Vagy elhidegültek egymástól,vagy hangtompitót használnak.....
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 07. 30. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 30. szombat 08:09
mostanában biztos sok izgalmat okozunk a szomszédoknak nyitott ablak mellett. érdekes, korábban ez fordítva is majdnem minden nap működött, manapság nem halljuk őket... :(
mostanában biztos sok izgalmat okozunk a szomszédoknak nyitott ablak mellett. érdekes, korábban ez fordítva is majdnem minden nap működött, manapság nem halljuk őket... :(
A Magyar Portugál meccs győzelme meghozta a szomszéd házban az sexuális étvágyat. Nincs is szebb a hangos női nyögésektől kár, hogy látvány nem társul a hang mellé
Sziasztok,
Nekem két történetem van. Mi a harmadik emeleten lakunk egy kisebb társasházban.
A másodikra, de a túlsó oldalra költözött egy akkor dögös elvált milf, aki beújított egy pasit, hát a telken lévő másik három ház lakói, akiknek feléjük nézett ablakuk állandóan panaszkodtak a nyári éjszakákon. Mivel mi a túloldalon vagyunk én már csak a vég kifejletet hallottam rendszeresen. Ilyenkor jött a csattogás (véleményem szerint rendszerint hátulról, kutyusban csinálták), ez felgyorsult, aztán először a hölgy ment el hangosan, majd pár másodperccel utána a pasi morgó hangokkal.
A másik történet pedig a szomszdban lakó család kis-nagy lánya, akit sikerült már elkapnom kétszer, hogy késő esti órákban vendégett fogadott, és hatalmas hanghatások közepette érkezik a csúcsra (a pasija csendes)...áll tőle a cerka rendesen.
Nekem két történetem van. Mi a harmadik emeleten lakunk egy kisebb társasházban.
A másodikra, de a túlsó oldalra költözött egy akkor dögös elvált milf, aki beújított egy pasit, hát a telken lévő másik három ház lakói, akiknek feléjük nézett ablakuk állandóan panaszkodtak a nyári éjszakákon. Mivel mi a túloldalon vagyunk én már csak a vég kifejletet hallottam rendszeresen. Ilyenkor jött a csattogás (véleményem szerint rendszerint hátulról, kutyusban csinálták), ez felgyorsult, aztán először a hölgy ment el hangosan, majd pár másodperccel utána a pasi morgó hangokkal.
A másik történet pedig a szomszdban lakó család kis-nagy lánya, akit sikerült már elkapnom kétszer, hogy késő esti órákban vendégett fogadott, és hatalmas hanghatások közepette érkezik a csúcsra (a pasija csendes)...áll tőle a cerka rendesen.
Annyira közel nem lakom a szomszédokhoz,így nem hallom őket,viszont tény hogy izgatna
Sajnos még nem volt olyan párom aki hangos lenne,de nagyon élvezném. Imádom halkani amikor egy lány nyögdécsel.
Sajnos még nem volt olyan párom aki hangos lenne,de nagyon élvezném. Imádom halkani amikor egy lány nyögdécsel.
Engem is nagyon felizgat, ha másokat hallok élvezkedni, de a szomszédok ritkán kényeztetnek ilyen élményekkel, sajnos.
(Moderálva: Nem társkereső.)
(Moderálva: Nem társkereső.)
Lassan jön a jó idő......ablakok nyitva mindenkinél......azt is lehet majd hallani hogy az 5.en hogy kefélnek,csattogás,nyőgések.....de várom már......
Minket is izgat ha hallanak a szomszédok.úgy ahogy az is izgat mikor a szomszéd csaj nyög...mindig feláll tőle
En szivesen hallgatnalak titeket vagy neznelek .Biztos jo lehet
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 07. csütörtök 22:39
Minket az izgat,ha más is hallja,vagy látja! De nem vagyunk egyformák....!
Minket az izgat,ha más is hallja,vagy látja! De nem vagyunk egyformák....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866160)
2016. 04. 07. csütörtök 21:47
Szia, mi megoldottuk. teljesen hangszigetelt a hálószobánk! Azóta még jobb a szex!!
Szia, mi megoldottuk. teljesen hangszigetelt a hálószobánk! Azóta még jobb a szex!!
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2016. 02. 10. szerda 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 10. szerda 00:13
Szerintem ez a fórom/blog kitalálója ránk gondolt! Én párnát szoktam az asszony fejére tenni csukott ablaknál is és ráadásul kertes-házban lakunk.
Szombaton belefutottam egy jo nagy kefelesbe..szorakozo helyrol setaltam hazafele es hallom hogy valahol kefelnek..egy eldugott sotet bolt mogotti helyen lany nekitamasztva a a falnk es a csavo hatulrol rakta utogette a segget!!!kozelebb menntem nem vettek eszre..jo volt hallani es latni... Valo szinu hogy nem egy par volt mert amikor visszaindultak a szorakozohelyre nem fogtak egymas kezet es csak ugy tettek mint ha csak igy beszelgetni menntek volna..en tudom hogy mit tettek es nekem nagyon bejott..barcsak en is megkurhattam volna azt a voros haju csajt
nálunk a szomszéd lány nagyon nagyon hangos. Annyira sikít már, hogy olyan néha, mintha vernék. sokszor halljuk a párommal.olyankor lehalkítjuk a tv-t és pár perc hallgatózás után egymásnak esünk. az páromat sem kell félteni, Ő is tud hangos lenni. amikor végzünk, és kiegyünk a teraszra egy cigire, néha a szomszédék is kint vannak. akkor csak összemosolygunk, és tudjuk, hogy hallottak Ők is
De szépet élvezett a szomszéd csaj........megkapta rendesen
Szerintem ez a fórom/blog kitalálója ránk gondolt! Én párnát szoktam az asszony fejére tenni csukott ablaknál is és ráadásul kertes-házban lakunk.
