segítek felhozni a témát az elsők közé! ma velem is nagyon jóó dolog történt hetek óta először végre kialudtam magam!!!!!!
Egy kis nosztalgia. Tegnap beléptem csetre és sok régi ismerőst találtam. Jó volt egy kicsit beszélgetni. Gondoltam "felhozom" a szobám is az elsők közé:)
audrey
audrey
Hello Tom,
hallottam megint sok "szemét" volt a szobámban. Köszönöm, hogy kitakarítottál:)))
Audrey
hallottam megint sok "szemét" volt a szobámban. Köszönöm, hogy kitakarítottál:)))
Audrey
Inf!
Kértem mindenkit, hogy ezt a témát hagyjátok ki. Kérésem rád is vonatkozott. Hidd el nem érdekel, hogy az az idióta mit művel.
Audrey
Kértem mindenkit, hogy ezt a témát hagyjátok ki. Kérésem rád is vonatkozott. Hidd el nem érdekel, hogy az az idióta mit művel.
Audrey
itt lesz a buli..:))
Hmm.. nagyon lemaradt a szobám. Szívesen látok bárkit, de az "ál"-ok tartsák magukat távol .
Remélem most már több időm lesz benézegetni.
audrey
Remélem most már több időm lesz benézegetni.
audrey
Tommyboy, ez itt a rózsaszín szoba, ide kellett volna betolnod a pamlagot!:)))) Vagy talán ez egy multifunkcionális herkentyű, ami hol pamlag, hol meg bugyogó???
tom1019[VIP][ADMIN] #181 | ma 14:06
tom1019[VIP][ADMIN] #181 | ma 14:06
most alol lopják a sört?
Kosz, ez most jňl esett!
Valamit mčg irhatnŕl, vagy kčp?
Mčg nem lŕtalak itt!
Tudnŕl irni valamit magadrňl?
Persze csak, ha akarsz..:=) (Ez egy válasz balage86 üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudnŕl irni valamit magadrňl?
Persze csak, ha akarsz..:=) (Ez egy válasz balage86 üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Na egészen megszomjaztam :)
Koszi!
Ez az čn vilŕgom...:) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az čn vilŕgom...:) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 04. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 04. vasárnap 21:56
Mčg annyit, soxor lŕttam reggel 10-20
hsz-ed tudtam, hogy valami bŕnt, čs
egyuttčreztem veled čs a sok magŕnyos Emberrel.
Mčg annyit, soxor lŕttam reggel 10-20
Hŕt, ha lehet ezt iszom....
vagy beck"s beert hiszen tudod.
vagy beck"s beert hiszen tudod.
Vagy ahogy mondani szoktŕk:
Mindenkinek engedni kell a 48-bňl.
Mindenkinek engedni kell a 48-bňl.
Na, maradjon ez a hangulatod meg orokkč,
čs mindenki szeretni fog..:)))
čs mindenki szeretni fog..:)))
Barni, barni, mi bajod van vele, d ůgy oszintčn?
Včrbeli More humor..:)))
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 20:06
nem vásárolunk szatyorba örülünk ha egy ballonkabát zsebnyit tudunk lopni a boltban :) ügyessen kell pénzért bárki tud venni nélküle művésdzet vásárolni............