Drága.. tleg nem akarok kötözködni mert akkor kapok... de miért akadoznak az ujjaid? Vagyis nem jó helyen tartod?
(mondtatban) (K) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 10. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(mondtatban) (K) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 10. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2006. 10. 10. kedd 14:31
Lányok, lányok!
Teljesen igazatok van. A beszédhibám sajnos átment az ujjaimra is. Az "ott" valamiért oda akart kerülni, holott semmi keresnivalója nem volt abban a mondtatban!
Teljesen igazatok van. A beszédhibám sajnos átment az ujjaimra is. Az "ott" valamiért oda akart kerülni, holott semmi keresnivalója nem volt abban a mondtatban!
Lányok, lányok!
hm..most ugy tünhet..hogy én is kötözködni akarok...isten ments...de...mi az...hogy...."ott jössz":))))
most...ott jött...vagy sem???:))))))))))))
(szemét vagyok...tudom)...:))))
most...ott jött...vagy sem???:))))))))))))
(szemét vagyok...tudom)...:))))
Hogy Te milyen kis kötöszködős vagy... Nagyon jól tudod, hogy mire gondoltam!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 10. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem már mindegy, hogy ki mit mondott és kinek! Relax... :-DDD
Ja, és nem én voltam... :-D (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, és nem én voltam... :-D (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:02
Nem nem rólad... valaki megkeverte a dolgokat... de egyszer úgyis rájövök ki volt...
De főleg h. miért zavarja h. én is ott voltam és jól éreztem magam...ez rejtély...
De főleg h. miért zavarja h. én is ott voltam és jól éreztem magam...ez rejtély...
mijaza kielégülsét? ollanom nekem még nem vót :P
A vendéglátónk mégis azt mondta, hogy ott jössz! Ő nem tudott a programodról ezek szerint...
Nah mindegy. Majd legközelebb!
Nah mindegy. Majd legközelebb!
Már "holnap" van, de még senki nem kapott kielégülsét. Mármint a válaszaidtól... :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 10. 09. hétfő 22:06
Szóval Benneteket a bulival lehet "becsalni" a szobámba . Örülök, hogy itt vagytok! Végre az elveszettek is megkerültek:)))
Holnap mindenki "kielégítő" választ kap kérdéseire:))) Most megyek mert már várnak
Holnap mindenki "kielégítő" választ kap kérdéseire:))) Most megyek mert már várnak
Szóval Benneteket a bulival lehet "becsalni" a szobámba . Örülök, hogy itt vagytok! Végre az elveszettek is megkerültek:)))
akkor ezt meg is beszéltük... ...
de azért...az Adrynak is kellene a véleménye:)))
(haha..ugy is tudom,hogy mit fog rá szolni...)
pussz
de azért...az Adrynak is kellene a véleménye:)))
(haha..ugy is tudom,hogy mit fog rá szolni...)
pussz
Szép napot mindenkinek eme gyönyörü szobában:))
Audrykám...örömmel olvastam..hogy csak ama két uriemberrel vannak elszámolásaid..HAJRÁ... ...
ja..és a buli...emlékszel...megbeszéltük...legközelebb kizárolag pasik nélkül...kettesben..ha egyáltalán kapunk(kapok) meghívást...:)))))
pusz Nektek...
Audrykám...örömmel olvastam..hogy csak ama két uriemberrel vannak elszámolásaid..HAJRÁ... ...
ja..és a buli...emlékszel...megbeszéltük...legközelebb kizárolag pasik nélkül...kettesben..ha egyáltalán kapunk(kapok) meghívást...:)))))
pusz Nektek...
Szia Audrey. Milyen bulik ezek a bulik...Összeszokott azt látom,de azon túl...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 13:26
Sziasztok!
Szeretném megköszönni Cecának a buli-t, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Örülök, hogy végre megismerhettem Moncy-t, Julcsit és Josit. Julcsi, a kaja nagyon finom volt!! Jó volt Gorduinnal megint találkozni, remélem meghívást kapunk Tőle a következő bulira, amit Ő szervez:)
Jó látni, hogy Lótus megtalálta azt, akire vágyott :))
Voltak akiket hiányoltunk (Tom:)) Qwykk :(( ), de talán nemsokára alkalmunk lesz ismét beszélgetni.
Üdv Mindenkinek,
Audrey
Szeretném megköszönni Cecának a buli-t, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Örülök, hogy végre megismerhettem Moncy-t, Julcsit és Josit. Julcsi, a kaja nagyon finom volt!! Jó volt Gorduinnal megint találkozni, remélem meghívást kapunk Tőle a következő bulira, amit Ő szervez:)
Jó látni, hogy Lótus megtalálta azt, akire vágyott :))
Voltak akiket hiányoltunk (Tom:)) Qwykk :(( ), de talán nemsokára alkalmunk lesz ismét beszélgetni.
Üdv Mindenkinek,
Audrey
Nem nem rólad... valaki megkeverte a dolgokat... de egyszer úgyis rájövök ki volt...
De főleg h. miért zavarja h. én is ott voltam és jól éreztem magam...ez rejtély... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
De főleg h. miért zavarja h. én is ott voltam és jól éreztem magam...ez rejtély... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:35
Nem vettem magamra...de mivel az én szobámban hangzott el...jól gondolom, hogy nem rólam írtál,ugye??
Te meg húzz ki innét!!!!!!! Nem hívott senki és elég nagy buta vagy, ha olyanba ütöd az orrod, amihez semmi közöd!!!
Audrey
Audrey
Nem vettem magamra...de mivel az én szobámban hangzott el...jól gondolom, hogy nem rólam írtál,ugye??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 08:01
Miért mi volt? Eh... ezek a fránya ufók
Bár állítólag visszaéltem valaki bizalmával... mondjuk nem tudom mivel kapcsolatban, úgy érzem nem tettem senki ellen semmit... De hát mégis úgy gondolja Valaki: sajnálom...DE mondjuk talán egy lehetőséget adhatna h. legalább a szemembe mondaná mi a nem létező vétkem...
Bár állítólag visszaéltem valaki bizalmával... mondjuk nem tudom mivel kapcsolatban, úgy érzem nem tettem senki ellen semmit... De hát mégis úgy gondolja Valaki: sajnálom...DE mondjuk talán egy lehetőséget adhatna h. legalább a szemembe mondaná mi a nem létező vétkem...
SZERETEM AZ ANYÓSOM!!!!!!
csak apró pici betűkkel közlöm, Kriszta itt áll a hátam mögött
csak apró pici betűkkel közlöm, Kriszta itt áll a hátam mögött
Miért akarsz Te rosszat Főgenyónak???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 08:03
Anyós nagy kincs... Isten éltesse még 5o évig, egészségben, boldogságban
Anyós nagy kincs... Isten éltesse még 5o évig, egészségben, boldogságban
Miért mi volt? Eh... ezek a fránya ufók
Na ezt most jól megkaptam.......