Dehogy tudok... tippelek! A vörös, az szép szín. S nem tilosat jelent...
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 08. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 08. szerda 20:59
Hű,de sokat tudsz! Hol vagyok én ettől...(bár nagyon igyekszem!)
Hű,de sokat tudsz! Hol vagyok én ettől...(bár nagyon igyekszem!)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 08. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 08. szerda 20:37
Mme Prune barátnéja a vörös...
Vagy tévedek, s a szín az nem a szőrzetre értendő?
Vagy tévedek, s a szín az nem a szőrzetre értendő?
Mme Prune barátnéja a vörös...
Vagy tévedek, s a szín az nem a szőrzetre értendő? (Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy tévedek, s a szín az nem a szőrzetre értendő? (Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 23:53
Bár már ott tartanánk... (látom,olvastad azt a hsz-t,ahol megemlítettelek...és éppen ma!) ,mintha azt írtad volna Magadról (nem is olyan régen...) hogy "harmincas,vörös csaj" vagy. Én emlékeznék rosszul? Ennyire (még) nem vagyok szenilis! A mini csak szabad képzettársítás volt,de ha nem,hát nem...
mi az gazduram!
nem vagy képes a szobád felé sántikálni???
vagy egyedül ittad meg ezt a nagy üveg bort és a kezed tapostad el, ezért nem tudsz írni (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagy képes a szobád felé sántikálni???
vagy egyedül ittad meg ezt a nagy üveg bort és a kezed tapostad el, ezért nem tudsz írni (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 07. kedd 14:24
hééé gazduram!
hoztam kendnek egy kis finomságot:
mivel édes bor lehet nem a Te ízlésed!
de ami tuti: evvel ide tudod csábítani a tüneményes hölgyeket!
hééé gazduram!
büntess,büntess,büntess!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 03. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 03. péntek 08:01
sose voltam vörös barna vagyok...szóval azt nem én írtam...figyelmetlenségedért sajnos büntetés jár...
sose voltam vörös barna vagyok...szóval azt nem én írtam...figyelmetlenségedért sajnos büntetés jár...
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 23:53
Bár már ott tartanánk... (látom,olvastad azt a hsz-t,ahol megemlítettelek...és éppen ma!) ,mintha azt írtad volna Magadról (nem is olyan régen...) hogy "harmincas,vörös csaj" vagy. Én emlékeznék rosszul? Ennyire (még) nem vagyok szenilis! A mini csak szabad képzettársítás volt,de ha nem,hát nem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 21:17
megkúrnál? ...nem kicsit...nagyon!
nem vagyok vörös, és nem hordok minit
nem vagyok vörös, és nem hordok minit
megkúrnál? ...nem kicsit...nagyon!
nem vagyok vörös, és nem hordok minit (Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagyok vörös, és nem hordok minit (Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 19:38
Madame!!! Üdv újra köztünk !!! Hiányoztál...nem kicsit,nagyon (szerintem nem csak nekem... )!Innentől még szebb lesz a nyár,Neked is hasonló jókat kívánok !
Madame!!! Üdv újra köztünk !!! Hiányoztál...nem kicsit,nagyon (szerintem nem csak nekem... )!Innentől még szebb lesz a nyár,Neked is hasonló jókat kívánok !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit kell megérnem, Prune kisasszony tiszteletét tette nálam, ráadásul egy szép fekete szőrös puncival
emeli a szoba színvonalát. Nagyon örülök, hogy életjelt adsz magadról, gondolom a szabadidőd
is megsokszorozódott.
Kellemes hétvégét neked szívem szerelme, és sok sok puszi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
emeli a szoba színvonalát. Nagyon örülök, hogy életjelt adsz magadról, gondolom a szabadidőd
is megsokszorozódott.
