Jó reggelt!
Molly, ez övön aluli volt... ennél csak az lenne ütősebb, ha a zsíroskenyér mellett koviubi lenne (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Molly, ez övön aluli volt... ennél csak az lenne ütősebb, ha a zsíroskenyér mellett koviubi lenne (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóóóóó reggelt!!
A mai reggeli, Legyen szép napotok
A mai reggeli, Legyen szép napotok
majd ovatosan közelitünk ,hogy megbarátkoz velünk ..legyözük a félénkséged jó éjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 07. 16. szerda 16:20
...tetszett, látom te sem tartozol a félénk nők közé. De nem akarom megkerülni a kérdésedet, nálam mindig meghallgatásra találtok. Nem vagyok annyira sokoldalú, csak nagy az élettapasztalatom. Azért csak óvatosan közelítsetek, mert nagyon félénk vagyok idő kell neki míg nekibátorodom. (a kielégítettségről annyit, hogy nincs akkora szalmakazal, amire még ne férne rá pár szalmaszál)
Azért olyan könnyen nem adom ám fel,rajta vagyok a projekten
Nagyon szép estét Neked Jó éjt
Nagyon szép estét Neked Jó éjt
Biztosan azért kedves Molly mert hallottál róla, hogy az milyen jó. Nem laktál falun, de ma már úgytudom ott sincsenek szalmakazlak, pedig romantikus volt ott szeretkezni. Sajnálhatod, hogy ez kimaradt az életedből.
Kellemes estét neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 16. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes estét neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 16. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 17:32
Miért volt nekem állandó vágyam szalma vagy szénakazalba szeretkezni ? Eddig azt hittem mindent elértem az életben és tessék ezt még nem
Miért volt nekem állandó vágyam szalma vagy szénakazalba szeretkezni ? Eddig azt hittem mindent elértem az életben és tessék ezt még nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
...tetszett, látom te sem tartozol a félénk nők közé. De nem akarom megkerülni a kérdésedet, nálam mindig meghallgatásra találtok. Nem vagyok annyira sokoldalú, csak nagy az élettapasztalatom. Azért csak óvatosan közelítsetek, mert nagyon félénk vagyok idő kell neki míg nekibátorodom. (a kielégítettségről annyit, hogy nincs akkora szalmakazal, amire még ne férne rá pár szalmaszál)
helló Jenó, tudom és hálás vagyok a közreműködésedért, tudtam rád számíthatok.....
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 16:30
Fut a szekér, fut a szekér !!!!
De azért lásd be kérlek, a kibicelésem nélkül nem menne ennyire a bolt !!!
De azért lásd be kérlek, a kibicelésem nélkül nem menne ennyire a bolt !!!
Fut a szekér, fut a szekér !!!!
De azért lásd be kérlek, a kibicelésem nélkül nem menne ennyire a bolt !!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért lásd be kérlek, a kibicelésem nélkül nem menne ennyire a bolt !!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 16. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 16. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 15:59
Ha ki vagyunk elégitve akkor is mehetünk hozzád??
ugy vélem nagyon sokoldalu vagy
Ha ki vagyunk elégitve akkor is mehetünk hozzád??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 07. 15. kedd 18:46
kicseréltem a táblámat, ezentúl a kielégítetlen nők is jöhetnek panaszra hozzám.......
Hölgyeim nem találok szavakat köszönöm mindhármótoknak, hogy gondoltatok rám. Ez a nap számomra más mint a többi, ezért különösen jól esett. Legyen szép napotok, és mégegyszer köszönöm.
Jó reggelt
Nehogymár én kimaradjak
Nehogymár én kimaradjak
Szép reggelt és mégszebb napot
jó reggelt! kívánok nagyon szép napot!
kéremszépen ezt nem lehet elmondani pár perc alatt, ehhez le kell ülnünk Jeno, és egy kiadós sörözés alatt mesélek neked az élet nagy dolgairól. csak nő ne legyen a közelben, mert akkor megint félénkké válok, és olyankor egy kicsit dadogok is....
Legközelebb összefutunk, áruld már el, hogy csinálod...lécci,lécci !!!!
VIP
Admin
2008. 07. 15. kedd 18:46
kicseréltem a táblámat, ezentúl a kielégítetlen nők is jöhetnek panaszra hozzám.......
jól döntöttél lányom, ne hallgass erre a mogorva félénk öregemberre, hallgass csak a szívedre...
neked is kellemes estét sajtocska!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
neked is kellemes estét sajtocska!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 07. 15. kedd 18:42
tudod mit? én inkább választom a csúnya sexet mint a társasjátékot! jó ha már kipurcantam az is jó egy újabb előjátéknak! a zenét meg a szeretkezés közben hallgatnám!jó hosszan!
jaj már megint elővetted a csendes halkszavú félénk éned! kívánok csodás estét!
jaj már megint elővetted a csendes halkszavú félénk éned! kívánok csodás estét!
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 15. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 15. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 17:31
én viszont nagyon egyet értek veled.....de sajna nincs kihez hozzábujni ...
Egy öleléssel is megelégednék...de hétvégén mire kisüt a nap kecsu is itt lesz mellettem és hozzá bujhatok
Egy öleléssel is megelégednék...de hétvégén mire kisüt a nap kecsu is itt lesz mellettem és hozzá bujhatok
tudod mit? én inkább választom a csúnya sexet mint a társasjátékot! jó ha már kipurcantam az is jó egy újabb előjátéknak! a zenét meg a szeretkezés közben hallgatnám!jó hosszan!
jaj már megint elővetted a csendes halkszavú félénk éned! kívánok csodás estét! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
amint látod elpirultam, őszintén megmondom nem erre gondoltam
ezért egy kicsit csalódtam és elszomorodtam.
miért kell mindjárt arra a csúnya szexre gondolni, amikor vannak ezenkívül még nagyon szép, hasznos és tartalmas dolgok. mint például könyvet olvasni az amőbák társadalmi berendezkedéséről, bélyeggyűjtemény rendezése, Haydn összes művének meghallgatása (egyszuszra)
én az ilyen dolgot
ezt meg végkép nem tudnám megtenni még esős napokon sem
jaj már megint elővetted a csendes halkszavú félénk éned! kívánok csodás estét! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 07. 15. kedd 09:30
amint látod elpirultam, őszintén megmondom nem erre gondoltam
ezért egy kicsit csalódtam és elszomorodtam.
miért kell mindjárt arra a csúnya szexre gondolni, amikor vannak ezenkívül még nagyon szép, hasznos és tartalmas dolgok. mint például könyvet olvasni az amőbák társadalmi berendezkedéséről, bélyeggyűjtemény rendezése, Haydn összes művének meghallgatása (egyszuszra)
én az ilyen dolgot
ezt meg végkép nem tudnám megtenni még esős napokon sem
szia!sajnos nekem se volt ma kihez,de tegnap viszont fantasztikusan éreztem magam! Remélem a hétvégén jó kis párnacsatákat vívtok!
2008. 07. 15. kedd 17:31
én viszont nagyon egyet értek veled.....de sajna nincs kihez hozzábujni ...