Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

2008. 07. 23. szerda 06:10  #245
Törölt felhasználó (119034)
Először is

kívánok! smile
eszembe nem jutott volna,hogy arra gondoljak ami neked eszedbe jutott!habár tudom vannak olyanok akik minden szót ki akarnak fordítani!
isten őrizzen már híznom,így is böködöm az ördögöm ,hogy több mozgás kéne,
wink ,de ott ahova te nekem a zöldségeket hoztad! beka3
2008. 07. 22. kedd 17:42  #244
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
...én azt írtam szeretem ha egy nő az idén barnult le. ha megnézed azt két nagyseggű "szerecsen" nőt amit küldtél ugyebár azok nem az idén barnultak le, és ezt nem szerettem volna ha valaki félremagyarázza. (manapság mindenkire ráfogják a rasszista jelzőt) ha nagyon meg akarsz hízni arra is tudok megoldást, bár gondolom az "ördögöd" is tudna benne segíteni..

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 17:28
azon gondolkodom hogy hogy is lehet az idén lebarnulást félremagyarázni! nyes
igen elég könnyen hízok ha nincs hozzá meg a szükséges mozgás!/nem félremagyarázni crazya /de jöhet a zöldség és a gyümölcs minden mennyiségben!/pláne a ágyba is kapom! nyes
2008. 07. 22. kedd 17:28  #243
azon gondolkodom hogy hogy is lehet az idén lebarnulást félremagyarázni! nyes
igen elég könnyen hízok ha nincs hozzá meg a szükséges mozgás!/nem félremagyarázni crazya /de jöhet a zöldség és a gyümölcs minden mennyiségben!/pláne a ágyba is kapom! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 16:24
Csak nézek mint az egér a sajtban!

Szeretem ha egy nőn van mit fogni, de nem szoktam túlzásokba esni. Ja és szeretem ha az illető az idén barnult le. (nem félremagyarázni!) Ha ilyen könnyen hízol az édességtől, akkor ezentúl csak zöldséget kapsz, vagy gyümölcsöt.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

nyes
2008. 07. 22. kedd 16:24  #242
Csak nézek mint az egér a sajtban!

Szeretem ha egy nőn van mit fogni, de nem szoktam túlzásokba esni. Ja és szeretem ha az illető az idén barnult le. (nem félremagyarázni!) Ha ilyen könnyen hízol az édességtől, akkor ezentúl csak zöldséget kapsz, vagy gyümölcsöt.

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 16:00
engem hiányoltál?talán megéheztél? nyes Féltem már jönni mert azt hittem,hogy a szalmakazalban végezzük! de látom,hogy csak fel akarsz hízlalni hogy ne férjek be a szobádba! crazya ilyen fenékkel nem fogok beférni!

hehe
2008. 07. 22. kedd 16:00  #241
engem hiányoltál?talán megéheztél? nyes Féltem már jönni mert azt hittem,hogy a szalmakazalban végezzük! de látom,hogy csak fel akarsz hízlalni hogy ne férjek be a szobádba! crazya ilyen fenékkel nem fogok beférni!

hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:43
Jééééééé sajtocska! Már hiányoltalak, azt hittem elfeledkeztél öreg-Sam-ről. Szép délutánt neked.
Igen, mindig szívesen segítek hölgyeknek pláne, ilyenkor legyűröm a félénkségem...
Egy kis fagyi?

wink
2008. 07. 22. kedd 15:43  #240
Jééééééé sajtocska! Már hiányoltalak, azt hittem elfeledkeztél öreg-Sam-ről. Szép délutánt neked.
Igen, mindig szívesen segítek hölgyeknek pláne, ilyenkor legyűröm a félénkségem...
Egy kis fagyi?

