A lánya jobban bejönne...
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hotelban volt szerencsem egy ilyen elmenyhez, egy ora *koncert* utan azon toprengtem, vajon ha atkopogok, bevesznek-e engem is? A vegen a recepcional talalkoztunk reggel es egy szoszi bombazot tudtam az ejszakai hangok melle tarsitani...Most, hogy mar arc es test is tarsult a hangokhoz, semmi sem akadalyozott meg egy jo masztizasban...
Kopogj be, hogy beszállnál.
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2016. 01. 11. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 11. hétfő 20:30
Imádom a fürdőkádból végighallgatni ahogy felettem szétkúrják a kiscsajszit!!!!!Szétkúrnám én is!!!!
Nálunk az egész lépcsőházban mi vagyunk a leg hangosabbak,! A többiek vagy nem szexelnek vagy kurva csendben teszik
csak nem besegítesz???
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 14:36
A szomszédban lakó tanítónőt hallani, s mindig akkor, amikor a férje pár hétig kiküldetésben van. Amikor a férje itthon van, akkor sohasem hangoskodik…
Talán jobban élvezi a vibrátort
A szomszédban lakó tanítónőt hallani, s mindig akkor, amikor a férje pár hétig kiküldetésben van. Amikor a férje itthon van, akkor sohasem hangoskodik…
Sebaj......csak nyomjátok az a lényeg nektek jó legyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 29. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (942296)
2016. 01. 29. péntek 16:05
Nalunk elado a szomszéd lakás. Lepcsohazi pletyka alapjan azt hallottuk vissza hogy nem birja tovabb hallfatni hogy napi haromszor szexelunk. panaszkodott hogy eszmeletlenul durva szex megy a szomszedban azaz nalunk van benne valami. pedig szajkarikacal es szajgolyoval os szoktuk de hat a szex hang akkor is megvan
Nalunk elado a szomszéd lakás. Lepcsohazi pletyka alapjan azt hallottuk vissza hogy nem birja tovabb hallfatni hogy napi haromszor szexelunk. panaszkodott hogy eszmeletlenul durva szex megy a szomszedban azaz nalunk van benne valami. pedig szajkarikacal es szajgolyoval os szoktuk de hat a szex hang akkor is megvan
Imádom a szomszéd kiscsaj élvezését!!!!
Fiatal páros vagyunk egy új építésű lakoparkban lakunk multkor arra lettunk figyelmesek szomszedban nagy hangzavar kiscsaj olyan eszmeletlenul hangosan elvezett kegyetlen jo volt hallani nekunk se kelett tobb es visszavagtunk nekik
Nalunk az also szomszed eleg sokszor felkopog hogy eleg hangosak vagyunk!
Imádom a fürdőkádból végighallgatni ahogy felettem szétkúrják a kiscsajszit!!!!!Szétkúrnám én is!!!!
Biztosan ismeritek, de nem hagyhattam ki !
http://www.goldengate.hu/kep/71259-Ejnye-bejnye
http://www.goldengate.hu/kep/71259-Ejnye-bejnye
Ja, mi is csak a szomszéd kutyákat halljuk folyton....egyéb életnek semmi nyoma
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 04. hétfő 10:52
Sajnos az én szomszédjaim csak fúrni és kalapálni tudnak.
azért én is ismerek olyat aki kissé hangos: ) de én szeretem: )
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1194012)
2016. 01. 03. vasárnap 11:34
Remélem nem én vagyok a szomszédod
Szerencsémre az én szomszédasszonyom minden jóban benne van. Meg szereti ha benne van...
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 04. hétfő 10:52
olvasom újra
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1194012)
2016. 01. 03. vasárnap 15:05
Husi tanárnéni ....haver szomszédja teeee!!!!...olvasd el újra
A volt melóhelyemen az egyik látogatót többször is...
Ritka amikor egy nő megcsúnyul orgazmus közben, de ő ilyen.
Viszont iszonyat vehemens kis ribanc
Többször is sikoltozva élvezett el, de senki sem panaszkodott a csatazajra
Ritka amikor egy nő megcsúnyul orgazmus közben, de ő ilyen.
Viszont iszonyat vehemens kis ribanc
Többször is sikoltozva élvezett el, de senki sem panaszkodott a csatazajra