annyit írtok,hogy folyamatosan a lap aljára kerülök...
supi a szobád megyek is máskor ha pihen a lányom oké!!!!!
Ennyi jó hírt régen hallottam:))) Örülök, hogy boldogok vagytok!! Gyere be a "rózsaszínbe" máskor is! Várlak!
Puszi (Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 05. 31. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszi (Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 05. 31. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 31. kedd 14:10
Sziaa jól vagyunk most voltunk betegek én kórházban voltam pár napot!Már jól vagyok 4hónapos terhes vagyok és úgynézki fiam lesz!!Férjem ennek örül!!Viki jól van!!!Pussza
Sziaa jól vagyunk most voltunk betegek én kórházban voltam pár napot!Már jól vagyok 4hónapos terhes vagyok és úgynézki fiam lesz!!Férjem ennek örül!!Viki jól van!!!Pussza
Melyik buli?? Mostanában annyi buli van...
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 31. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerul ott lesz buli nagy örömmel megyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 05. 30. hétfő 16:02
Hm...ennyire azért nem vagyok titokzatos...de majd az erdei bulin megbeszéljük
Bonba, úgy tűnik el tudok menni Gorduin bulijára...gondolkoztok ???
Üdv neked is!!
Hm...ennyire azért nem vagyok titokzatos...de majd az erdei bulin megbeszéljük
Persze, hogy tudom, hogy Te mit tudsz... De azt szerintem egyikőnk sem tudja, hogy mit tud Audrey arról amit mi tudunk...
Sőt! még a gondolatait sem sejtem... Pedig ha tudnám, hogy mit gondol... na jól van nem megyek jobban bele! Pedig tudnék! :-) (Ez egy válasz bonba üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sőt! még a gondolatait sem sejtem... Pedig ha tudnám, hogy mit gondol... na jól van nem megyek jobban bele! Pedig tudnék! :-) (Ez egy válasz bonba üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 14:59
:))) most mi van//5//0 gorduin:te tudod hogy tudom hogy tudod ez neked nem elég??//5
Mindenkinek vidám, tartalmas, kellemes hetet kivánok! ÜdvKatinka
Kedves Audrey, a "ház" asszonyát külön köszöntés illeti. Szép, derűs hetet! Katinka...
Kedves Audrey, a "ház" asszonyát külön köszöntés illeti. Szép, derűs hetet! Katinka...
:))) most mi van//5//0 gorduin:te tudod hogy tudom hogy tudod ez neked nem elég??//5
és az mennyit jelentett, hogy én ott voltam? :-))))
Na jó nem kell válaszolni!
Na jó nem kell válaszolni!
Szioka mindenkinek:) audrey nekem legalább annyit jelenett hogy ott voltál mint neked//16:))
tudod,hogy szeretlek....csak szeretetből teszek ilyen dolgokat...
neeeeeeeem,a másik két szervezőnek
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a bizonyos jelzés remélem nem nekem szólt!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 28. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 05. 28. szombat 12:01
Tegnap fergeteges buliba jártam...Voltak régi kedves ismerősök (Bonba:neked külön öröm..:) és találkoztam sok új csetbaráttal.
Macido, sajnálom hogy nem voltál ott, nagy buli volt.
Csak egy kérdés: a farizeusságot és a törleszkedést valahol külön is tanítják?!?!?!
Hidd el Audrey, hogy én is. De ami késik az nem, múlik.
Tegnap fergeteges buliba jártam...Voltak régi kedves ismerősök (Bonba:neked külön öröm..:) és találkoztam sok új csetbaráttal.
Micsoda? a szoba vagy a bugyi???