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:35
Nagyon köszönöm a segítséget és azt a fini epret! finom kívánok nagyon szép napot!
2008. 07. 22. kedd 15:35  #239
Nagyon köszönöm a segítséget és azt a fini epret! finom kívánok nagyon szép napot!
2008. 07. 22. kedd 12:58  #238
Köszönöm kedves Molly, legyen szép a napod!

wink
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 22. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 07:13
Szép jó reggelt wave

2008. 07. 22. kedd 07:13  #237
Molly_anyó Molly_anyó
Szép jó reggelt wave

2008. 07. 21. hétfő 13:48  #236
Na most össze lesz keverve de csak rendesen.
Szééééééép napot neked kedves főnökaccony! Örülök, hogy néha benézel ide is, ilyenkor mindig szebb a napom, ráadásul a hét is jól indul.
(rámfér mert az utolsó pár napom nagyon mozgalmas volt, negatív értelemben)

nyes
2008. 07. 21. hétfő 13:33  #235
MmePrune MmePrune VIP Admin
surdinak úgy lesz egyszerűbb, ha a "mi a link neve?" kérdésre beírja:***...majd a képbeszúrás-os linket bemásolja a *** helyére hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 13:03
Amiért ilyen jó vagy hozzám és a szép szavaidért, megpróbálom leírni talán sikerül megértetni:
A lényeg az, hogy magát a képet (a kép hivatkozását) az URL-be kell beágyazni.

1.Azzal kezded, hogy beszúrod az URL címet (maradjunk a kék duna keringőnél)
Az URL címe ez: http://www.indavideo.hu/video/Kek_Duna_waltzerkeringo_Herr_Strausstol_a_keringo_kiralyatol

2. tehát: katt
3. aztán a kép:

4. ha ez megvan akkor a képet (hivatkozást) mindenestől kijelölöm és kivág majd beilleszt az URL címbe az [/URL] elé
5. kitörlöm a katt-ot (bár maradhat úgyis, hogy katt a képre) és már kész is van.
és ez fog megjelenni: (a kép kap egy kék keretet az mutatja, hogy hivatkozást takar, bár itt nem nagyon érvényesül, mert a kép maga is kék) és a kép már takarja a hivatkozást.

ugye milyen pofonegyszerű?

wink nyes
2008. 07. 21. hétfő 13:03  #234
Amiért ilyen jó vagy hozzám és a szép szavaidért, megpróbálom leírni talán sikerül megértetni:
A lényeg az, hogy magát a képet (a kép hivatkozását) az URL-be kell beágyazni.

1.Azzal kezded, hogy beszúrod az URL címet (maradjunk a kék duna keringőnél)
Az URL címe ez: http://www.indavideo.hu/video/Kek_Duna_waltzerkeringo_Herr_Strausstol_a_keringo_kiralyatol

2. tehát: katt
3. aztán a kép:

4. ha ez megvan akkor a képet (hivatkozást) mindenestől kijelölöm és kivág majd beilleszt az URL címbe az [/URL] elé
5. kitörlöm a katt-ot (bár maradhat úgyis, hogy katt a képre) és már kész is van.
és ez fog megjelenni: (a kép kap egy kék keretet az mutatja, hogy hivatkozást takar, bár itt nem nagyon érvényesül, mert a kép maga is kék) és a kép már takarja a hivatkozást.

ugye milyen pofonegyszerű?

wink nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 12:48
khmmmm

próbáld meg értelmezni amit írtam!
tudooommm a Te képességeiddel ezt nehéz!

figyel azt írtam, h 80 és a halál közt!
ez egy alulról korlátolt halmaz! Te hát felülről nyitott!

így bele férhet akár 200 fölötti IQ is...

nem tudom miért a rosszindulatot feltételezed confused

Teeee azért azt is leírhatnád, h hogyan kell ezt tenni...
ugyanis ha az eredeti kérdésem elolvasod! és netán... valami csoda folytán értelmezed is a kérdésem /amit adminként azért ölég nehéz! eplus2 / akkor rájöhecc, h azt tudom, h lehet, mivel néhány admin társad már megtette
2008. 07. 21. hétfő 12:48  #233
surdapapa surdapapa
khmmmm

próbáld meg értelmezni amit írtam!
tudooommm a Te képességeiddel ezt nehéz!

figyel azt írtam, h 80 és a halál közt!
ez egy alulról korlátolt halmaz! Te hát felülről nyitott!

