2023. 03. 14. kedd 04:14
Sziasztok!"játszó partnert/játszó partnereket"keresek fantázia dús izgalmas játszadozásokhoz,élvezkedésekhez.Helyem az adatlapom szerint van,így fogadni tudom azt/azokat akinek/akiknek felkeltettem az érdeklődését.(a többesszámos opció párra vonatkozik)
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!……………..
Adatlapunon leírtak alapján keresgélnénk.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Sziasztok! Szegedi 45 éves hármasunk /2ffi 1 nő/ keres szeximádó párt, hölgyet, potens, jó és vastag méretű ffit. Helyel rendelkező elönyben. Csak olyanok jelentkezenek akik bírják a kitartó szexet. Privátba írjatok!
Csak Szegediek!!!!

2023. 03. 14. kedd 04:14
Sziasztok!"játszó partnert/játszó partnereket"keresek fantázia dús izgalmas játszadozásokhoz,élvezkedésekhez.Helyem az adatlapom szerint van,így fogadni tudom azt/azokat akinek/akiknek felkeltettem az érdeklődését.(a többesszámos opció párra vonatkozik)
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok 37/43 éves pár vagyunk. Csütörtök nap közbe keresünk egy masszőr pasit pasikat jó mérettel. Helyünk nincs hosszabb távra keresünk. Gödöllőn van egy motel akár ott is talizhatunk. Utazni tudunk vibered legyen
Sziasztok!
Nekem lenne kedvem
(Ez egy válasz PartyFuck üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 01:21
Közös lazulás, mámoros szex nálunk? Valaki?
Gátlástalan, tabuk nélküli szexre keresünk MOST!!

Közös lazulás, mámoros szex nálunk? Valaki?

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!…….!!
Semmi válasz !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697610)
2023. 03. 11. szombat 05:12
Sziasztok! A mai napra keresünk egy férfit, akinek lenne kedve meglátogatnia minket és az adatlapunkon leírtak alapján csatlakozna hozzánk! 27-45 éves korig keresünk, intelligens, türelmes, ápolt férfit!
Sziasztok! A mai napra keresünk egy férfit, akinek lenne kedve meglátogatnia minket és az adatlapunkon leírtak alapján csatlakozna hozzánk! 27-45 éves korig keresünk, intelligens, türelmes, ápolt férfit!
Sziasztok keresünk egy bi lányt aki kijönne velünk Rodoszra dolgozni Májustól Októberig.
És persze szeretnénk jól érezni magunkat a meló mellet!
Apartmanba nem szexuális meló!
És persze szeretnénk jól érezni magunkat a meló mellet!
Apartmanba nem szexuális meló!
Bi párt keresek