Kellemes hétvégét neked szívem szerelme, és sok sok puszi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
nah..jóregg
nappali....
ezer éve nem jártam arra...
figy...
az egész GG fórum nem volt az igazi!
de majd mi azzá tesszük! már ha megint nem leszünk módszeresen elmarva innen! glom tudod mire értem! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2009. 07. 01. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ezer éve nem jártam arra...
figy...
az egész GG fórum nem volt az igazi!
de majd mi azzá tesszük! már ha megint nem leszünk módszeresen elmarva innen! glom tudod mire értem! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2009. 07. 01. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 01. szerda 16:35
Lányok nélkül nem igazi a nappali !!!
De majd jól összefogunk, s szépen vissza csalogatjuk őket ! Nem kapkodva, csak szép kényelmesen !!
De majd jól összefogunk, s szépen vissza csalogatjuk őket ! Nem kapkodva, csak szép kényelmesen !!
Lányok nélkül nem igazi a nappali !!!
Ki korán kel
keveset alszik!
hmmm nekem is alig van időm...
talán most a hétvégén nem nap közben lesz a futam... talán időm is lesz rá...
Te erről a szoba gazdáról nem tudsz valamit?
má az igéző tekintetű csajokkal se csábít ide bennünket???
milyen smúcig ember ez???
vagy tibet felé jár... osztán bottal igancsak lassú a közlekedés!
milyen vendéglátó az ilyen???
ui: jelentem most gyüttem a korcsmábó... ot se wótá!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 07. 01. szerda 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
keveset alszik!
hmmm nekem is alig van időm...
talán most a hétvégén nem nap közben lesz a futam... talán időm is lesz rá...
Te erről a szoba gazdáról nem tudsz valamit?
má az igéző tekintetű csajokkal se csábít ide bennünket???
milyen smúcig ember ez???
vagy tibet felé jár... osztán bottal igancsak lassú a közlekedés!
milyen vendéglátó az ilyen???
ui: jelentem most gyüttem a korcsmábó... ot se wótá!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 07. 01. szerda 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 01. szerda 00:40
Húúú kobászonék wazze...a korcsmába Teeee...ilyenkor kell haza gyünni...
Talmát nem láttam...mindenről lemaradok mostanság... ....hiába noh...korán kelek...ízéééé fekszem....
Talmát nem láttam...mindenről lemaradok mostanság... ....hiába noh...korán kelek...ízéééé fekszem....
Húúú kobászonék wazze...a korcsmába Teeee...ilyenkor kell haza gyünni...
Talmát nem láttam...mindenről lemaradok mostanság... ....hiába noh...korán kelek...ízéééé fekszem.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 30. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Talmát nem láttam...mindenről lemaradok mostanság... ....hiába noh...korán kelek...ízéééé fekszem.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 30. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 30. kedd 09:42
hát hol a búbánatba kolbászoltá mostanság????????
ennyit várni egy válaszodra........
a szoba gazdája az a Samtelen hun van???
héééé a mi Gáborunkat láttad? nekem nem wót lehetőségem rá.... wót valami fejlődés???
héééé a mi Gáborunkat láttad? nekem nem wót lehetőségem rá.... wót valami fejlődés???
hát hol a búbánatba kolbászoltá mostanság????????
héééé a mi Gáborunkat láttad? nekem nem wót lehetőségem rá.... wót valami fejlődés??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 30. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
héééé a mi Gáborunkat láttad? nekem nem wót lehetőségem rá.... wót valami fejlődés??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 30. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne is állj szóba welem...me-meme...beperellek....wazze!
Pina!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Pina!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
pláne az igéző tekintetek ....
Fred bratyesz!
kéretik folytatni a képes topicok karban tartását! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Fred bratyesz!
kéretik folytatni a képes topicok karban tartását! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2009. 06. 25. csütörtök 16:09
Sia Sam! Hiányolom a képeidet mostanában. Ellustultál? Légyszíves aktivizáld Magad, mert alighanem egyforma az ízlésünk, tetszenek az általad felpakolt képek.
Sia Sam! Hiányolom a képeidet mostanában. Ellustultál? Légyszíves aktivizáld Magad, mert alighanem egyforma az ízlésünk, tetszenek az általad felpakolt képek.