Vihetjük anyósékat?
Itt lesznek hétvégén, így sajnos........
Itt lesznek hétvégén, így sajnos........
Mindenkinek nagyon vidám hétvégét!
Királylányos:)) nem jelentkeztél, telon elérhető vagyok, mert megyek haza...tudod nyugatra!:)) (remélem ezt a more nem olvassa,mert tuti beszólna)
Mit szólunk egy bulihoz? Jó lenne már egy kis sörözgetés...Mondjuk jövő hétvége? Írjatok, hogy ki lenne benne, aztán összehozzuk....
audrey
Királylányos:)) nem jelentkeztél, telon elérhető vagyok, mert megyek haza...tudod nyugatra!:)) (remélem ezt a more nem olvassa,mert tuti beszólna)
Mit szólunk egy bulihoz? Jó lenne már egy kis sörözgetés...Mondjuk jövő hétvége? Írjatok, hogy ki lenne benne, aztán összehozzuk....
audrey
Jó reggelt neked is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 10. 26. csütörtök 06:58
Candyman:
Jóóóóó reggelt! Ébresztő!!!!
Candyman:
Sziasztok!!
De jó, hogy meglátogatatok:)) Örülök, hogy mindenki előkerült:))
Nálunk fókásodás nincs, meleg szoba van
Királylányos....merre jártál??? Már hiányoltalak...
De jó, hogy meglátogatatok:)) Örülök, hogy mindenki előkerült:))
Nálunk fókásodás nincs, meleg szoba van
Királylányos....merre jártál??? Már hiányoltalak...
Szép napot mindenkinek!
Én is itt vagyok ám..igaz...még csak tegnap este értem haza:)))..és..gyönyörü volt!!!!
Audry...puszi Nektek...és légyszi..keress valahol..beszélni szeretnék Veled!!!!
Köszi...
Én is itt vagyok ám..igaz...még csak tegnap este értem haza:)))..és..gyönyörü volt!!!!
Audry...puszi Nektek...és légyszi..keress valahol..beszélni szeretnék Veled!!!!
Köszi...
S azóta már új szerződésük van, és meg is nézettem az ügyvédemmel. Egy pontot kell letárgyalni velük... :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:41
Azt hittem elveszett a szobám...Hogy milyen gyorsan pörögnek a "témák", nam vagyok egy napot aztán már a sokadik oldalon kell keresgetnem.
Hol jártok? Rosszul esne, ha buli lenne, minket meg kihagynátok.
Gorduin, megtaláltam azt az autós témát amit emlegettél a múltkor...egész jónal tűnik. Bár én teherautóra néztem meg.
Audrey
Gorduin, megtaláltam azt az autós témát amit emlegettél a múltkor...egész jónal tűnik. Bár én teherautóra néztem meg.
Audrey
Nem kell befűteni, megtesszük mi
Felszedjük a parkettát, és sütünk egy kis szalonnát
Felszedjük a parkettát, és sütünk egy kis szalonnát
Én megvagyok, itt vagyok még nem alszom téli álmot de már a fókásodás beindult
enyje bejnye...már megint a 2. oldalról kell összevakarnom..
Megjött a hideg, Ti meg elmentettek téli álmot aludni??
Pedig befűtöttem a szobában.
Megjött a hideg, Ti meg elmentettek téli álmot aludni??
Pedig befűtöttem a szobában.
Azt hittem elveszett a szobám...Hogy milyen gyorsan pörögnek a "témák", nam vagyok egy napot aztán már a sokadik oldalon kell keresgetnem.
Audrey
Audrey
Gratula Moncynak!
Tom, nagyon szép a kép:)) köszi! Mindjárt melegebb a hangulat - meg a fűtést is "beizzítottam".
Hm...meg a Jagert is megcsapoltam
Tom, nagyon szép a kép:)) köszi! Mindjárt melegebb a hangulat - meg a fűtést is "beizzítottam".
Hm...meg a Jagert is megcsapoltam
Dehogynem csak nem a nagy nyilvánosságra tartozik...
A lényeg minden ok, minden elindult (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A lényeg minden ok, minden elindult (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2006. 10. 18. szerda 14:42
Huhh, hát azt el sem meri mondani... :-D
Huhh, hát azt el sem meri mondani... :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 06:54
Jó reggelt!
Egyre nehezebb kibújni a jó meleg ágyból. Viszont egy kirándulást bevállalnék:)
Moncy, mi volt az ügyvédnél?
Audrey
Audrey
Jó reggelt!
Audrey
Audrey
Neeeem...nagyon jó hétvégénk volt:))) napsütés, friss levegő....stb., stb.
Veletek mi van? Mikor jösz errefelé?
audrey
Veletek mi van? Mikor jösz errefelé?
audrey
Szép napot mindenkinek....
Audrykám...milyen volt a hétvégétek???...mert ugy olvasom...hogy kissé unatkoztatok
pusssz
Audrykám...milyen volt a hétvégétek???...mert ugy olvasom...hogy kissé unatkoztatok
pusssz
Ők is osztogatnak gg-s pontokat??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szólj a Borsodinak
pusza Nektek :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
pusza Nektek :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 18:55
Nem lehetne, hogy kapok plusz pontokat, mert én a q.more-nak gyűjtöm??? Tudjátok, mint a Józsi, aki eltalálta a felesége ruhaméretét...csak én, mint Audrey, aki a pasijának gyűjti a pontokat
Nem lehetne, hogy kapok plusz pontokat, mert én a q.more-nak gyűjtöm??? Tudjátok, mint a Józsi, aki eltalálta a felesége ruhaméretét...csak én, mint Audrey, aki a pasijának gyűjti a pontokat