Marika, Audrey!
Csináljatok csak egy kis meleget, én meg majd jól levideózom
Csináljatok csak egy kis meleget, én meg majd jól levideózom
Csináljunk egy kis meleget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 07. csütörtök 15:09
csak egy kicsit meleget csinálok, már olyan régen használtuk a szobát, hogy teljesen kihűlt:))
csak egy kicsit meleget csinálok, már olyan régen használtuk a szobát, hogy teljesen kihűlt:))
csak bekukk :) de már rohanok, akadt egy kis dolgom a nappaliban :)
nah addig meg itt virtuális buli:)
Persze....láttam sok hozzászólást...aztán én is kedvet kaptam és kifejtettem véleményem a "hájas csajokról" :)))))
Szép jo napot barátosném...:))
mi ez a szojátékos "meglestelek egy másik témában" c.vmire utalás???:)))
és ha már meglestél..láttál is valamit????:)))))
na...tessék szépen ezt nekem kifejteni!!!
pusziiii
mi ez a szojátékos "meglestelek egy másik témában" c.vmire utalás???:)))
és ha már meglestél..láttál is valamit????:)))))
na...tessék szépen ezt nekem kifejteni!!!
pusziiii
Pár napig nem nézek be és már nem is találom a szobám:((
Ki merre jár? Csak nem a karácsonyi ajándék vásárlást kezdtétek meg? Hihetetlen hogy repülnek a napok. Tegnap este egy kis "előhangulatot" csináltam. Meleg szoba, tea, finom narancsos csokoládé és nyugalom. Most jut eszembe a gyertyát kihagytam..
Barátosném, királylányos! Hol jársz? Mostanában nem jösz, azt hittem nem jársz fel...aztán tegnap meglestelek egy másik témában:)))) (Nem tudok ikont beszúrni).
Ma folytatom a tegnapi lazítást, ha betévedtek, kiabáljatok, lazítsunk együtt:))
Audrey
Ki merre jár? Csak nem a karácsonyi ajándék vásárlást kezdtétek meg? Hihetetlen hogy repülnek a napok. Tegnap este egy kis "előhangulatot" csináltam. Meleg szoba, tea, finom narancsos csokoládé és nyugalom. Most jut eszembe a gyertyát kihagytam..
Barátosném, királylányos! Hol jársz? Mostanában nem jösz, azt hittem nem jársz fel...aztán tegnap meglestelek egy másik témában:)))) (Nem tudok ikont beszúrni).
Ma folytatom a tegnapi lazítást, ha betévedtek, kiabáljatok, lazítsunk együtt:))
Audrey
Huuuh Tom...kösz a képet, egészen felfrissített. Audrey
Ez így igaz! A #622-es...csapdája!
Neked is szép napot, és napsugaras, kellemes hetet! ÜdvKaticika
Neked is szép napot, és napsugaras, kellemes hetet! ÜdvKaticika
Jóóó reggelt!
Benéztem én is a híres "sokszámos" szobába. Charlotte érdekes rejtvényt dobott fel...már csak az hiányzik, hogy annak aki kitalálja jutalma is legyen:))
Nézzétek meg, szerintetek mi az??
Komolyan még dolgozni sem tudok a kíváncsiságtól...
audrey
Benéztem én is a híres "sokszámos" szobába. Charlotte érdekes rejtvényt dobott fel...már csak az hiányzik, hogy annak aki kitalálja jutalma is legyen:))
Nézzétek meg, szerintetek mi az??
Komolyan még dolgozni sem tudok a kíváncsiságtól...
audrey
Azért, hátha valakit én is ki tudok pletykálni a háta mögött Veled!
Engesztelésképpen (talán vezeklésképpen?)egy szép vers:
VALAMIT NEM ÉRTEK
(Bódás János)
Régóta ismerlek már Istenem,
S egyre halkulnak bennem a "miért"-ek.
De homályos elmém bárhogy derül is,
valamit most sem értek.
