Most értem ide a Grazi szobámba a szomszédban alaposan kefélnek egy nőt , a falon kopog az ágytámla és a csaj sem fogja vissza magát.
A régi szomszédaink nagyon hangosak voltak, főleg a lány. Nem is nyögdécselt, hanem inkább nyerített. Képzelem mit kaphatott.
Üdvözletem! Az érdekesség kedvéért megosztanád velünk a lemondoleveleket??
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 01. szombat 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 08. 01. szombat 03:01
kedves pasik...
Lehet a fórumon ömlengeni, hogy nem találtok nőt vagy párt...
92 levélből 11 biztosan érkező srácból 4 jött el...
Utolsó pillanatban, aznap délelőtt 7ből 6 lemondta (ennyi gerinc volt bennük), akiknél megszült a nagymami, beteg lett a gyerek, napszúrást kaptak aznapra, és egyéb ÉRTELMES dumákkal
szerencsére SOS-ben sikerült találni 4 pasit, így 9 pasi 3 nő nagyon jól élveztük egymást, szuper csapat jött össze 55 m2-en.
Az a pár aki meg el se indult, 5 hét szervezkedés és napi kapcsolattartás, igények felépítése stb után az a csigafajták szégyene is lenne...de magukra vessenek...több potencia maradt nekem, nekünk...
Huhh, a szomszédok az erkély-jelenetek, hangok stb után vajon mit mondhatnak?
Utolsó pillanatban, aznap délelőtt 7ből 6 lemondta (ennyi gerinc volt bennük), akiknél megszült a nagymami, beteg lett a gyerek, napszúrást kaptak aznapra, és egyéb ÉRTELMES dumákkal
szerencsére SOS-ben sikerült találni 4 pasit, így 9 pasi 3 nő nagyon jól élveztük egymást, szuper csapat jött össze 55 m2-en.
Az a pár aki meg el se indult, 5 hét szervezkedés és napi kapcsolattartás, igények felépítése stb után az a csigafajták szégyene is lenne...de magukra vessenek...több potencia maradt nekem, nekünk...
Sziasztok. Engem is érdekelne hasonló.
(Ez egy válasz Dockfeet üzenetére (2020. 07. 31. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 21:28
Engem nagyon izgat hallani másokat. Korábbi lakhelyemen néha áthalatszott egy-két akció, de sajnos nem volt jellemző.
Most ahol lakom sajnos emmi.... Igazán az izgat ha a nőt hallom élvezni. Ha valakinek van SAJÁT hangfelvétele (vagy készítene egyet) és átküldené, nagyon hálás lennék.
(üziben adok email címet) Érdekel párok vagy hölgyek magányos örömködésének hangja
Most ahol lakom sajnos emmi.... Igazán az izgat ha a nőt hallom élvezni. Ha valakinek van SAJÁT hangfelvétele (vagy készítene egyet) és átküldené, nagyon hálás lennék.
(üziben adok email címet) Érdekel párok vagy hölgyek magányos örömködésének hangja
Itt bocskaikertben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 01. szombat 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 08. 01. szombat 03:01
kedves pasik...
kedves pasik...
Engem nagyon izgat hallani másokat. Korábbi lakhelyemen néha áthalatszott egy-két akció, de sajnos nem volt jellemző.
Nemigazàn. Inkàbb zavaro tud lenni ha az èjszaka közepén èbredek fel miatta.
mikor még panelban laktunk, időnként lehetett hallani mindent elég tisztán. a szomszéd asszony nyögéseit, a pasas hangját is.még sokszor azt is ahogy mondta a csaj hogy igen nyald még. utána meg az ágy recsegésének kíséretében a csattogást.szerintem ugyanazon a falon volt az ágyuk ahol a miénk, ráadásul eléggé magam elé tudtam képzelni a dolgokat mert a nő elég jól is nézett ki.
persze hogy ilyenkor állt a farkam, engem nagyon izgatnak az ilyen hangok.
persze hogy ilyenkor állt a farkam, engem nagyon izgatnak az ilyen hangok.
Ausztriában dolgozom, egy szobát bérlek 67 éves néni lakásában. Minden héten jön hozzá egy pasi csütörtök este és kb. egy órát kefélnek a szomszéd szobában.
Mindent hallok.
Mindent hallok.
Ágykopogás hangja jön a szomszéd. felől. Közben a szomszédasszony kemény hangja: ne oda dugd te hülye, ott fáj! Valószínűleg akkor ismerte meg az anális kéjt! Később már csak hangos sóhajtozás hallatszott, majd férfias hörgés. A szomszéd volt annyira jó haver, hogy egy tengerparti nyaralás videóját megosztotta velem, és azon a felesége, meg az asszony barátnője lengedező feszes mellekkel futkározott, ugrándozott, miközben kopasz puncijuk csillogott a napfényben...
