Lehet,hogy oka van,hogy mostanában nem bírom eldönteni, hogy melyik kategóiába tartozom????
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 03. 21. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 03. 21. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 21. hétfő 11:47
Néha az ember gyerekesen-felnőtt vagy felnőtt-gyerekesen!? Játék közben elválik hogy, hogy is van ez.
Néha az ember gyerekesen-felnőtt vagy felnőtt-gyerekesen!? Játék közben elválik hogy, hogy is van ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 03. 20. vasárnap 16:16
Na, az ilyen jellegű játékoknál azért elérem a felnőttkort.
Na, az ilyen jellegű játékoknál azért elérem a felnőttkort.
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó is játszani, játszadozni, főleg ha a játék erotikus jellegű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 20. vasárnap 00:17
Örülök,hogy a választ itt kapom. Mégiscsak jobb "hazai pályán" csinálni, bármirről legyen szó. Semmi jónak nem vagyok elrontoja, játszani például imádok. Annyira, hogy játék közben nem is lehet megkülöböztetni egy 2-3 évestől
Örülök,hogy a választ itt kapom. Mégiscsak jobb "hazai pályán" csinálni, bármirről legyen szó. Semmi jónak nem vagyok elrontoja, játszani például imádok. Annyira, hogy játék közben nem is lehet megkülöböztetni egy 2-3 évestől
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 03. 19. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 20:59
Nem is tudom mi jót, lehet kettesben csinálni!? Kártyázni, sakkozni, tv-t nézni, beszélgetni?
Nem is tudom mi jót, lehet kettesben csinálni!? Kártyázni, sakkozni, tv-t nézni, beszélgetni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 07:30
Majd jön a következő, szebb...
De legalább jól vagy, süt a nap és utazol Franciao-ba. Írj majd, hogy hogyan sikerült az utazásod.
Jó utat!
De legalább jól vagy, süt a nap és utazol Franciao-ba. Írj majd, hogy hogyan sikerült az utazásod.
Jó utat!
Majd jön a következő, szebb...
Jó utat!
Jó utat!
KEDVES AUDREY!!!!!IRTAM NEKED AZ ÉN TOPICOMBAN!!!!PUSSZA!!
Hééé hát ez már közszájon forog?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 17. csütörtök 13:08
Megoldodott a "raktár" kérdés??
Megoldodott a "raktár" kérdés??
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj...majdnem eltűntünk....De most már itt vagyunk...
Sziasztok,
benéztem egy kis jókedvért. Remélem mindenki jól van. Kellemes, hosszú hétvégét mindenkinek.
Audrey
benéztem egy kis jókedvért. Remélem mindenki jól van. Kellemes, hosszú hétvégét mindenkinek.
Audrey
itt süt a nap, de sajnos fúj a szél. Audrey drága, így tovább. Ez a "nem tudom mit is szeretnék" mással is előszokott fordulni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 10. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 10. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 10. csütörtök 11:13
Nálunk már legalább a nap süt.
Mindjárt jobb a kedvem is. Ráadásul kezdem magam kiásni a "nem tudom mit is szeretnék" állapotból. A végén még a megoldás is meglesz...
Mindjárt jobb a kedvem is. Ráadásul kezdem magam kiásni a "nem tudom mit is szeretnék" állapotból. A végén még a megoldás is meglesz...
Előre
2005. 03. 10. csütörtök 11:13
A nap itt mifelénk is világit de "hidegen süt" nagyon fúúúúúú a szél. Ha kinézek az ablakon csodálatos de ha kimegyek akkor brrrrrr. Ezért inkább itt vagyok veletek!
Jó lenne, ha nem gondolná meg már magát többször...elegem van a hóból...fázom...úúúúúúúúúútálom a kesztyűt...a sapimat meg elhagytam(igaz, azt is útáltam)...egy kis meleget szeretnék, meg napsütést...
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 15:02
Honusz,
nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Audrey
nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Audrey
mondom: közeledik...