Fuck,
gratula...
Közeledik a tavasz. Ma már világosban indultam otthonról és remélhetőleg világosban érek haza. Nah, és valami van a levegőben...Mi? Azt még nem tudom, de valami van a levegőben
gratula...
Közeledik a tavasz. Ma már világosban indultam otthonról és remélhetőleg világosban érek haza. Nah, és valami van a levegőben...Mi? Azt még nem tudom, de valami van a levegőben
Honusz,
nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Audrey
nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Audrey
Nekem szuper jó kedvem van , mert minden redezödöt! És ma van névnapom . Minden Tamás Boldog névnapot kivánok!
Cukor az élet csak szopni kell!!!!
sziasztok: és a jókedv?
Nem is tudom, hogy milyen kedvem van...hol ilyen, hol olyan...
A jooooooooó kedv most eddig tart megyek dolgozni.
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok!
Jó olvasni, hogy mindenki jól van.
Linácska, a közeljövőben indulok, jelentkezem előtte. Sok a munka meg a szabadidő is elfoglaltabb lett:)))
Macido, elfelejtettem valamit? Remélem nem...Jól vagy? Mostanában "havazok", nehezen koordinálom a dolgaimat.
Jó olvasni, hogy mindenki jól van.
Linácska, a közeljövőben indulok, jelentkezem előtte. Sok a munka meg a szabadidő is elfoglaltabb lett:)))
Macido, elfelejtettem valamit? Remélem nem...Jól vagy? Mostanában "havazok", nehezen koordinálom a dolgaimat.
Kopp - kopp!
EZ A MACKÓ SZERET TÉGED LEGYEN SZÉP HÉTVÉGED!!!!IRJJ MAJDD
CSókolom legyen mindeki jókedvű, mert csak! :))))
IRJÁLLL ITT A KÉP VÉGRE SIKERÜLTTT
DRÁGA AUDREY LEGYEN SZÉP NAPODD ÉS LÉGY VIDÁM!!!HISZ PÉNTEK VAN!!!!!!REMÉLEM JÓL VAGY!!!ÉS NEM JÖTTÉL HOZZÁM?! MIÉRT?!!MAJD IRD MEG A TOPICOMBA!!!!PUSSZAAAA
végre..vége a mai napnak:)
végre megint dolgozhatok...3 hét kényszerpihenő után kész felüdülés...
Nem baj...értem:))
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 02. 15. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 02. 15. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Audrey......
Na ezt jól összekuszáltam.....
Puszi
Na ezt jól összekuszáltam.....
Puszi
Szia Audrey azt hittem be vagyok jelentkezve mint Crazy........most bejelentkezem és köszönök újra!
Puszi:C.B
Puszi:C.B
Szia Audrey!
Puszzzzzzzzzzzzz
Puszzzzzzzzzzzzz