Nagy szeretettel köszöntelek, te elfajzott fórumozó utánzat!
Nem is tudom hogyan köszöntselek, azt nem mondom, hogy hiányoztál mert még elbízod magad.
Lásd kivel van dolgod, erre a nagy ünnepre meghívlak, tudom szereted a potyát, hogy jöjjön ki belőled......
talán segít egy kis bikavér:
hogy bírj az egri leánykával:
én majd öregesen konyakozom melletted, de ha baj lesz ne aggódj felemellek a padlóról:
tudod Samra mindig lehet számítani.
nem kell a szöveg, már előre látom élezed a nyelved, nem mondom néha hiányzott
egy kis szócsata, de meg voltam nélküled, hogy a fene essen bele a jódolgodba..
Nakérem akkor ezt kitárgyaltuk. figyi surda! bekeményítettem, ezentúl csak kopogásra nyítok ajtót,
és tessék komolyan viselkedni, én is teljesen megjavultam, már a pina szót sem ejtem ki a számon.
Érted?
szóval tessék viselkedni........
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 19. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is tudom hogyan köszöntselek, azt nem mondom, hogy hiányoztál mert még elbízod magad.
Lásd kivel van dolgod, erre a nagy ünnepre meghívlak, tudom szereted a potyát, hogy jöjjön ki belőled......
talán segít egy kis bikavér:
hogy bírj az egri leánykával:
én majd öregesen konyakozom melletted, de ha baj lesz ne aggódj felemellek a padlóról:
tudod Samra mindig lehet számítani.
nem kell a szöveg, már előre látom élezed a nyelved, nem mondom néha hiányzott
egy kis szócsata, de meg voltam nélküled, hogy a fene essen bele a jódolgodba..
Nakérem akkor ezt kitárgyaltuk. figyi surda! bekeményítettem, ezentúl csak kopogásra nyítok ajtót,
és tessék komolyan viselkedni, én is teljesen megjavultam, már a pina szót sem ejtem ki a számon.
Érted?
szóval tessék viselkedni........
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 19. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Vééééééééégreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
2009. 08. 18. kedd 17:43
Ne örülj, itt vagyok!
Tudod a nyár, és a sok elfoglaltság....
Tudod a nyár, és a sok elfoglaltság....
Ezt tudtam rólad, próbálja valaki kétségbevonni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ahha...véletlen műve..én meg erkölcsös vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2009. 08. 18. kedd 20:46
Psssssssssszt, ne légy már indiszkrét..
Jajj de örülök neked, bár annak nem, hogy a saját szobámban téged ostromolnak itt
ezek a spermahajderek.
Nyahhh, nem örülni, Sam bácsi itt lesz és szétcsap a bakok között...
Asszem' Sulamittal való megjelenésünk a véletlen műve sajnos, én benne lettem volna
egy "együtteltűnésbe"
Prune kisasszony puszillak és örülök a jelenlétednek a szobámban...
Jajj de örülök neked, bár annak nem, hogy a saját szobámban téged ostromolnak itt
ezek a spermahajderek.
Asszem' Sulamittal való megjelenésünk a véletlen műve sajnos, én benne lettem volna
egy "együtteltűnésbe"
Psssssssssszt, ne légy már indiszkrét..
ezek a spermahajderek.
egy "együtteltűnésbe"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ezek a spermahajderek.
egy "együtteltűnésbe"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:39
naneeeeeeeeeee...nekem nem beszélitek be, hogy egyszerre eltűntök, aztán egymástól függetlenül egyszerre jelentek meg
szóval...elő a farbával hol voltatok????
(Ez egy válasz öregSam üzenetére (ma 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öregSam üzenetére (ma 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
naneeeeeeeeeee...nekem nem beszélitek be, hogy egyszerre eltűntök, aztán egymástól függetlenül egyszerre jelentek meg
(Ez egy válasz öregSam üzenetére (ma 18:12), amit ide kattintva olvashatsz) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öregSam üzenetére (ma 18:12), amit ide kattintva olvashatsz) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2009. 08. 18. kedd 18:02
Tartozom egy vallomással: hónapok óta nem dugtam be ide a szőrös mancsaim - egyéb elfoglaltságok miatt. Annyira régen nem írtam ide, hogy hosszú percekig tűnődtem azon, hogy is kell képet feltölteni.
Ezek szerint Te sem voltál?
Ez már nagyon hiányzott a fórumról ! Nagyon jó !!!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2009. 08. 18. kedd 19:28
Ejnye Sulamit, újra elolvastam a hsz.-ed, és megrökönyödtem:
"Tartozom egy vallomással: hónapok óta nem dugtam" na de kérem, a te korodban ez
főbenjáró bűn....
Ja, hogy olvassam tovább is, az meg már szőrös, én ilyeneket nem olvasok
"Tartozom egy vallomással: hónapok óta nem dugtam" na de kérem, a te korodban ez
főbenjáró bűn....