így bele férhet akár 200 fölötti IQ is...

nem tudom miért a rosszindulatot feltételezed confused

Teeee azért azt is leírhatnád, h hogyan kell ezt tenni...
ugyanis ha az eredeti kérdésem elolvasod! és netán... valami csoda folytán értelmezed is a kérdésem /amit adminként azért ölég nehéz! eplus2 / akkor rájöhecc, h azt tudom, h lehet, mivel néhány admin társad már megtette
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 12:38
Jó vagy hozzám! ennyire "alultápláltnak" gondolsz? és ha még hozzáveszed, hogy én már csak felejtek, akkor nézd el nekem ha néha lekurvázlak.
Ja és lehet a kép alá tenni hivatkozást, a képfeltöltő topicban megnézheted. De ne próbálkozz vele, mert összerondítod azt a topicot! ezt csak 100 alatti IQ-val lehet megcsinálni, tudom te jóval vered a 150-et.

nyes
2008. 07. 21. hétfő 12:38  #232
Jó vagy hozzám! ennyire "alultápláltnak" gondolsz? és ha még hozzáveszed, hogy én már csak felejtek, akkor nézd el nekem ha néha lekurvázlak.
Ja és lehet a kép alá tenni hivatkozást, a képfeltöltő topicban megnézheted. De ne próbálkozz vele, mert összerondítod azt a topicot! ezt csak 100 alatti IQ-val lehet megcsinálni, tudom te jóval vered a 150-et.

nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 11:46
előre is thx...

de a 80 nem a korodra vonatkozott, hanem az intelligence quotient-re nálad! eplus2 hehe

engem már próbáltak agyoncsapni a jányok.... de csak a helyét találták! vigyor5
2008. 07. 21. hétfő 11:46  #231
surdapapa surdapapa
előre is thx...

de a 80 nem a korodra vonatkozott, hanem az intelligence quotient-re nálad! eplus2 hehe

engem már próbáltak agyoncsapni a jányok.... de csak a helyét találták! vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 11:18
Na szóval azt nem írhattam, hogy fiatal "nagy melák" barátom, bár fedné a valóságot. A kérdésedre válaszolva egy honlapon, hogy a kép takarjon egy hivatkozást egyáltalán nem gond (magyarul ha a képre kattintasz) itt még nem próbáltam nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e. Megpróbálom majd a feltöltés topicban és beszámolok neked. Ha már ilyen szépen kértél azzal a fiatalos lendületeddel. Ja és nem vagyok 80 még pár hónapot várnom kell hogy megérjem, ellentétben veled, mert sztm téged előbb agyoncsapnak a jányok.

nyes
2008. 07. 21. hétfő 11:18  #230
Na szóval azt nem írhattam, hogy fiatal "nagy melák" barátom, bár fedné a valóságot. A kérdésedre válaszolva egy honlapon, hogy a kép takarjon egy hivatkozást egyáltalán nem gond (magyarul ha a képre kattintasz) itt még nem próbáltam nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e. Megpróbálom majd a feltöltés topicban és beszámolok neked. Ha már ilyen szépen kértél azzal a fiatalos lendületeddel. Ja és nem vagyok 80 még pár hónapot várnom kell hogy megérjem, ellentétben veled, mert sztm téged előbb agyoncsapnak a jányok.

nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 10:50
"helló fiatal kis barátom" -látom nem igazán ösmersz! nyes

még a fiatal csak-csak... de a kis...

