Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2023. 03. 09. csütörtök 22:39  #1088
Movie Movie
Sziasztok Srácok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
2023. 03. 09. csütörtök 17:33  #1087
Meglátjuk Meglátjuk
Sziasztok! keresek hölgyet kellemes együttlétre. Székesfehérváron. Helyem van, Lehet szó egy kis iszogatásról, borozgatás, vagy valami erősebb. A lényeg, hogy kellemes legyen, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Lehet alkalmi de akár tartós is. Először csinálnék ilyent, kell ennél izgalmasabb?
2023. 03. 09. csütörtök 13:29  #1086
Törölt felhasználó (4513702)
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
2023. 03. 09. csütörtök 08:58  #1085
feketekandur feketekandur
Sziasztok,

hétvégi találkozóhoz keresek 40-es házaspárt. A helyet tudom biztosítani Pécsett. Privátban tudunk ismerkedni, ha érdekel benneteket.

Köszönöm
2023. 03. 07. kedd 19:37  #1084
Movie Movie
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
2023. 03. 07. kedd 18:11  #1083
Keksz Elek Keksz Elek
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
2023. 03. 07. kedd 11:28  #1082
Roka1111 Roka1111
Solymáron csatlakoznék párhoz mindenki örömére! Szimpátia alapján pasikkal, travikkal is szívesen ismerkedek
2023. 03. 06. hétfő 22:17  #1081
Movie Movie
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
2023. 03. 06. hétfő 05:47  #1080
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!!!!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!?!!::
2023. 03. 05. vasárnap 10:57  #1079
Movie Movie
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
2023. 03. 05. vasárnap 10:32  #1078
Movie Movie
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
2023. 03. 05. vasárnap 10:07  #1077
nusika nusika
Sziasztok!Biszex lány tagú pár ismeretségét keressük .
2023. 03. 05. vasárnap 09:41  #1076
Törölt felhasználó (4697610)
Sziasztok! Ma délutánig akinek van kedve hozzánk csatlakozni, wzoknak várjuk a jelentkezését! Ápolt, intelligens 27-45 éves korig!
Helyileg Szentendrére!
2023. 03. 05. vasárnap 09:35  #1075
PárosBp PárosBp
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
2023. 03. 04. szombat 06:43  #1074
50peter59 50peter59
Sziasztok
Középkorú Férfi vagyok!
Vannak titkos vágyaim amiket meg szeretnék valósítani..
Olyan Párral szeretnék ismerkedni akiket szintén vonz az enyhe Biszex
A Hölgy kényeztetése a fő szempont,de az előjáték során ki szeretném próbálni milyen érzés ha egy pasi is simogatja és be kapja és Én is Neki!
Szeretnék úgy puncit nyalni ha közben dugják....
Hátha léteztek ..
2023. 03. 03. péntek 04:42  #1073
Csabi-Babi II Csabi-Babi II
Sziasztok!Szexpartnert keresek rendszeres találkozásokra.Az adatlapomon minden első kőrben lényeges info megtalálható rólam.
2023. 03. 03. péntek 03:36  #1072
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!!!!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!,,,!!!!!!
2023. 03. 02. csütörtök 17:54  #1071
Dave82 Dave82
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
2023. 03. 01. szerda 18:17  #1070
Movie Movie
2023. 03. 01. szerda 15:52  #1069
Törölt felhasználó (4685754)
Üdvözlök mindenkit!
Hölgyekkel,Párokkal szívesen ismerkednék,beszélgetnék!
/ 159