Ez mostani sztori??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 02. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1123022)
2016. 11. 02. szerda 18:56
Nincs is annál jobb mikor a szomszéd hotel szobában hajnalban nyögdécsel a hölgyike, és sattog a segge!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 02. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 16:34
mi elég sokat halljuk a szomszédokat,sőőőőőőőt....a jobb szomszéd csaj olyanokat "nyerít" mint aki egy lóval szexel, a bal oldali pedig inkább hajtja a párját hogy:"keményebben....basssszáll....ahhhhh.... tövig...." mi meg persze próbáljuk ezt vissszadni.... mindig paskolom a Párom, hogy : "sikíts Te kurva......"
Én akkor "bárki " vagyok!
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2016. 11. 03. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 03. csütörtök 07:07
Egyik ismerősnél voltam pár napja és este 10 körül hallottam az egyik szomszéd nő hangját. Mivel 10 emeletes panel nem tudtam pontosan melyik szomszéd. Mesélték hogy a nő majdnem minden reggel és este csinálja. Szerintük tantrázik, de hogy hangos az biztos. Lehet izgalmas 1* 2* de folyamatosan azért nem hinném hogy bárki szívesen hallgatná.
Egyik ismerősnél voltam pár napja és este 10 körül hallottam az egyik szomszéd nő hangját. Mivel 10 emeletes panel nem tudtam pontosan melyik szomszéd. Mesélték hogy a nő majdnem minden reggel és este csinálja. Szerintük tantrázik, de hogy hangos az biztos. Lehet izgalmas 1* 2* de folyamatosan azért nem hinném hogy bárki szívesen hallgatná.
Nincs is annál jobb mikor a szomszéd hotel szobában hajnalban nyögdécsel a hölgyike, és sattog a segge!
Amig a masik lakasba laktam imadtam hallgatni a felettem lakot ahogy szérkurja azt a jo kis csajszit!!!jo volt ra kiverni
(Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2016. 09. 30. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,nagyon izgi hallani a szomszédokat szexelni!
Biztos irigykedett a szomszed.......en inkabb jot hokiznek rá!!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 07:02
Tegnap olyat élvezett a párom...négykézláb volt,én a popsiját nyaltam,a vibrijével meg keményen dugtam a punciját...akkorákat nyögdécselt,hogy az egyik szomszéd átkopogott
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 07:02
Tegnap olyat élvezett a párom...négykézláb volt,én a popsiját nyaltam,a vibrijével meg keményen dugtam a punciját...akkorákat nyögdécselt,hogy az egyik szomszéd átkopogott
Fel kell venni és beállítani csengőhangnak, majd mikor beszélsz vele, valakivel felhivatni magad!
a 6. kerben
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2016. 09. 02. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
panel lakásban fölöttem házaspár 16 éves lányuk van.Szülők elmennek dolgozni este 6-ra, lánynak megjön a pasija, egymásnak esnek 5 perc döngetés oszt vége.Szülők megjönnek reggel 15 perc kemény szex azt alvás.
De jó nektek.....Merre laktok???
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 09. 02. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 16:34
mi elég sokat halljuk a szomszédokat,sőőőőőőőt....a jobb szomszéd csaj olyanokat "nyerít" mint aki egy lóval szexel, a bal oldali pedig inkább hajtja a párját hogy:"keményebben....basssszáll....ahhhhh.... tövig...." mi meg persze próbáljuk ezt vissszadni.... mindig paskolom a Párom, hogy : "sikíts Te kurva......"
Folyton hallom a szomszédaim, ha vitáznak, kiabálnak, szóval minden bizonnyal ők is minket. Egyszerűen képtelenek vagyunk csendben maradni. Amióta rájött az egyik szomszéd, hogy két nő van folyton ebben a lakásban, nagyon kedvesen mosolyog mindig.
Most kapta meg a csajszi a magáét a másodikon!!!
Olyan jó nagy szexet hallottam most az egyik földszinti lakásból!!!!Kár hogy el volt húzva a sötétítő......szívesen megnéztem volna......főleg ahogy a csajszi elélvez!!!
Bárcsak az én szomszédjaim lennétek
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 07. 30. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 30. szombat 08:09
mostanában biztos sok izgalmat okozunk a szomszédoknak nyitott ablak mellett. érdekes, korábban ez fordítva is majdnem minden nap működött, manapság nem halljuk őket... :(
Az aktuális munkám egy szegedi panzióban éjszakai recepciós.
A szemben levő panelból jönnek időnként heves ágycsata hangjai
Gondolkodtam azon, hogy amikor végeznek, meg kéne őket tapsolni...
A szemben levő panelból jönnek időnként heves ágycsata hangjai
Gondolkodtam azon, hogy amikor végeznek, meg kéne őket tapsolni...