LV & D,
itt is szeretnék Nektek nagyon jó utat, sok kalandot és sikeres "napsütéses" életet kívánni. Vigyázzatok magatokra! Hiányozni fogtok és piszkosul irigy vagyok ...
Találkozunk itt vagy msn, skype..jelentkezzetek!
Audrey
itt is szeretnék Nektek nagyon jó utat, sok kalandot és sikeres "napsütéses" életet kívánni. Vigyázzatok magatokra! Hiányozni fogtok és piszkosul irigy vagyok ...
Találkozunk itt vagy msn, skype..jelentkezzetek!
Audrey
Köszi Tom!!!
Jó volt a buli is tegnap!
audrey
Jó volt a buli is tegnap!
audrey
Boldog Valentin Nap-ot kívánok mindenkinek!
Audrey
Audrey
Ismered a szoba Asszonyát? Nem? No akkor érdemes volt hozzászólnod...
(Ez egy válasz rodrigezh üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezér érdemes volt topicot nyitni... lol....
Kedves diablosteve!
Köszi a sok szép képet! Nélküled már valahol az utolsó sorban lenne a téma.
Audrey
Köszi a sok szép képet! Nélküled már valahol az utolsó sorban lenne a téma.
Audrey
Kedves Moncy,
Éppen a kedvem miatt nem jövök (az általam kreált szabályok rám is vonatkoznak:))
De a tea meghívásodnak nem tudtam ellenállni, szívesen iszok meg Veled egy csésze fekete teát:)))
Szép napot! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Éppen a kedvem miatt nem jövök (az általam kreált szabályok rám is vonatkoznak:))
De a tea meghívásodnak nem tudtam ellenállni, szívesen iszok meg Veled egy csésze fekete teát:)))
Szép napot! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 22. hétfő 06:15
Gyere be Audrey... Nézd micsoda jégcsap képek vannak
Már begyújtottam a cserépbe, a tea készül...
Már begyújtottam a cserépbe, a tea készül...
Gyere be Audrey... Nézd micsoda jégcsap képek vannak
Már begyújtottam a cserépbe, a tea készül... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Már begyújtottam a cserépbe, a tea készül... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 07. csütörtök 15:09
csak egy kicsit meleget csinálok, már olyan régen használtuk a szobát, hogy teljesen kihűlt:))
Boldog Karácsonyt, kellemes ünnepeket Juliska:))))))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 22. péntek 12:17
Nah a buli időpontja kitűzve:)
Ha megkérdezem ki minek öltözik, elmondjátok? Kíváncsi vagyok.
Én vidéki lánynak...:))))))
Nah a buli időpontja kitűzve:)
Tooooom! Te egy nagyon figyelmes pasi vagy:))
Mindenki megörvendeztetésére a szoba közepén álló asztalra tettem a csokrod:))
Audrey
Mindenki megörvendeztetésére a szoba közepén álló asztalra tettem a csokrod:))
Audrey
éppen mielőtt bejöttem volna ide gondoltam arra, hogy milyen jó lesz neked:)) nálam városnézés, vacsi a program..
jó bulizást!!!!
jó bulizást!!!!
Szép jó reggelt! Örülök neked, hiányzott egy megfontolt, érett, vénasszony már a szobából...:))))))))))))))))))))))))))))))))
Akkor miért üres az ágyam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig megérzem, ha valahonnan hiányzom!
Törölt felhasználó (7767)
2006. 12. 07. csütörtök 18:44
Csudás ez a "légkondi", tényleg kellemes levegő van itt. Mindenkit üdvözlök: Katicika
Szuper lessz....várjuk....