A listám persze, hogy nem volt teljes...csak az említett 2 úriemberrel elmaradásaim vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2006. 10. 07. szombat 19:02
Úgy legyen!!!
Úgy legyen!!!
Legközelebb az isten sem ment meg titeket tőlünk!
Pont rátok gondoltam amikor a nem teljes listát említettem...
Sajnálom, hogy mi nem tudtunk elmenni, anyósom elérte a félszáz évet, muszály volt megjelennünk.
Remélem ti jól éreztétek magatok, legközelebb mi is kiisszuk Cecát a szembeni kocsmából hozott Borsodijából.
Remélem ti jól éreztétek magatok, legközelebb mi is kiisszuk Cecát a szembeni kocsmából hozott Borsodijából.
Ha lesz is (nálam) buli, akkor az már csak jövőre. (Jah és az ottalvós lesz, kötelező jellegggel mindenkinek!)
Remélem addig azért csak találunk alkalmat, hogy hasonlóan jól érezzük magunkat, mint múlt hétvégén, mégha nem is szabadtéren!
Természetesen a felsorolás nem volt teljes, mert voltak mások is akik hiányoztak! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem addig azért csak találunk alkalmat, hogy hasonlóan jól érezzük magunkat, mint múlt hétvégén, mégha nem is szabadtéren!
Természetesen a felsorolás nem volt teljes, mert voltak mások is akik hiányoztak! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 10. 07. szombat 13:26
Sziasztok!
Szeretném megköszönni Cecának a buli-t, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Örülök, hogy végre megismerhettem Moncy-t, Julcsit és Josit. Julcsi, a kaja nagyon finom volt!! Jó volt Gorduinnal megint találkozni, remélem meghívást kapunk Tőle a következő bulira, amit Ő szervez:)
Jó látni, hogy Lótus megtalálta azt, akire vágyott :))
Voltak akiket hiányoltunk (Tom:)) Qwykk :(( ), de talán nemsokára alkalmunk lesz ismét beszélgetni.
Üdv Mindenkinek,
Audrey
Szeretném megköszönni Cecának a buli-t, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Örülök, hogy végre megismerhettem Moncy-t, Julcsit és Josit. Julcsi, a kaja nagyon finom volt!! Jó volt Gorduinnal megint találkozni, remélem meghívást kapunk Tőle a következő bulira, amit Ő szervez:)
Voltak akiket hiányoltunk (Tom:)) Qwykk :(( ), de talán nemsokára alkalmunk lesz ismét beszélgetni.
Üdv Mindenkinek,
Audrey
Sziasztok!
Üdv Mindenkinek,
Audrey
Üdv Mindenkinek,
Audrey
Köszi, annyira leépült voltam, hogy még ez sem jutott eszembe:)) De most már vége a napnak, jön a pihi...ráadásul már a szomszédot is eláztattam ma...jól indult a hét
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 10:03
egy ergia drink két feketével benne..(nem fekete nagy farku fiukkal, hanem expresszo kávé)
egy ergia drink két feketével benne..(nem fekete nagy farku fiukkal, hanem expresszo kávé)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 09. 11. hétfő 06:42
Sziasztok!
A hétvégén buliztunk:))) A Katta2-nél nagyon jó buli volt:)) (Kösz Katta) Most még egy kicsit fáradtan indulok neki a napnak, de jó időt ígértek. Az majd biztos felvidít.
Energetikusabb reggelt, szép időt kívánok mindenkinek!
audrey
A hétvégén buliztunk:))) A Katta2-nél nagyon jó buli volt:)) (Kösz Katta) Most még egy kicsit fáradtan indulok neki a napnak, de jó időt ígértek. Az majd biztos felvidít.
audrey
Sziasztok!
audrey
audrey
Néha nekem is szükségem lenne egy álarcra:)
Mióta vagy Te a királyi család tagja????
Nah szép...már MSN-en meg sem szólítasz
A vidéki bulit hogy tudnánk elfelejteni?? Kiemelt helyen.....
A mostani a szokásos "elhajlás" volt a heti robot után, olyan szabadban sütőgetös.
A vidéki bulit hogy tudnánk elfelejteni?? Kiemelt helyen.....
A mostani a szokásos "elhajlás" volt a heti robot után, olyan szabadban sütőgetös.
nah...és merre volt éppen az a buli..buli...buli??? ...
jah...és remélem nem felejtös...hogy két hét mulva...vidékre kell utaznotok...
csak..hogy el ne felejtsétek..milyen egy igazi vidéki BULI!!!....
pusssz
jah...és remélem nem felejtös...hogy két hét mulva...vidékre kell utaznotok...
csak..hogy el ne felejtsétek..milyen egy igazi vidéki BULI!!!....
pusssz
Köszi Katinka, nagyon jól sikerült, bár álmodozásra nem volt idő: buli, buli, buli..
Sehol senki....ritkán jártok be hozzám...
jó hétvégét!
jó hétvégét!
ugyan nem ismerek itt senkit, de mivel ez egy vidám szoba: NAGYON JÓ HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! és az ellenkező nemhez olyan hozzáállást, amilyen paris hiltonnak van...baby i'm perfect for you....
Sztem megcsíptél egy tiltást...
Kerülgetjük egymást:)
Remélem jól vagytok, már régen beszélgettünk. Egy évadnyitó buli szeptember elején? Szabadtéren?
audrey
Remélem jól vagytok, már régen beszélgettünk. Egy évadnyitó buli szeptember elején? Szabadtéren?
audrey
ennek igazán örülök:))
azt már meg sem kérdezem miért nem aludtál eddig
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 08. 18. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
azt már meg sem kérdezem miért nem aludtál eddig
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 08. 18. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 18. péntek 10:01
segítek felhozni a témát az elsők közé! ma velem is nagyon jóó dolog történt hetek óta először végre kialudtam magam!!!!!!