mert erről az oldalról bétett vidijót a főninéni már eccer moderált nekem!
viszont ennek a videónak ebben a topicban lenne a helye!
jah és kérlek javítsd az általam oda betett hsz-t, mert mikorra kiderül mit is qrtam el már nem volt jogosultságom a módosításhoz!
ha a tiéd nem moderálja akkor Szilva jönni fog nekem egy görög drámaíróval!!!!
tehát Neki Szopok lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
viszont ennek a videónak ebben a topicban lenne a helye!
jah és kérlek javítsd az általam oda betett hsz-t, mert mikorra kiderül mit is qrtam el már nem volt jogosultságom a módosításhoz!
ha a tiéd nem moderálja akkor Szilva jönni fog nekem egy görög drámaíróval!!!!
tehát Neki Szopok lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
..hoztam egy kis csalit, hátha betéved erre sajtocska..
Jóreggelt surda! aztán miért is nem lehet ide feltenni? nem szabad, vagy tíltja a vallásunk?
juszt is ideraktam, katt a képre!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
juszt is ideraktam, katt a képre!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
kár, h ide nem lehet feltenni azt a vidijót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 07. 23. szerda 15:32
..láttam a vidiiiót nem semmi, magasfokon műveli a hölgy a nyílvános, többfelállásos szexet. csak néztem a végén milyen frissen ringatta a fenekét elmenőben. sztm egy-két menet még bennemaradt......
..láttam a vidiiiót nem semmi, magasfokon műveli a hölgy a nyílvános, többfelállásos szexet. csak néztem a végén milyen frissen ringatta a fenekét elmenőben. sztm egy-két menet még bennemaradt......
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
most akkor kérek egy linket amivel elfogyaszthatom a sert innét!
ja lett wón egy videó ami a púderhez illet wón, de arról az oldalról már eccer törölte a linket a főnökasszony! így mindjárt kűdöm privátba!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 14:21
ja lett wón egy videó ami a púderhez illet wón, de arról az oldalról már eccer törölte a linket a főnökasszony! így mindjárt kűdöm privátba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 07. 23. szerda 14:19
gratulálok surda ecsém, látom jó talajra hullott a mag. (ja és megnéztem a videót, jó )
itt a jutalmad:
itt a jutalmad:
gratulálok surda ecsém, látom jó talajra hullott a mag. (ja és megnéztem a videót, jó )
itt a jutalmad:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
itt a jutalmad:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 14:05
olvass át a quizbe és elkalmazd nálam amit T-A-M tom-nál!
tehát kettyints a képre /hálámul, h nekem, mint csekély értelműnek elmogyoróztad!/:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tehát kettyints a képre /hálámul, h nekem, mint csekély értelműnek elmogyoróztad!/:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 07. 23. szerda 13:29
surda megnéztem, és elmondom mit rontottál el.
az első az URL az jó!
a másodiknál a képet símán csak beraktad, és az NEMJÓ ÚGY!
a képet is a [Kép beszúrása]-val kell betenni, és akkor azt kivágni és beilleszteni az URL-be.
Tehát:
1. URL ami tartamazza a video címét.
2. Kép beszúrása, utána ezt kivágni és beilleszteni az URL címbe az [/URL] elé
akkor már a kép tartalmazza az URL címet!
na körbeírtam talán megérted.
az első az URL az jó!
a képet is a [Kép beszúrása]-val kell betenni, és akkor azt kivágni és beilleszteni az URL-be.
Tehát:
surda megnéztem, és elmondom mit rontottál el.
az első az URL az jó!
Tehát:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
az első az URL az jó!
Tehát:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 13:23
iiiiggggeeennnn ezt szeretném, de mit qrtam el, h nem így van fent az én linkem???
iiiiggggeeennnn ezt szeretném, de mit qrtam el, h nem így van fent az én linkem???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
arra, h nem kép jön be a fórumba, hanem csak a képnek a linkjét írja ki... rákattintva meg már a videó indul el!
tehát valami nem tökéletes!
túdom legfőképp a fejem... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tehát valami nem tökéletes!
túdom legfőképp a fejem... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 07. 23. szerda 12:42
hiszen jó a link, semmi gond, nem tudom mire gondolsz?
hiszen jó a link, semmi gond, nem tudom mire gondolsz?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 12:26
valamit elqrtam!
muti a szintaktikáját!
hogyan kell kinéznie egy működő linknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
muti a szintaktikáját!
hogyan kell kinéznie egy működő linknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 07. 21. hétfő 13:03
Amiért ilyen jó vagy hozzám és a szép szavaidért, megpróbálom leírni talán sikerül megértetni:
A lényeg az, hogy magát a képet (a kép hivatkozását) az URL-be kell beágyazni.
