Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Szombat estére keresek Lányt vagy Nőt Szombathelyen aki megdugna felcsatolhatóval.Helyem van.45 é.pasi vagyok s arra vágyom,hogy egy Lány vagy Nő végre egyszer műfaszra húzzon és meg dugjon.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Sziasztok! Párként keresünk párokat, esetleg szolo pasit max 30-ig. Akár biszex is lehet, nem kizáró ok. Közös programokra, meg ami alakul. Komárom esztergom-Győr moson-Fejér megye elsősorban.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Debrecen házas párok hellyel rendelkező férfit keresünk Hajdú Bihar megye környékén hármashoz többet privatban vib
Sziasztok! Enyhe bi beallitottsaggal csatlakoznék pàrokhoz. 35 éves normális intelligens pasi vagyok.Kepet kapcsolat után láthattok rólam.
Dec. 13 délelőtt újpesti hölgyet kényeztetnék!!
Ma délelőtt diszkrét kalandra?
Zala megye 50 pluszos nővel ismerkednek
Sziasztok!Szolnoki nem molett nővel ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére! Várom az üzeneted!
Sziasztok péntek vagy szombatra négyeshez keresünk párt
vagy biszex hölgyet barátnőmmel. Több infó privátban. Valósak vágyunk tudjuk bizonyítani aki kételkedne benne
![smile](images/smilies/smile.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Debrecenben keresünk, fogadni tudunk.
Sziasztok szombaton estère keresünk fiút kizárólag 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre! Budapesten
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este,éjszaka!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este,éjszaka!Békéscsaba!
sziasztok pápai nőt vagy párt kererssek heterro alapon
Sziasztok, Pár aki szívesen ismerkedne?
sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
sziasztok 39 éves Veszprém megyei férfi vagyok párokat keresek ma estére vagy éjszakára egy jó hármas szexre
minden jóbban benne vagyok
minden jóbban benne vagyok