Lehet, hogy nincs szex. Félnek a vírustól. Én is csak hátulról merem csinálni az asszonnyal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 31. kedd 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (86343)
2020. 03. 31. kedd 03:52
Vajon ilyenkor ha mindenki otthon van és együtt, több a szex amit hallunk is vagy nem? Én sajnos semmit sem hallottam idáig...
Vajon ilyenkor ha mindenki otthon van és együtt, több a szex amit hallunk is vagy nem? Én sajnos semmit sem hallottam idáig...
Nalunk volt egy fiatal pár (már sajnos elkoltoztek) akik brutálisan hangosak voltak. Volt hogy felkeltunk arra, ahogy basztak (mert ez kőkemény baszás volt, nem szeretkezés). A lány rendesen sikitott az egész aktus közben. Mindkettőnk felizgult ilyenkor, sosem zavart bennünket. Sőt, direkt hallgatoztunk, es nemsokára mi is egymásnak estünk. Engem az külön felizgatott, mikor a feleségem azt ecsetelte, hogy biztos azért olyan hangos a lány, mert a sracnak nagyon nagy farka van (egyszer kétszer ki is szúrtam, mikor találkoztunk velük, hogy párom lopva "lecsekkolja" hogy mennyire domborodik a srác nadragja). Többször is megjegyezte, hogy durva hogy ilyen sokaig birja a srác, ilyen tempoban,és hogy nem csoda hogy ennyire hangos a lány. Ez is izgatott engem. Sokszor, mikor egyedul voltam itthon, akkor is athallottam őket. Ilyenkor ratapadtam a fulemmel a falra, es hatalmasat masztiztam
Akit izgatnak a hangok azoknak tudunk segíteni illetve az egymás előtti szexben is esetleg ha szégyenlősebb. A többit privátban levélben.
Amúgy Budapesten rengeteg helyszínt tudunk.
Akit érdekel írjon
Amúgy Budapesten rengeteg helyszínt tudunk.
Akit érdekel írjon
egyszer egy szállodában basztak brutál keményen a másik szobában, ki kellett vernem a faszomat a fürdőben, annyira felhúzott
Engem még mindig az érdekel, hogy konkrétan merre laknak ilyen párok, szomszédok?
És a bárhol meg a mindenhol válaszok nem játszanak.
És a bárhol meg a mindenhol válaszok nem játszanak.
Tegnap jöttem haza munkából és lépcsőházak között jöttem el az egyik ilyen lépcsőháznál olyan hangosan szexeltek. Jó volt hallani ahogy a csaj csattogott a sebességtől és a seggét is csapta srác rendesen! Jó volt hallani hogy igen jól érzik magukat.
én is szoktam hallgatni a szomszéd asszonyt,közbe meg verem
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2019. 07. 21. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Korábbi lakásomban az alattam lévő nő élvezett iszonyat nagyokat. Egy hapsival volt együtt, de nem élt vele. Általában veszekedtek, aztán egyszercsak nyögésekre váltott a kiabálás. Sosem értettem ezt, de jópofa volt ezt megélni. Kicsit zavart, hogy a hapsi úgy élvezett el, mint egy vaddisznó, de szerencsére mire a csaj elment, én is végeztem
Az országba bárhol.......nekem bejon
(Ez egy válasz 89gez89 üzenetére (2019. 07. 19. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 17:06
Kedves Jostek, elárulod, hol találni ilyen háztömböket? Én is szoktam ebből a célból sétálni, egyelőre sikertelenül...
Kedves Jostek, elárulod, hol találni ilyen háztömböket? Én is szoktam ebből a célból sétálni, egyelőre sikertelenül...
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2019. 07. 09. kedd 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 09. kedd 00:01
Imádom a nyár esti sétákat a tömbök között.Jó leülnni és hallgatni a csendet.Bár a kedvencem mikor a csöndet megtöri egy hangos szeretkezés.Szerencsére ez ma is így volt.....jó volt hallan a hölgyet.....imádom!!
Előbb úgy verd közben a farkad, hogy hangot is adsz hozzá, had hallja meg ő is, mit váltott ki a hangos masztija s próbálj egyszerre elélvezni vele, utána szólj át neki, hogy jó volt s megtudod, mi a válasza, hogyan reagál rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 16. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3985242)
2019. 07. 16. kedd 10:45
Néha én szoktam hallani a szomszéd csajszit ahogy masztizik, ki is szoktam verni! Gondolkoztam már rajta,hogy bekopogjak!
