem kötelező ezt a topicot olvasgatni...
és egyébként is: "nyugalom a hosszú (nem a bosszú) élet titka."
Szép napot neked és mindenkinek!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 31. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ugyebár nem kötelező ezt a topicot olvasgatni...
és egyébként is: "nyugalom a hosszú (nem a bosszú) élet titka."
Szép napot neked és mindenkinek!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 31. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 22:54
Kurva jóóó, tényleg nagyon kurva jóóóó!
Hogy ezt a kurva jóó dolgot nem látja a xxxxxx, hát ez felháboritó!
(nicknév kimoderálva, és kéretik nem célozgatni: öregSam)
Kurva jóóó, tényleg nagyon kurva jóóóó!