Tudom, szereted minden művedet,
mert minden műved nagyszerű, remek.
Szereted a virágot, hisz színében
a mennynek színei tündökölnek.
Szereted a csillagot: tiszta, fényes.
A követ is: ház lesz, véd, menhelyet, ád;
a harmatot, a forrást: makulátlan,
s mert szótlanul terem, a füvet, s a fát.
Az állatot, mert törvényed szerint él,
s mint az ember, testvérbe nem harap;
a szitakötot, fecskét sast, galambot,
méhet és minden zümmögő bogarat,
Mik a szivárvány száz színét ragyogják,
s himporuk, pelyhük, tolluk lágy, puha;
szereted a gyermeket, mert arcán
az ártatlanság égi mosolya.
Szép minden műved, hát hogyne szeretnéd,
Gyönyörködsz benne, mind, mind értem ezt!
De engem, aki szégyenedre válok,
ezt nem értem, hogy engem miért szeretsz?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
VALAMIT NEM ÉRTEK
(Bódás János)
Régóta ismerlek már Istenem,
S egyre halkulnak bennem a "miért"-ek.
De homályos elmém bárhogy derül is,
valamit most sem értek.
Tudom, szereted minden művedet,
mert minden műved nagyszerű, remek.
Szereted a virágot, hisz színében
a mennynek színei tündökölnek.
Szereted a csillagot: tiszta, fényes.
A követ is: ház lesz, véd, menhelyet, ád;
a harmatot, a forrást: makulátlan,
s mert szótlanul terem, a füvet, s a fát.
Az állatot, mert törvényed szerint él,
s mint az ember, testvérbe nem harap;
a szitakötot, fecskét sast, galambot,
méhet és minden zümmögő bogarat,
Mik a szivárvány száz színét ragyogják,
s himporuk, pelyhük, tolluk lágy, puha;
szereted a gyermeket, mert arcán
az ártatlanság égi mosolya.
Szép minden műved, hát hogyne szeretnéd,
Gyönyörködsz benne, mind, mind értem ezt!
De engem, aki szégyenedre válok,
ezt nem értem, hogy engem miért szeretsz?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 07:43
Komolyan mondom, szeretek ide bejönni. Jobb ha más témát meg sem nézek - itt legalább kedves emberekkel találkozok. (Itt jegyzem meg: Katicika nem kívánatos eme békés szobában - már most tudom a válaszát).
Mi újság Veletek? Gorduin igen eltűntél....se buli, se fórum? Moooncy..királylányos...
Mi újság Veletek? Gorduin igen eltűntél....se buli, se fórum? Moooncy..királylányos...
Erre már nem is tudok válaszolni a....méltatlankodástól... Nem szép másokat a hátuk mögött kipletyózni...
Pedig e szoba békéjét én sem szeretném megzavarni. Sajnálom, hogy persona non grata lettem, de hát ki volt írva, hogy belépés csak jókedvvel, nekem pedig az volt...
Komolyan mondom, szeretek ide bejönni. Jobb ha más témát meg sem nézek - itt legalább kedves emberekkel találkozok. (Itt jegyzem meg: Katicika nem kívánatos eme békés szobában - már most tudom a válaszát).
Te kúráltad magad vagy téged kúráltak.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 14:29
Na szép jó napokat!
Itt vagyok, megvagyok, csak beteg voltam má megint pedig kúráltam magam rendesen
Az ember lánya picit nem figyel aztán hipp hopp ágyba esik.
Itt vagyok, megvagyok, csak beteg voltam má megint pedig kúráltam magam rendesen
még mindig jobb,mintha teherbe esne
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 14:29
Na szép jó napokat!
Ágyhoz voltál szögezve? Ki volt a szög?
Na szép jó napokat!
Az ember lánya picit nem figyel aztán hipp hopp ágyba esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ember lánya picit nem figyel aztán hipp hopp ágyba esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak várjál More-ra, még jobban ki leszel csavarva