Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok! Kecskemét Kiskunhalas Szeged! Nőt milfet keresek kölcsönös örömszerzésre! Autóm van. Párokkal is kipróbálnám.
Sziasztok!
Holnaptól vasárnap estig,sexpartnereim fogadnám Békéscsabán!
Holnaptól vasárnap estig,sexpartnereim fogadnám Békéscsabán!
Halihó!
Mi összeszokott párként keresünk lányos játékokra és közös élvezetekre. Bármire nyitottak vagyunk, minden megoldás érdekel bennünket. Tabunk nincs!
Női tagunk nagyon csinos, szilikon cicis, szőrtelen és finom bőrű igazi MILF. Szereti a puncis-popsis játékokat és néha spriccelős a kis puncija!
Kezdő, de nagyon lelkes bi érdeklődésű, valós lányos tapasztalattal. Pasi tagunk, magas, sportos, borotvált, nagyon kemény farkú (kb 17/6). Valós pár vagyunk, helyünk esetenként Szolnokon van (tényleg csak ritkán), de ésszerű távolságon belül utazni is tudunk.
Viberen és telefonon is ismerkedünk.
Nem levelezni szeretnénk, hanem szexelni!
Üdv, Á & L
Mi összeszokott párként keresünk lányos játékokra és közös élvezetekre. Bármire nyitottak vagyunk, minden megoldás érdekel bennünket. Tabunk nincs!
Női tagunk nagyon csinos, szilikon cicis, szőrtelen és finom bőrű igazi MILF. Szereti a puncis-popsis játékokat és néha spriccelős a kis puncija!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Viberen és telefonon is ismerkedünk.
Nem levelezni szeretnénk, hanem szexelni!
Üdv, Á & L
Sziasztok. Pár aki szívesen ismerkedne?
Hétfőtől-csütörtökig Mátrafüreden leszünk az Avar Hotelben.
Keresnénk elsősorban egy hölgyet kalandozásra vagy párt max 50-s korosztályig.
KP
Keresnénk elsősorban egy hölgyet kalandozásra vagy párt max 50-s korosztályig.
KP
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok mára hármashoz biszex lányt keresünk. Üzenetben elérhetőséget legyszives
Sziasztok! Párokat fogadnék a mai napon, de akár utazni is tudok bizonyos távolságon belül.
Sziasztok!
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Nagykanizsán bi hölgytagú párokkal ismerkednék.
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Sziasztok.
Házibuli jellegű privát bulit szervezünk Nov.30.án szombaton Piliscsaba mellett!Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben!
Várjuk még 2-3 normál vagy sportos testalkatú pár jelentkezését,akár kezdőkét is akik igazán jó társaságban szeretnének privát swingerben bulizni!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Házibuli jellegű privát bulit szervezünk Nov.30.án szombaton Piliscsaba mellett!Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben!
Várjuk még 2-3 normál vagy sportos testalkatú pár jelentkezését,akár kezdőkét is akik igazán jó társaságban szeretnének privát swingerben bulizni!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Sziasztok párokat keresunk kalandra bárhova elmegyünk
Csinos milf (44) partneremnek keresek fiatal nem nagy méretű pasit max 26-28 éves korig. Ápoltság diszkréció ,kedvesség adott és elvárt. Esetleg bi is szóba jöhet. Jelentkezés a társkeresőben lévő címen. Fotó Nagy előny!
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat