Aki "á"-t mondd....mondjon "b"-t is...
Nyugi már csillaglány....minden a helyén lesz...
Nyugi már csillaglány....minden a helyén lesz...
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Háát ez az....a nyugdíjamról még én sem tudok
Nem is öregnek tartom magam...csak már dolgozni nem szeretnék. Szívesen tölteném a napjaimat mással... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is öregnek tartom magam...csak már dolgozni nem szeretnék. Szívesen tölteném a napjaimat mással... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 14. szerda 14:01
ez nem éééér....se a kemény pasidrol...se az uj laptopodrol nem tudok...vagyis....Ö inkább érdekesen joképü..mint "kemény"...
ja,és a nyugdijadrol sem tudtam...
ja,és a nyugdijadrol sem tudtam...
ez nem éééér....se a kemény pasidrol...se az uj laptopodrol nem tudok...vagyis....Ö inkább érdekesen joképü..mint "kemény"...
ja,és a nyugdijadrol sem tudtam... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ja,és a nyugdijadrol sem tudtam... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2007. 11. 13. kedd 19:54
Szóval a mai naptól nyugodt vagyok....kaptam egy kemény pasit és kaptam egy gyönyörű laptop-ot.....kérek még ): házat, autót, nyugdíjat (!)...a többit megoldom )))))
Nyugdíjjat? Nem vagy annyira öreglány!
Szóval a mai naptól nyugodt vagyok....kaptam egy kemény pasit és kaptam egy gyönyörű laptop-ot.....kérek még ): házat, autót, nyugdíjat (!)...a többit megoldom )))))
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajándékot hoztam:
Kedves Doktor úr! Kár, hogy most nem láttad széles mososlyom ))) Elég volt pár sorodat elolvasni, illetve Tom újabb képeit megnézni és már a nagyon zord sötétben is kigyúlt a fény....vagy mi van???
Szép estét Nektek! A munkából már nagyon elegem van, jól esne egy kis kikapcs. A múltkor voltam kabarészínházban...nah valami ilyen programot kellene beterveznem.
Szép estét Nektek! A munkából már nagyon elegem van, jól esne egy kis kikapcs. A múltkor voltam kabarészínházban...nah valami ilyen programot kellene beterveznem.
El sem hiszem, Drága! Még hogy Te nem mosolyogsz permanensen? Dehogy...
(Pedig csak tök véletlen léptem be hozzád, és láss csodát, épp említve lettem).
Na és mivel tudnám ismét mosolygósra vonni ajkaid? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Pedig csak tök véletlen léptem be hozzád, és láss csodát, épp említve lettem).
Na és mivel tudnám ismét mosolygósra vonni ajkaid? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 07:17
Jó reggelt mindenkinek! Nem ártana a kedvem egy kicsit feldobni. Bár a Tom képei javítottak a hangulatomon valahogy ma igen rosszul indul nap.
(Én sem mindig mosolygok :(( - üzenet Doktor úrnak.)
Jó reggelt mindenkinek! Nem ártana a kedvem egy kicsit feldobni. Bár a Tom képei javítottak a hangulatomon valahogy ma igen rosszul indul nap.
Nagyon szép szombatot
kívánok neked,
szép napsütéseset,
pihenőset ......... ))
.... tomi
kívánok neked,
szép napsütéseset,
pihenőset ......... ))
.... tomi
Csak a jobbat??? Pedig készítettem kávét..nah jó a többi dologról (terített asztal, sütemény..)a Tom gondoskodik mindig.
Szóval nem szép dolog ám fél lábbal kilógni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval nem szép dolog ám fél lábbal kilógni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 10. 11. csütörtök 18:18
A jobb lábamat berakom ide...beköszönésként...
KÖszi a látogatást!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 17:50
Jaj, Drága, ha már te átlátogattál hozzám, ne mondd, hogy udvariatlan vagyok, és én is tiszteletemet teszem Nálad! Pusszancs!
A jobb lábamat berakom ide...beköszönésként...
Jaj, Drága, ha már te átlátogattál hozzám, ne mondd, hogy udvariatlan vagyok, és én is tiszteletemet teszem Nálad! Pusszancs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 13:33
Még ma is jókedvet csinál a 3 nappal ezelőtti képed )))
Még ma is jókedvet csinál a 3 nappal ezelőtti képed )))
Sziaaaaa Tom,
köszi a sok szép képet, mindig örömet okozol. A jobb időt? Szerintem lassan a vénasszonyok nyarának is vége..DE nem baj, mert hidegben is élvezet a tűz mellett sütögetni.
köszi a sok szép képet, mindig örömet okozol. A jobb időt? Szerintem lassan a vénasszonyok nyarának is vége..DE nem baj, mert hidegben is élvezet a tűz mellett sütögetni.