Szép hétvégét mindenkinek!
audrey
audrey
Miért kellene szőkén ébrednek.
Az ügyvéd helyében én is félnék! :-)
Biztos tudja, hogy miért mész hozzá... :-D
Az ügyvéd helyében én is félnék! :-)
Biztos tudja, hogy miért mész hozzá... :-D
imadlak,mikor szöken ebredsz!
Ha szőkén ébredek akkor Nekem oly mindegy hányadika van...
Amúgy az ügyvéd meg lestornózta... halasztva hétfőre.. biztos beijedt (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy az ügyvéd meg lestornózta... halasztva hétfőre.. biztos beijedt (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 08:13
Tudom mennyire örülsz a jelenesednek az ügyvednel,de ne felejtsd el,ma PÉNTEK es 13.-a
Tudom mennyire örülsz a jelenesednek az ügyvednel,de ne felejtsd el,ma PÉNTEK es 13.-a
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 18:13
Szintén gratula Nekik!
Nekem meg holnap vééééégre jelenésem van az ügyvédnél... úgyhogy a Tietekén már lehetek koszorúslyány bibiiiiii
Nekem meg holnap vééééégre jelenésem van az ügyvédnél... úgyhogy a Tietekén már lehetek koszorúslyány bibiiiiii
Akkor Én most megragadnám az alkalmat,hogy az elsök között gratuláljak Nektek:Sok Boldogságot!!!! ...(huuuu...de szemét vagyok:)))..)
bocsi Audrykám..ezt nem tudtam kihagyni!!:)))
Félretéve a viccet...csöndben volnék??...nem kiabálhatok mindig:)))
pussssz
bocsi Audrykám..ezt nem tudtam kihagyni!!:)))
Félretéve a viccet...csöndben volnék??...nem kiabálhatok mindig:)))
pussssz
vigyázz, mert még félreértenek és ma már a gratulációkat kapom...sőt lehet, hogy már szombaton bennünket vélnek felfedezni az oltár előtt
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 18:13
Szintén gratula Nekik!
Szintén gratula Nekik!
Nekem meg holnap vééééégre jelenésem van az ügyvédnél... úgyhogy a Tietekén már lehetek koszorúslyány bibiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem meg holnap vééééégre jelenésem van az ügyvédnél... úgyhogy a Tietekén már lehetek koszorúslyány bibiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 10. 12. csütörtök 17:37
Szép estét!
Milyen napotok volt? Én nagyon érdekes emberekkel ismerkedtem meg és kedves ismerőseink a héten kötnek házasságot. Innét is kívánok nagyon sok boldogságot! Jó hallani, hogy a sok válás mellett vannak, akik most fogadnak egymásnak örök hűséget :)
Királylányos igen csendben vagy ma:)))
Audrey
Milyen napotok volt? Én nagyon érdekes emberekkel ismerkedtem meg és kedves ismerőseink a héten kötnek házasságot. Innét is kívánok nagyon sok boldogságot! Jó hallani, hogy a sok válás mellett vannak, akik most fogadnak egymásnak örök hűséget :)
Audrey
Szép estét!
Audrey
Audrey
Huhhh erre most nincs időm válaszolni...legalább kell nekem fél nap mire megemésztem ezt a pár szót
hajnal óta már elfáradtam
semmi:))))))....
szoval..nem fekszünk egy ágyba...de együtt bulizunk...ez a lényege:))))
5 ora ota fönnt vagy...mit csináltál Te azota,hogy még most is csak "lassan pörögsz"????
szoval..nem fekszünk egy ágyba...de együtt bulizunk...ez a lényege:))))
5 ora ota fönnt vagy...mit csináltál Te azota,hogy még most is csak "lassan pörögsz"????
most akkor mi is van?????
lassan forgok ma...
lassan forgok ma...
huuuuu...de utálok magyarázkodniiiii...
1.,..egy ágyban feküdni valakivel...az max. azt jelentheti..hogy nem volt kedve az illetönek hazamenni...buli után:)))...ettöl még teherbe sem eshetsz...
2.,...Te tudod a legjobban..hogy van Nekem is kivel ágybabujnom...na..ez nem egyenlö az elöbb emlitett "egyágybafekvéssel":)))))))
de bulizunk..persze,hogy bulizunk...:))))
hol??...mikor???
