Legalább? Van itt olyan? Ha összejön, rakjatok fel egy sorozatot róla!
(Ez egy válasz kezdoparpárt üzenetére (2023. 03. 28. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziadztok
Sziasztok! Mai napra vagy a holnapi estére keresünk kizárólag párokat! Reptérre mennénk ki nagyjából 7 körül érkeznénk, egymás előtti vagy párcserés szex érdekel minket.
Sziasztok,
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett a héten. Helyem a város szélén egy félreeső, csendes házban van.
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett a héten. Helyem a város szélén egy félreeső, csendes házban van.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok! Zsolt a nevem, 196/73 20/5 helyes, ápolt, méretes, diszkrét, függeltlen pasi vagyok, nőt és párt keresek! Helyem van, utazás megoldható. Írj ha érdekel

De kár hogy messze laksz!
Párt vagy nöt
PÁrt vagy nöt keresek a 4es ut mentén Karcagtol Szolnoki holnap 10és 14 között hely szükséges támogatás ok.
Férfi bi ok.
PÁrt vagy nöt keresek a 4es ut mentén Karcagtol Szolnoki holnap 10és 14 között hely szükséges támogatás ok.
Férfi bi ok.
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Hétvégére 40 es párt keresünk normál testalkatig
Sziasztok, kecskeméti, mindkét fél részéről biszex pàrt keresünk négyes kalandozàsokra.
Asszonyok lányok párok?
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Sziasztok
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!Párral ismerkednék most Szombaton Berekfürdőben,fürdőzés,ismerkedés szex.magas,sportos nagy méretű pasi vagyok.