Nekem van!
Páromnak korábban említettem, hogy jól mutatna a puncijában egy szép piercing, de szerinte beleakadna a bugyikba...
Van mindkettőnknek.Punci, farok!
Nekünk is van mindkettőnknek
A paromnak ketto is van...egyik a nyelvebe a masik csiklo folott.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2020. 04. 11. szombat 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A páromnak.
Sexy nagyon fuu nagyon be inditto ha egy nönek pncijába van.
(Ez egy válasz movari üzenetére (2019. 08. 27. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a nyelvemben van. A lányok imádják!
Fuu sexy nagyon a punci piercinged puszi rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845520)
2019. 09. 05. csütörtök 14:55
Sziasztok nekem 2 is van a puncimban,ki lehet bírni nem annyira fåjdalmas.Szúrås utån be kell tartani mindent amit kérnek akkor gyorsan meggyógyul.
Kinek-milyen a fájdalomküszöbe...
Nekem sem volt durva, de láttam már olyan pasit, aki sikoltott tőle.
Bezzeg a párjának a szeme is alig rebbent.
Pedig addigra neki szúrtam a puncijába is... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 28. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem sem volt durva, de láttam már olyan pasit, aki sikoltott tőle.
Bezzeg a párjának a szeme is alig rebbent.
Pedig addigra neki szúrtam a puncijába is... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 28. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1190712)
2019. 12. 28. szombat 19:58
dehogy fájdalmas
Nekem frenum piercingem van. Nagyon szépen és könnyen begyógyult, nem volt sosem gondom vele
dehogy fájdalmas
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 17:10
De.
A mellbimbó az egyik legfájdalmasabb. A PA ahhoz képest semmi. Mondjuk egy apadravya már közelíti.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing.
A mellbimbó az egyik legfájdalmasabb. A PA ahhoz képest semmi. Mondjuk egy apadravya már közelíti.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing.
Nekem is van négy, intim helyen.
a makk ban van a piercing
Az Asszonynak...
Neked van?
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 17:10
De.
Sziasztok nekem 2 is van a puncimban,ki lehet bírni nem annyira fåjdalmas.Szúrås utån be kell tartani mindent amit kérnek akkor gyorsan meggyógyul.
Nekem van mellpiercing. Szeretem. Mikor szúrják azt lehet érezni. De kibirható. Ha rendesen kened és forgatod hamar gyógyul. Addig a hason alvás felejtős. Gyógyulás után semmi gond. Addigra megszokod, hogy öltözésnél törölközésnél ne akadj bele.
frenum (frenulum, kinek hogy tetszik