Szép napot neked is sajtocska, látom sikerült a feltöltés örülök neki.
Itt a jutalom:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt a jutalom:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 07. 20. vasárnap 09:03
Megpróbálom de átmegyek a gyakorlóba! köszönöm!
Most akkor fuss neki mégegyszer mert nem sikerült.
Nyugodtan gyakorold, és rá fogsz jönni, olvasd el mégegyszer amit írtam.
Tehát:
Az URL cím:
http://www.indavideo.hu/video/Corvina_-_Holnap_majd_ujra_eljovunk
és ezt kell beilleszteni:
HOLNAP MAJD ÚJRA ELJÖVÜNK
Nyugodtan gyakorold, és rá fogsz jönni, olvasd el mégegyszer amit írtam.
Tehát:
Az URL cím:
http://www.indavideo.hu/video/Corvina_-_Holnap_majd_ujra_eljovunk
és ezt kell beilleszteni:
HOLNAP MAJD ÚJRA ELJÖVÜNK
jajaj! ez nem sikerált!
Szia! nagyon köszönöm a segítséget,ha nem gond itt megpróbálom!
Látod már a szénaboglyában meg a sajtok között kerestek! [URL=]neked kedves öreg sam[/URL]
Látod már a szénaboglyában meg a sajtok között kerestek! [URL=]neked kedves öreg sam[/URL]
Szia sajtocska! Itt válaszolok a kérdésedre, hátha mást is érdekel:
1.Megkeresed a feltöltendő zenét
pl. Stevie Wonder - I just called to say I love you
ennek az URL címét beteszed a memóriába (bal egérgomb kijelölés, és jobb egér gomb másolás)
2. Itt a gg-n abba a topicba amelyikbe fel akarod tölteni [URL beszúrása] ahol kitörlöd a http: tagot (visszanyíl, vagy delete gomb)
3. Beilleszted az egérrel az URL címet (jobb egérgomb beillesztés) és OK gomb
4. Adsz neki egy tetszőleges nevet pl. NEKED KÜLDÖM és OK gomb
Ezzel meg is vagy és máris ott a hivatkozás, ami kék színnel fog jelentkezni.
Remélem nem bonyolult, ha kell segítek.
És a példa:
URL cím: http://www.youtube.com/watch?v=PY45DkaP9Ls
Beillesztve:
PÉLDABEILLESZTÉS
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
1.Megkeresed a feltöltendő zenét
pl. Stevie Wonder - I just called to say I love you
ennek az URL címét beteszed a memóriába (bal egérgomb kijelölés, és jobb egér gomb másolás)
2. Itt a gg-n abba a topicba amelyikbe fel akarod tölteni [URL beszúrása] ahol kitörlöd a http: tagot (visszanyíl, vagy delete gomb)
3. Beilleszted az egérrel az URL címet (jobb egérgomb beillesztés) és OK gomb
4. Adsz neki egy tetszőleges nevet pl. NEKED KÜLDÖM és OK gomb
Ezzel meg is vagy és máris ott a hivatkozás, ami kék színnel fog jelentkezni.
Remélem nem bonyolult, ha kell segítek.
És a példa:
URL cím: http://www.youtube.com/watch?v=PY45DkaP9Ls
Beillesztve:
PÉLDABEILLESZTÉS
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 07. 18. péntek 06:02
jaj a második képet nem ide szántam!
nem kell szomorkodni, kitöröltem
(öregSam)
(öregSam)
Hát..... sajnos még félénkebb lettem, van egy hölgy aki azt mondja rám, hogy egy nyuszi vagyok, pedig ő igazán ismer. Azt hiszem ezt már nem is tudom levetkőzni a nők jelenlétében, pedig gyakoroltam erősen a vetkőzést.
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 16. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 16. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 21:43
majd ovatosan közelitünk ,hogy megbarátkoz velünk ..legyözük a félénkséged jó éjt
Nehéz lett volna megtalálni kedves Molly, el voltam a külvilág elől dug-va.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 11:18
Nem tudom sajtocska merre van de én elindulok megkeresni öregSam-ot
Előkerültem főnökaccony! Mindenkinek köszönöm az érdeklődést (beírásokat) sokkal prózaibb az ok, miért nem voltam három napig. Senki nem térített el, de volt halaszthatatlan dolgom, amit más nem tud elvégezni helyettem.
Kellemes hétvégét mindenkinek, és jó szombat délutánt, estét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 19. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes hétvégét mindenkinek, és jó szombat délutánt, estét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 19. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 08:19
én nem tudom csajok, hogy hova tüntettétek el Sam-et, esetleg molly rejtegeti itt:
vagy sajtocska itt
de most már adjátok elő, mert mérges leszek, és így jártok
vagy sajtocska itt
Nem tudom sajtocska merre van de én elindulok megkeresni öregSam-ot
én nem tudom csajok, hogy hova tüntettétek el Sam-et, esetleg molly rejtegeti itt:
vagy sajtocska itt
vagy sajtocska itt
Jóó Reggelt
Hoztam a fiúknak legyen mivel koccintani
Hoztam a fiúknak legyen mivel koccintani
Óóóó!
nagyon szépen köszönöm...
de csak most értem ide! /tegnap-tegnapelőtt szabi, most meg nem tudom meddig lesz türelmem mert itt nagyon vacak a net/
áll még az ajánlatod? akkor tölts egy kupicával... de magadnak is ám! osztán koccinthatunk is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon szépen köszönöm...
de csak most értem ide! /tegnap-tegnapelőtt szabi, most meg nem tudom meddig lesz türelmem mert itt nagyon vacak a net/
áll még az ajánlatod? akkor tölts egy kupicával... de magadnak is ám! osztán koccinthatunk is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 07. 15. kedd 08:56
Helló surda! örülök, hogy benéztél ide, és tetszenek az igéző női tekintetek. én is tudnék köztük válogatni!
jaj a második képet nem ide szántam!
(öregSam)
(öregSam)
Jó reggelt! egy kis könnyű reggelivel kedveskedek Nektek!
Megoldjuk, huzunk rá gumit, a rücsköset javaslom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 07. 17. csütörtök 10:14
Jóvanna, azt akartam mondani, hogy hagyma HELYETT az ubi... te figyi: a kovászos az nem csíp?!
Jóvanna, azt akartam mondani, hogy hagyma HELYETT az ubi... te figyi: a kovászos az nem csíp?!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 07:20
Nade kiscsillag, ha hagyma és paprika van rajta minek a kovi ubi?
Főleg ha méretes a koviubi másra is lehet használni nem ?????
Főleg ha méretes a koviubi másra is lehet használni nem ?????
Nade kiscsillag, ha hagyma és paprika van rajta minek a kovi ubi?
Főleg ha méretes a koviubi másra is lehet használni nem ????? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg ha méretes a koviubi másra is lehet használni nem ????? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 07. 17. csütörtök 06:54
Jó reggelt!
Molly, ez övön aluli volt... ennél csak az lenne ütősebb, ha a zsíroskenyér mellett koviubi lenne
Molly, ez övön aluli volt... ennél csak az lenne ütősebb, ha a zsíroskenyér mellett koviubi lenne
Köszi Mamó! Én is kívánok nagyon szép napot Neked ,és mindenkinek aki belép ebbe a kedves,vicces öregSam szobába!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)