Sziasztok! Szomszédos a téma, hangot nem hallok csak látok... Méghozzá azt hogy a felettem lakó nőhöz akihez akkor jön amikor a férje elment dolgozni, jár egy 66éves pasi, már vagy 2 hónapja "barátkozni" Szerintetek egy olyan korú mit tud még teljesíteni? Mert tuti hogy nem szerelni jön minden másnap pont akkor amikor a fickó munkába megy
Na tegnap nálunk elég komoly koncert volt... Iszogattunk a párommal, és arra lettünk figyelmesek, hogy olyan hangokat hallunk, mint mikor az ágy a falnak ütközik. Mondtam neki, hogy ez tuti szexeles. Azt mondta szerinte biztos nem, mert túl gyors, és túl hangos. Én mondtam neki, hogy biztos vagyok benne, hogy az. Már jó negyedóra - húsz perce fuleltunk, de az ütem semmit nem változott, viszont egyre hangosabb lett a csattogo hang. Mondta a párom, hogy biztos hogy nem szexelnek, mert ennyi ideig úgysem bírná a pasi ilyen tempóban. Már kezdtem én is elhinni, de akkor elkezdett nyogdecselni is a csaj... Na mondom csak igazam lett. Tovább fuleltunk, a csaj egyre hangosabb lett, közben a tempó is gyorsabbá vált. Már nyilvánvaló volt, hogy ez bizony egy kőkemény szexelés. Közben kiveseztuk, hogy a csajszi most nagyon keményen meg van csinálva, mert már bizony ahogy teltek a percek, közel egy órája kapta az ívet. Az volt benne az izgi, hogy ismerjük is a csajt, jóban is vagyunk vele. Egy egész szép csajszikarol van szó. Közben mondta a párom, hogy mennyire jó lehet egy ilyen hosszan tartó vad szex. Mondtam neki, hogy próbáljuk meg mi is. Szinte letéptem a ruháját, (csak egy tanga és egy póló volt rajta) felraktam az ágyra, és gondoltam először kicsit kínálom, hogy jól benedvesedjen... Igen ám de már olyan nedves volt a puncija, hogy a combjain csurgott le a puncinedv. Mondtam is neki, hogy milyen brutal nedves... Mondta, hogy felizgattak a hangok... Kicsit elfantazialt. Kerdeztem miről? Mondta hogy arról, hogy őt is ilyen keményen megdugjak. Na mondom most adok neked. Ledobtam a gatyam, az én farkam is keményen állt már. Odaillesztettem a tocsogos puncijahoz, tövig betoltam neki, majd brutal vadul baszni kezdtem. Szerintem soha életemben nem voltam ennyire erőteljes, ennyire heves, ennyire vad. Nagyon keményen basztam. Szerencsére most jól is bírtam, mert volt bennünk pár pohár ital. Közben elovettuk az egyik vibrijet és a csiklojahoz tettük. Brutalisan megdugtam.nalunk azért órákig nem tartott, de azért egy 15 percig elég keményen basztam. Nagyon élvezte, annyira, hogy a végén szó szerint ordítva élvezett el. Persze mi is nyitvahagytuk az ablakot, hogy más is hallja utána mondta, hogy mennyire jó volt, még sosem basztam meg ennyire... Hát igen, alapesetben ezt a tempót nem bírom sokáig, max vibri el tudom komolyabban megcsinalni.
Két hete költöztünk új lakásba. Első élmény az volt, hogy Egy lenge öltözetbe jött át bemutatkozni a szomszéd hölgy.
Majd még az este fura hangokra lett figyelmes a párom. Mondta na a szomszéd lányt rendesen kielégítik. Kérdeztem irigyled?
Azóta majd minden reggel fél 6 felé halljuk és kedvet kapunk!
Majd még az este fura hangokra lett figyelmes a párom. Mondta na a szomszéd lányt rendesen kielégítik. Kérdeztem irigyled?
Azóta majd minden reggel fél 6 felé halljuk és kedvet kapunk!
Én is szoktam hallani a szomszéd csajszit! Általában ki is verem!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 04. 01. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 01. szerda 07:53
Erdekes, mert mostanában en nem hallottam a szomszedokat, sajnos akik anno nagyon hangosak voltak, elkoltoztek. Viszont miota itthon vagyunk, a szomszéd csajszitol majdnem minden reggel, kb 9korul hallunk nyogeseket. Szerintem masztizhat, mert elvileg egyedül lakik, es nem nagyon latok jönni hozzá senkit. Engem felizgat, mert nagyon szép kis csaj. A hangjától egyszerűen felrobban a farkam. Minden nap meghallgatom a koncertjét
Hol lehet Őt hallani?
Ez nem most volt, de hallottam elég perverz hangokat, néha már fájdalmasnak is gondoltam, de nem tudtam kik lehetnek azok, azt hiszem ma láttam a Hölgyet, de sajnos nem jött több a nézésnél, de elképzeltem róla a hangokat, szívesen megkérdeztem volna (Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 04. 01. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem most volt, de hallottam elég perverz hangokat, néha már fájdalmasnak is gondoltam, de nem tudtam kik lehetnek azok, azt hiszem ma láttam a Hölgyet, de sajnos nem jött több a nézésnél, de elképzeltem róla a hangokat, szívesen megkérdeztem volna (Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 04. 01. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 01. szerda 07:53
Erdekes, mert mostanában en nem hallottam a szomszedokat, sajnos akik anno nagyon hangosak voltak, elkoltoztek. Viszont miota itthon vagyunk, a szomszéd csajszitol majdnem minden reggel, kb 9korul hallunk nyogeseket. Szerintem masztizhat, mert elvileg egyedül lakik, es nem nagyon latok jönni hozzá senkit. Engem felizgat, mert nagyon szép kis csaj. A hangjától egyszerűen felrobban a farkam. Minden nap meghallgatom a koncertjét
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86343)
2020. 03. 31. kedd 03:52
Vajon ilyenkor ha mindenki otthon van és együtt, több a szex amit hallunk is vagy nem? Én sajnos semmit sem hallottam idáig...
Nem tesz jót a folyamatos otthonlét.. Unalmas punnyasztó nincs tűz csak unalom.
Lehet, hogy nincs szex. Félnek a vírustól. Én is csak hátulról merem csinálni az asszonnyal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86343)
2020. 03. 31. kedd 03:52
Vajon ilyenkor ha mindenki otthon van és együtt, több a szex amit hallunk is vagy nem? Én sajnos semmit sem hallottam idáig...