1.Azzal kezded, hogy beszúrod az URL címet (maradjunk a kék duna keringőnél)
Az URL címe ez: http://www.indavideo.hu/video/Kek_Duna_waltzerkeringo_Herr_Strausstol_a_keringo_kiralyatol
2. tehát: katt
3. aztán a kép:
4. ha ez megvan akkor a képet (hivatkozást) mindenestől kijelölöm és kivág majd beilleszt az URL címbe az [/URL] elé
5. kitörlöm a katt-ot (bár maradhat úgyis, hogy katt a képre) és már kész is van.
és ez fog megjelenni: (a kép kap egy kék keretet az mutatja, hogy hivatkozást takar, bár itt nem nagyon érvényesül, mert a kép maga is kék) és a kép már takarja a hivatkozást.
ugye milyen pofonegyszerű?
A lényeg az, hogy magát a képet (a kép hivatkozását) az URL-be kell beágyazni.
1.Azzal kezded, hogy beszúrod az URL címet (maradjunk a kék duna keringőnél)
Az URL címe ez: http://www.indavideo.hu/video/Kek_Duna_waltzerkeringo_Herr_Strausstol_a_keringo_kiralyatol
2. tehát: katt
3. aztán a kép:
4. ha ez megvan akkor a képet (hivatkozást) mindenestől kijelölöm és kivág majd beilleszt az URL címbe az [/URL] elé
5. kitörlöm a katt-ot (bár maradhat úgyis, hogy katt a képre) és már kész is van.
és ez fog megjelenni: (a kép kap egy kék keretet az mutatja, hogy hivatkozást takar, bár itt nem nagyon érvényesül, mert a kép maga is kék) és a kép már takarja a hivatkozást.
ugye milyen pofonegyszerű?
....még jó, hogy később ébredtem kapkodom a levegőt az írások láttán. Nem fogom nagyon kommentálni csak mosolygok a bajszom alatt. Főnökaccony elmondta helyettem is úgylátom ismeri Samet.
Legyen szép a napotok, megint esik az eső, már nem is mondom mit kell ilyenkor csinálni annak aki megteheti.
Legyen szép a napotok, megint esik az eső, már nem is mondom mit kell ilyenkor csinálni annak aki megteheti.
egy idő után biztosan...sose hallottam még permanensen merev falloszról
egyébként ha teletöltöd a lyukaidat konyakkal, akkor előnnyel indulsz Sam-nél..ööö..mármint a sajtod lyukait (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként ha teletöltöd a lyukaidat konyakkal, akkor előnnyel indulsz Sam-nél..ööö..mármint a sajtod lyukait (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 07. 23. szerda 08:14
jaj nem! én arra a botra gondoltam amire támaszkodni lehet!lehet öregSam-botja megcsuklana alattam!
jaj nem! én arra a botra gondoltam amire támaszkodni lehet!lehet öregSam-botja megcsuklana alattam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 07:59
"amit szeretnék hanem az öregbotot"---> öregSam botját szeretnéd?
"amit szeretnék hanem az öregbotot"---> öregSam botját szeretnéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 07:51
Szióka! hát megmondom neked őszintén mire én ezt megtanúlnám már nem azt a botot fognám amit szeretnék hanem az öregbotot! inkább vigyen el az ördög!
Szióka! hát megmondom neked őszintén mire én ezt megtanúlnám már nem azt a botot fognám amit szeretnék hanem az öregbotot! inkább vigyen el az ördög!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 23. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 07:34
kedves sajtocska...legjobb lesz, ha átismétled ezt a koreográfiát --->klikk ide
úgy látom öregSam elég válogatós, de ez garantáltan bejön neki
úgy látom öregSam elég válogatós, de ez garantáltan bejön neki
kedves sajtocska...legjobb lesz, ha átismétled ezt a koreográfiát --->klikk ide
úgy látom öregSam elég válogatós, de ez garantáltan bejön neki (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy látom öregSam elég válogatós, de ez garantáltan bejön neki (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 06:10
Először is
kívánok!
eszembe nem jutott volna,hogy arra gondoljak ami neked eszedbe jutott!habár tudom vannak olyanok akik minden szót ki akarnak fordítani!
isten őrizzen már híznom,így is böködöm az ördögöm ,hogy több mozgás kéne,
,de ott ahova te nekem a zöldségeket hoztad!
kívánok!
eszembe nem jutott volna,hogy arra gondoljak ami neked eszedbe jutott!habár tudom vannak olyanok akik minden szót ki akarnak fordítani!
isten őrizzen már híznom,így is böködöm az ördögöm ,hogy több mozgás kéne,
,de ott ahova te nekem a zöldségeket hoztad!