Jenci pöttyösen megfejtette a kérdésem lényegét!

figyelj Jenci!
ez nem belepofázás!
nem fogalmaztam pontosan... vagy Sam 80 és a halál közt eplus2 hehe nem értette meg fiatalos hévvel leírt kérdésem...

ehj-ehj Semy!
Te el akarsz üldözni a szobádból? hisz tudod, h nem szeressem a /gyomorkeserűk kivételével/ színeseket!
persze a doki admin... inkább Neki kedveskedsz a Whiskyvel... a pórném meg... hehe vigyor5
2008. 07. 21. hétfő 10:50  #229
surdapapa surdapapa
"helló fiatal kis barátom" -látom nem igazán ösmersz! nyes

még a fiatal csak-csak... de a kis...

Jenci pöttyösen megfejtette a kérdésem lényegét!

figyelj Jenci!
ez nem belepofázás!
nem fogalmaztam pontosan... vagy Sam 80 és a halál közt eplus2 hehe nem értette meg fiatalos hévvel leírt kérdésem...

ehj-ehj Semy!
Te el akarsz üldözni a szobádból? hisz tudod, h nem szeressem a /gyomorkeserűk kivételével/ színeseket!
persze a doki admin... inkább Neki kedveskedsz a Whiskyvel... a pórném meg... hehe vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 10:35
helló fiatal kis barátom! nem tudom mit értesz a képre kattintóssal, majd elmondod. Igen a szoba nyítva maradt, tudtam nincs belőle ellopnivaló, és ugyebár ide rendes emberek járnak, inkább hoznak mint visznek.
Kellemes napot, hetet neked, ha már az enyémet többszörösen elqrták. De azért túl tesszük magunkat rajta, és ünnepélyesen megiszunk egy kis whiskeyt ezzel lezártunk egy szakaszt, egészségünkre!

2008. 07. 21. hétfő 10:40  #228
Jenó Jenó
Szvsz Papa arra gondolt, hogyan kell olyat csinálni, hogy a képre kattintasz, s bejön egy videó, vagy zene, vagy valami ilyesmi ! wave

Már elnézést a belepofázásért ! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 10:35
helló fiatal kis barátom! nem tudom mit értesz a képre kattintóssal, majd elmondod. Igen a szoba nyítva maradt, tudtam nincs belőle ellopnivaló, és ugyebár ide rendes emberek járnak, inkább hoznak mint visznek.
Kellemes napot, hetet neked, ha már az enyémet többszörösen elqrták. De azért túl tesszük magunkat rajta, és ünnepélyesen megiszunk egy kis whiskeyt ezzel lezártunk egy szakaszt, egészségünkre!

2008. 07. 21. hétfő 10:35  #227

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 08:31
héj Semy!
a képre kattintósat áruljátok már el!

én is gyüttem a szobádba, mert prénteken tárva nyitva hagytad... én bezártam és eltettem a kulcsot...

de hát egy pót kulcsal Szilva kinyitotta...
2008. 07. 21. hétfő 08:31  #226
surdapapa surdapapa
héj Semy!
a képre kattintósat áruljátok már el!

én is gyüttem a szobádba, mert prénteken tárva nyitva hagytad... én bezártam és eltettem a kulcsot...

de hát egy pót kulcsal Szilva kinyitotta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 17:17
Szia sajtocska! Itt válaszolok a kérdésedre, hátha mást is érdekel:

1.Megkeresed a feltöltendő zenét
pl. Stevie Wonder - I just called to say I love you
ennek az URL címét beteszed a memóriába (bal egérgomb kijelölés, és jobb egér gomb másolás)
2. Itt a gg-n abba a topicba amelyikbe fel akarod tölteni [URL beszúrása] ahol kitörlöd a http: tagot (visszanyíl, vagy delete gomb)
3. Beilleszted az egérrel az URL címet (jobb egérgomb beillesztés) és OK gomb
4. Adsz neki egy tetszőleges nevet pl. NEKED KÜLDÖM és OK gomb
Ezzel meg is vagy és máris ott a hivatkozás, ami kék színnel fog jelentkezni.
Remélem nem bonyolult, ha kell segítek.

És a példa:
URL cím: http://www.youtube.com/watch?v=PY45DkaP9Ls

Beillesztve:
PÉLDABEILLESZTÉS

wink
/ 101