Sziasztok Miskolcon elhanyagolt hölgyet keresek tartós diszkrét sexre, helyem van
Sziasztok még mindig keresünk 1 lányt Rodoszra takarítói munkára.Aki csatlakozna hozzánk. Persze nem csak munka hanem szórakozás is!
Sziasztok! Hölgynek, párnak (hetero alapon) lennék kellemes társasága, ma este…
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Sziasztok.Ma napközben nővel,párral találkoznék Egerben a Termál strandon.Magas sportos pasi vagyok.
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban szívesen masszíroznèk. Svéd, lazító, talp. Ha kéred, lehet kérni extrát is.
Ma este párhoz csatlakoznánk
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok!!!!^^^^^^
Sziasztok, lányt/nőt keresünk harmadiknak Győrből
Sziasztok! A hétvégére tettre kész párt keresünk akik tudják mit akarnak!
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kielègítenèk valakit.
Sziasztok,
40 feletti házaspárt fogadnék. Helyem Pécsett a belváros közelében van.
40 feletti házaspárt fogadnék. Helyem Pécsett a belváros közelében van.
Sziasztok! Még mindig keresünk párt a hétvégére fogadni tudunk!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok…………..—
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék lánnyal nővel maximum 40 éves korig. Helyem van utazni tudok. Skyp Google chat viber van. Várom a jelentkezőket. Képeim adatlapomon.
Part kérésük Pesten.
Sziasztok! Ismerkednének adatlap szerint!