Ejnye Sulamit, újra elolvastam a hsz.-ed, és megrökönyödtem:
főbenjáró bűn....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
főbenjáró bűn....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Tartozom egy vallomással: hónapok óta nem dugtam be ide a szőrös mancsaim - egyéb elfoglaltságok miatt. Annyira régen nem írtam ide, hogy hosszú percekig tűnődtem azon, hogy is kell képet feltölteni.
Valóban én sem voltam, igaz néha benéztem, de nem írtam.
A képfeltöltést nem lehet elfeledni, bár látom direktlinket használtál, ez azért nem jó, mert a kép nem
marad meg ha azon az oldalon változás van ahonnan belinkelted.
Én ezt a képfeltöltöt használom: http://www.abload.de/ nagyon megbízható és könnyű vele dolgozni.
Itt is a "direktlink"-et kell használni ( a második a sorban) azt kell beilleszteni.
Kellemes estét neked kedves Sulamit, remélem többet leszel és én is. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A képfeltöltést nem lehet elfeledni, bár látom direktlinket használtál, ez azért nem jó, mert a kép nem
marad meg ha azon az oldalon változás van ahonnan belinkelted.
Én ezt a képfeltöltöt használom: http://www.abload.de/ nagyon megbízható és könnyű vele dolgozni.
Itt is a "direktlink"-et kell használni ( a második a sorban) azt kell beilleszteni.
Kellemes estét neked kedves Sulamit, remélem többet leszel és én is. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2009. 08. 18. kedd 17:59
Szia kedves Sulamit!
Nagyon örülök, hogy látlak, valóban régen voltam..
Tudnék mesélni......de asszem nem publikus...
Látom nagyon éber voltál, a nickedhez méltóan, hamar rácsaptál...
Puszillak!
Puszillak!
Szia kedves Sulamit!
Puszillak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszillak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 17:51
Szia Sam,
régen láttalak Mizujs errefelé?
szia Jenó!
De hamar észrevetted a comeback-t.......örülök, hogy látlak, remélem minden ok...
Amiről beszéltünk aktuális még a nyáron?
Bövebben majd priviben..
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
De hamar észrevetted a comeback-t.......örülök, hogy látlak, remélem minden ok...
Amiről beszéltünk aktuális még a nyáron?
Bövebben majd priviben..
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Sam,
Ez ütős comeback volt a képes topicban !!!!
Üdv újra a fedélzeten !
Üdv újra a fedélzeten !
Na de kérem, egy szexmentes topicban ilyen szavakat használni, fel vagyok háborodva...
Lassan lejár a nyári szabadságod, remélem aktívabb leszel puszi neked mindenhová...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Lassan lejár a nyári szabadságod, remélem aktívabb leszel puszi neked mindenhová...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 21:17
megkúrnál? ...nem kicsit...nagyon!
nem vagyok vörös, és nem hordok minit
nem vagyok vörös, és nem hordok minit
Szia törpe, igaz nem idevaló volt a hsz. de neked el van nézve.
Örültem, hogy láttalak......... (Ez egy válasz törpe02 üzenetére (2009. 08. 07. péntek 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Örültem, hogy láttalak......... (Ez egy válasz törpe02 üzenetére (2009. 08. 07. péntek 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 16:15
A bankár későn ér haza, kérdőre vonja a felesége, hogy merre járt ?
Drágám tetováltattam - TE ? Ugyan mit és hová ? - így a feleség
Egy tíz ezrest a farkamra.
1 ) Mert szeretek játszani a pénzemmel
2 ) Szeretem látni a pénzem látványos növekedését
3 ) Mostantól ha elakarsz verni egy tízest ki sem kell tenned a lábad a lakásból !
3 ) Mostantól ha elakarsz verni egy tízest ki sem kell tenned a lábad a lakásból !
Ne örülj, itt vagyok!
Tudod a nyár, és a sok elfoglaltság.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 08. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod a nyár, és a sok elfoglaltság.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 08. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 08. szerda 11:20
mi az gazduram!
nem vagy képes a szobád felé sántikálni???
vagy egyedül ittad meg ezt a nagy üveg bort és a kezed tapostad el, ezért nem tudsz írni
nem vagy képes a szobád felé sántikálni???
vagy egyedül ittad meg ezt a nagy üveg bort és a kezed tapostad el, ezért nem tudsz írni
A bankár későn ér haza, kérdőre vonja a felesége, hogy merre járt ?
S a "vadultság" a vörösség közeledésével négyzetesen arányosan emelkedik...
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 08. szerda 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,és különösen "vadító" tud lenni...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 08. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 08. szerda 21:59
Dehogy tudok... tippelek! A vörös, az szép szín. S nem tilosat jelent...