Sok emeletes lakóépületben, ahol négy oldalról körbezárt udvar van, nyáron sok minden kihallatszik. Vendégségben voltam, meleg nyári délután volt, minden ablak nyitva s egyszercsak kéjes női sikolyok törték meg a csendet. Olyan hangos volt és olyan jó itt az akusztika, hogy úgy tűnt, mintha a szomszéd szobában dugnák a csajszit. Kisebb szünetekkel eltartott vagy fél órát is. A végén a pasit is lehetett hallani, szép kis duett volt az élvezés csúcspontja. A barátommal söröztünk, élveztük nagyon a hangjátékot s miután vége lett az előadásnak, valaki elkezdett tapsolni. Aztán többen is csatlakoztak hozzá és mi is letettük a söröskriglit, kimentünk az erkélyre és csatlakoztunk a tapsolókhoz. Hogy a főszereplő pár meghajolt-e a falak mögött, én nem tudom.
Ha biztosan tudnám, hogy hallanak, vagy hallhatnak, valószínűleg nem csinálnám nyitott ablak mellett. De ezt leszámítva azt gondolom, hogy a szeretkezés teljesen természetes dolog, és senkinek nem kellene emiatt rejtőzködnie. Ha nem ordenáré módon, vagy kifejezetten polgárpukkasztás végett csinálják, akkor hadd érezze mindenki jól magát. Hallatszik? Na és... Ez az élet része.
Annak idején, jó régen, amikor a barátnőmmel voltam, még a szüleinél, másnap az anyja reggelinél megjegyezte: "Hallottam ám, mit csináltatok az éjjel" Jót röhögtünk az egészen. Én emiatt nem pironkodnék. Arra persze törekedni kell, hogy ne zavarjunk vele másokat (mint ahogy minden más otthoni tevékenység esetén, a zenét sem bömbölteti a normálisabbja), de ha mégis hallja valaki, hát istenem. Ami pedig a fiatalokat illeti, nekik is el lehet magyarázni, hogy ha két ember szereti egymást, akkor ilyen dolgokat csinálnak. De ez már egy másik téma, ami nem ide tartozik. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 05. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Annak idején, jó régen, amikor a barátnőmmel voltam, még a szüleinél, másnap az anyja reggelinél megjegyezte: "Hallottam ám, mit csináltatok az éjjel" Jót röhögtünk az egészen. Én emiatt nem pironkodnék. Arra persze törekedni kell, hogy ne zavarjunk vele másokat (mint ahogy minden más otthoni tevékenység esetén, a zenét sem bömbölteti a normálisabbja), de ha mégis hallja valaki, hát istenem. Ami pedig a fiatalokat illeti, nekik is el lehet magyarázni, hogy ha két ember szereti egymást, akkor ilyen dolgokat csinálnak. De ez már egy másik téma, ami nem ide tartozik. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 05. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 02. 05. péntek 22:31
Párommal sétáltunk egy nyári kora estén. Még éppen csak sötétedett. A panelházak mellett mentünk, mikor az egyik nyitott ablakon keresztül kéjes sóhajok, nyögések törtek elő, úgy a 2. emelet magasságából. Túl nagy tömeg nem volt arra, de bőven volt járókelő.
Kicsit furcsa, úgy el is szoktam gondolkozni, hogy milyen jó lehet önfeledten élni az élményeket. Nem foglalkozni azzal, hogy mások mit gondolnak. Bár a lépcsőházban való pironkodás...
Valamiért bennem van, hogy azért tiszteletben kell tartani másokat, nem biztos, hogy mások kíváncsiak ezekre a dolgokra, még ha minket nem is zavar, hogy bárki meghallhatja, vagy épp láthatja. Főleg, hogy egy panelház, társasház esetében a szomszédban gyerekek is tartózkodhatnak. A falak pedig nem a vastagságukról és jó hangszigetelésükről híresek. Sőt, inkább vezetik azokat. Fiatalabb korban pedig a szülők miatt is figyelni kell ezekre, és bizony ez a visszafogottság azért ront a helyzeten, hogy az ember nem lehet önmaga, le van korlátolva, nem tudja magát átadni az élvezeteknek.
Minden esetre érdekes és izgalmas téma ez.
Kicsit furcsa, úgy el is szoktam gondolkozni, hogy milyen jó lehet önfeledten élni az élményeket. Nem foglalkozni azzal, hogy mások mit gondolnak. Bár a lépcsőházban való pironkodás...
Valamiért bennem van, hogy azért tiszteletben kell tartani másokat, nem biztos, hogy mások kíváncsiak ezekre a dolgokra, még ha minket nem is zavar, hogy bárki meghallhatja, vagy épp láthatja. Főleg, hogy egy panelház, társasház esetében a szomszédban gyerekek is tartózkodhatnak. A falak pedig nem a vastagságukról és jó hangszigetelésükről híresek. Sőt, inkább vezetik azokat. Fiatalabb korban pedig a szülők miatt is figyelni kell ezekre, és bizony ez a visszafogottság azért ront a helyzeten, hogy az ember nem lehet önmaga, le van korlátolva, nem tudja magát átadni az élvezeteknek.
sokat alszom különböző panziókban..na ott elég hangosak néha a szomszédok)
Párommal sétáltunk egy nyári kora estén. Még éppen csak sötétedett. A panelházak mellett mentünk, mikor az egyik nyitott ablakon keresztül kéjes sóhajok, nyögések törtek elő, úgy a 2. emelet magasságából. Túl nagy tömeg nem volt arra, de bőven volt járókelő.
A lánya jobban bejönne...
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)