Mellbimbó piercinges csajok érdekelnek minden mennyiségben!:P
Sziasztok... 1 van fityma alatt, 2 zacsiba.. Magamnak szúrtam.
Ez jó hír, most készülök PA-t csináltatni
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 17:10
De.
A mellbimbó az egyik legfájdalmasabb. A PA ahhoz képest semmi. Mondjuk egy apadravya már közelíti.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing.
A mellbimbó az egyik legfájdalmasabb. A PA ahhoz képest semmi. Mondjuk egy apadravya már közelíti.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing.
De.
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 03. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hordani a mindennapokban, ha legyógyult normálisan, ugyanolyan, mint bármelyik másik piercing. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 03. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1608802)
2019. 06. 03. hétfő 21:13
Szerintem nem lehet fájdalmasabb a Prince Albert piercingednél
Nekem is van...
Szerintem nem lehet fájdalmasabb a Prince Albert piercingednél
Christina piercing-em van kb. 10 éve.
A baratodnak nagyon jo lehet. Minden este puszit adnek rá
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2018. 09. 08. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
van a farkam jobb felebe most rakom felulrol a kozepebe
intim. 2 éve
Sziasztok !
Nekem is van egy Apadravya pirszingem .
Itt szeretném megragadni az alkalmat , hogy nem-e tud valaki olyan személyt aki vállal férfiaknak
intim pirszing berakást , Fejérmegyében Székesfehérvár - Mór vonalon .
Szeretném gyarapítani pirszingemet .
A válaszokat előre is köszönöm !
Mindenkinek további szép napot !
Nekem is van egy Apadravya pirszingem .
Itt szeretném megragadni az alkalmat , hogy nem-e tud valaki olyan személyt aki vállal férfiaknak
intim pirszing berakást , Fejérmegyében Székesfehérvár - Mór vonalon .
Szeretném gyarapítani pirszingemet .
A válaszokat előre is köszönöm !
Mindenkinek további szép napot !
helo én válalok
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 06. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1608802)
2018. 09. 06. csütörtök 10:14
Van olyan valaki aki vállal piercing szúrást?
Szúratni?
Talán a legfájdalmasabb.
Talán a legfájdalmasabb.
Nyelvemben, mellemben
Nekem!
Nekem a kukimban van. Ha van olyan lany akit erdekel, szivesen megmutatom vagy akar ki is probalhatja, ha ugy van! Privat uzenetben elertek.
Volt barátnőmnek.
De szép helyen van! Megnézhetem?
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2018. 09. 08. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)