Néha én szoktam hallani a szomszéd csajszit ahogy masztizik, ki is szoktam verni! Gondolkoztam már rajta,hogy bekopogjak!
Csak setalgass es egyszercsak meghallod/jo tanacs/
(Ez egy válasz zsoltgy üzenetére (2019. 07. 13. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóljatok, ha valaki tud ilyen háztömböt Győrben!
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2019. 07. 09. kedd 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
2019. 07. 09. kedd 00:01
Imádom a nyár esti sétákat a tömbök között.Jó leülnni és hallgatni a csendet.Bár a kedvencem mikor a csöndet megtöri egy hangos szeretkezés.Szerencsére ez ma is így volt.....jó volt hallan a hölgyet.....imádom!!
Jónéhány éve a balatonberényi naturista kempingben nyaraltunk. Faházban voltunk, ahol funér lemezből voltak a falak. A mellettünk lévő szobában nagyon hangos volt egy fiatal pár, ráadásul a falnak érhetett valamelyikük lába, vagy az ágy egy támlája, mert ki lehetett venni az ütemet. Megvártuk míg befejezik és mi is elkezdtük, viszonozva a kedvességüket. Persze kint találkoztunk, és cinkosan összenevettünk... na jó mi is hangosak voltunk és tudatosan el is engedtük magunkat....azóta is szép emlék!
Tegnap este mi adtuk az ütemet!
bevallom, nehezen jött össze a tegnap este, délutántól este 10-ig kerestem párt, vagy Hölgyet, de a kitartásom meghozta gyümölcsét
egy régebb óta hozzám járó pár bejelentkezett este 1/2 11-re hogy ők bizony eljönnének hozzám egy masszázsra, de hoznának egy plusz pasit is, akivel aznap ismerkedtek meg és szeretnének egy négyest összehozni (3 pasi 1 nő) benne voltam! Lazító masszázzsal kezdtem, amíg a másik két pasi nézte és iszogattak a napplaimban, majd 8-10 perc simogatás éés csomólazítás után az egyik pasi a szájába a férje pedig a kezébe adta a szerszámát.
én se voltam rest, immár popsit és puncit masszíroztam, majd ujjaztam
egy perc alatt a masszázsból sex lett!
kellemesen éreztük magunkat, hajnal egyig abba se hagytuk.
Kellemes este volt!
bevallom, nehezen jött össze a tegnap este, délutántól este 10-ig kerestem párt, vagy Hölgyet, de a kitartásom meghozta gyümölcsét
egy régebb óta hozzám járó pár bejelentkezett este 1/2 11-re hogy ők bizony eljönnének hozzám egy masszázsra, de hoznának egy plusz pasit is, akivel aznap ismerkedtek meg és szeretnének egy négyest összehozni (3 pasi 1 nő) benne voltam! Lazító masszázzsal kezdtem, amíg a másik két pasi nézte és iszogattak a napplaimban, majd 8-10 perc simogatás éés csomólazítás után az egyik pasi a szájába a férje pedig a kezébe adta a szerszámát.
én se voltam rest, immár popsit és puncit masszíroztam, majd ujjaztam
egy perc alatt a masszázsból sex lett!
kellemesen éreztük magunkat, hajnal egyig abba se hagytuk.
Kellemes este volt!
Én miért nem tudok kifogni wellnesseléskor ilyen szomszédokat??? Amilyen az én szerencsém, a mi szomszédunkban mindig csak nagyszülők + unokák laknak.
Pedig rendesen beindítana, ha egy dögös kis nőci érzéki nyögdécselését hallanám!
Pedig rendesen beindítana, ha egy dögös kis nőci érzéki nyögdécselését hallanám!
10 évig laktunk mi is emeletes házban. 3 emelet téglából. Szinte mindent lehetett hallani mellettünk feletgünk és alattunk lakótól is. Alattunk egy kb 40-es pasi lakott aki igen csak sikeres volt a nőknép. Kb 8 évig volt ott. Ez idő alatt különböző időszakok voltak h mikor hozta fel az aktuális nőjét megdugni. Tudhatott valamit mert nagyon komoly dugások voltak egy éjjel 2 menet volt általában. Zengett az egész lépcsőház. Hallottam a falon ketesztül a sóhajokat is. A csattogást. De a legjobb amikor a fenekét tágígotta análhoz és hallottam ahogy kommunikálnak mikor fáj mikor nem. Hatalmasakat élveztem én is velük. Szép emlék.