Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét pasival találkoznának is! Helyem lenne Szalkszentmártonba, és Pest megyébe az utazás sem lenne gond! Aki, akik komolyan gondolják!
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Csinos Holgyekkel ismerkednek akik szinten titkos kapcsolatot keresnek. Esetleg parok is irhatnak Sportos, tapasztalt srac vagyok. Parok is irhatnak. Csaladom miatt hajnali, illetve napkozbeni talik megoldhatok. Szep napot!
Holnap napközben Miskolc vag Eger környéki pár aki talizna
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok—-
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére Solymáron és környékén

Ma este éjszaka szabad lennék, Budapest és Pest megye. Elsősorban pàrokkal talalkoznék szívesen , bi dolgok erdekelhetnek de nem vagyok nagyon jártas benne, akkor is csak passzív szerep! Nagyon ápolt vagyok legyetek ti is azok kérlek, autoval rendelkezem, tudok mozogni, helyem nincs!

Szívesen vendégül látunk vasárnap-hétfőre szimpatikus párt vagy hölgyet. Privátban keressen akit érdekel.
Hello este valaki sexelni mi pàr vagyunk
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Itt ne lenne?
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 04. 06. csütörtök 06:24
Legalább? Van itt olyan? Ha összejön, rakjatok fel egy sorozatot róla!
3.ker környékén keresnénk sexpartnereket mostani talira szexre mi fiú lány pÁR vagyunk
Sziasztok
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Sziasztok , ma 6 körül a reptéren ismerkednenk párokkal

34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Sziasztok! Április 7 vagy 8 napközben ráérnénk egy kis ismerkedésre és hancura. Párt keresünk utazni tudunk fogadni most nem!