Te bolond mandragóra! Saját magadra is hatással vagy?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! De hogy tűnik el! A bugyi eltűnhet de a szoba nem. [#nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 25. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 05. 25. szerda 10:38
Hahoooo...sehol senki?
nehogy eltűnjön a rózsaszín szoba (nem bugyi!!)
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Gratulálok! Végre mosolyogsz..
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 25. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
...dolog a sikerült milyen neked?
Nem nekem párom sikerült Konstantinápolyban döntőt azt qrva a nézi mert szemmel kimeredt rám is ránt se le de sajnálva van mert Liverpool semmi AC Milan velük kivan lefekhet mondom ha én... (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 25. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem nekem párom sikerült Konstantinápolyban döntőt azt qrva a nézi mert szemmel kimeredt rám is ránt se le de sajnálva van mert Liverpool semmi AC Milan velük kivan lefekhet mondom ha én... (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 25. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen!
sikerult dolog a és jól vagyok és nagyon boldog vagyok!
miért, rózsaszín bugyi van rajtad?
Audrey kedves végzettésgem szerint jogi problémákkal , de kiegészítő tevékenységként szívesen megmasszíroználak pl.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 13. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 13. péntek 14:23
Sziasztok!
Kedves doktor úr...teljesen feldobott...milyen problémákkal fordulhatok Önhöz????
q.more.d, drága wadmalackám...fehér vagy fekete is lehet?? a rózsaszín mostanában nagy divat..kihagynám
Elhagylak Benneteket pár napra...itt a péntek, audrey megy kirándulni a hétvégére. Végre valami jó dolog, se munka, se lökött pasi...
Nektek is jó hétvégét, sok pihenést és minden egyebet.
Kedves doktor úr...teljesen feldobott...milyen problémákkal fordulhatok Önhöz????
q.more.d, drága wadmalackám...fehér vagy fekete is lehet?? a rózsaszín mostanában nagy divat..kihagynám
Elhagylak Benneteket pár napra...itt a péntek, audrey megy kirándulni a hétvégére. Végre valami jó dolog, se munka, se lökött pasi...
Nektek is jó hétvégét, sok pihenést és minden egyebet.
Hahoooo...sehol senki?
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Bepótoljuk... (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 23:00
Sajnos nekem csak június vége felé lesz szabadidőm. :-((
Tudom Audrey "Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó."
Be fogom tartani, de sajna most nekem ez az időpont semmiféleképp nem jó.
Sajnos nekem csak június vége felé lesz szabadidőm. :-((
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 09:09
Ebben a válaszban reménykedtem...
Ebben a válaszban reménykedtem...
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 08:51
Várt és tervezett eseményeknél is számolni kell váratlan helyzettel ill. helyzetekkel.
Ha megszervezed most már azért is, elmegyek.
Ha megszervezed most már azért is, elmegyek.
Várt és tervezett eseményeknél is számolni kell váratlan helyzettel ill. helyzetekkel.
Ha megszervezed most már azért is, elmegyek. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 17. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha megszervezed most már azért is, elmegyek. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 17. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 17. kedd 22:24
ajajaj...mindig az az 1-2%....
ajajaj...mindig az az 1-2%....
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 05. 17. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 17. kedd 12:07
Audrey drága!
Ha nem is 100%-osan, de megígérem, ha Te szervezed, elmegyek.
Még meg se jelentem de már ütni-verni akarnak.
Audrey drága!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 17. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 17. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 17. kedd 11:52
Remélem sikerült felvídulni.
Igérd meg, ha szervezek bulit...eljösz...
Hahoo mindenki! Audrey akkor szervez bulit, ha Macido is résztvevő lesz. Őt kell "ütni-verni"
Hahoo mindenki! Audrey akkor szervez bulit, ha Macido is résztvevő lesz. Őt kell "ütni-verni"
Remélem sikerült felvídulni.
Hahoo mindenki! Audrey akkor szervez bulit, ha Macido is résztvevő lesz. Őt kell "ütni-verni" (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 05. 17. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hahoo mindenki! Audrey akkor szervez bulit, ha Macido is résztvevő lesz. Őt kell "ütni-verni" (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 05. 17. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 17. kedd 09:39
Hello Audrey!
Bejöttem egy kis jó kedvért. Olyan nehezen indult meg ez a nap.
Hello Audrey!
Koszi! Jň čjt , mert čn elŕjulok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 16. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 16. hétfő 21:49
ok! Keresek vmi helyet,meg időpontot...1 héten belül felteszem a közösre
audrey
audrey
ok! Keresek vmi helyet,meg időpontot...1 héten belül felteszem a közösre
audrey (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 16. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
audrey (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 16. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 16. hétfő 19:52
Szia!
Szervezzčl mŕr egy fňrum bulit! Ez csak neked sikerult! Lčcci, lčcci!
Szervezzčl mŕr egy fňrum bulit! Ez csak neked sikerult! Lčcci, lčcci!
Szia!
Szervezzčl mŕr egy fňrum bulit! Ez csak neked sikerult! Lčcci, lčcci! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 16. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szervezzčl mŕr egy fňrum bulit! Ez csak neked sikerult! Lčcci, lčcci! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 16. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 16. hétfő 19:14
Szerintem nem a fehérnműnek kell elkápráztatni...
Lehet,hogy még örülnél a fehérnek, feketének....
Lehet,hogy még örülnél a fehérnek, feketének....