1.,..egy ágyban feküdni valakivel...az max. azt jelentheti..hogy nem volt kedve az illetönek hazamenni...buli után:)))...ettöl még teherbe sem eshetsz...
2.,...Te tudod a legjobban..hogy van Nekem is kivel ágybabujnom...na..ez nem egyenlö az elöbb emlitett "egyágybafekvéssel":)))))))
de bulizunk..persze,hogy bulizunk...:))))
hol??...mikor???
Nem mondod Királylányos....nem szeretnék Veletek ágyba bujni
1. a fiúkat (sőt most már csak egyet) szeretem - Veled ezért nem
2. a Tomra meg annyi sok nő "bukik" itt az oldalon, hogy azt már el sem képzelem hányan udvarolnak neki, amikor a finom ebédjeit fogysztja. Sorba állni utálok
De a buliba benne vagyok. Csak nevezzétek meg a helyszínt, időpontot (meg a segédeteket) Bár ha jól gondolom, ez még mindig az én feladatom:))
Mondom megártott a kevés alvás.
Audrey
1. a fiúkat (sőt most már csak egyet) szeretem - Veled ezért nem
2. a Tomra meg annyi sok nő "bukik" itt az oldalon, hogy azt már el sem képzelem hányan udvarolnak neki, amikor a finom ebédjeit fogysztja. Sorba állni utálok
De a buliba benne vagyok. Csak nevezzétek meg a helyszínt, időpontot (meg a segédeteket) Bár ha jól gondolom, ez még mindig az én feladatom:))
Mondom megártott a kevés alvás.
Audrey
Én lennék:)))) És Te ki vagy?? Most éppen én teljesen kivagyok...megint hajnali ébredés, kevés alvás, ami teljesen kiakaszt..
ahhha...akkor megyünk a tommal:))...hármasban...
Veled még ugy sem aludtam egy ágyban..báár...a Tommal sem:))))))
ja..és mond annak a "bealvosnak"...hogy néha igazán felmosogathatna ö is helyetted...vagy ami egyszerübb..vegyen Neked egy mosogatogépet!!!!:))))))))))
Veled még ugy sem aludtam egy ágyban..báár...a Tommal sem:))))))
ja..és mond annak a "bealvosnak"...hogy néha igazán felmosogathatna ö is helyetted...vagy ami egyszerübb..vegyen Neked egy mosogatogépet!!!!:))))))))))
Nah ...akkor kielégülés:)))))
........................................................
Sikerült???
Egy a lényeg, itt jó helyen vagytok...
Moncy, milyen fejtágításra jársz? Az már nekem is jól jönne, egyre szűkebbnek bizonyul a sajátom.
Királylányos!! Persze, hogy megyünk buliba:)) Már alig várom a kikapcsolódást. Az előző buli már több, mint egy hete volt...Itthon meg csak a hajtás...mindig mögöttem áll a "bealvós" és dolgoztat. Már minden vagyok: titkárnő, mosogatólány...
Mire is kellett volna válaszolnom?? Már nem is tudom. Most meg rohanok vacsit készíteni (már megint itt a korbács:)))
Audrey
........................................................
Sikerült???
Egy a lényeg, itt jó helyen vagytok...
Moncy, milyen fejtágításra jársz? Az már nekem is jól jönne, egyre szűkebbnek bizonyul a sajátom.
Királylányos!! Persze, hogy megyünk buliba:)) Már alig várom a kikapcsolódást. Az előző buli már több, mint egy hete volt...Itthon meg csak a hajtás...mindig mögöttem áll a "bealvós" és dolgoztat. Már minden vagyok: titkárnő, mosogatólány...
Mire is kellett volna válaszolnom?? Már nem is tudom. Most meg rohanok vacsit készíteni (már megint itt a korbács:)))
Audrey
Tudom persze h. tudom
Na de most indulnom kell fejtágításra... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 10. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de most indulnom kell fejtágításra... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 10. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2006. 10. 10. kedd 13:48
Hogy Te milyen kis kötöszködős vagy... Nagyon jól tudod, hogy mire gondoltam!