Sziasztok Srácok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok! keresek hölgyet kellemes együttlétre. Székesfehérváron. Helyem van, Lehet szó egy kis iszogatásról, borozgatás, vagy valami erősebb. A lényeg, hogy kellemes legyen, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Lehet alkalmi de akár tartós is. Először csinálnék ilyent, kell ennél izgalmasabb?
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok,
hétvégi találkozóhoz keresek 40-es házaspárt. A helyet tudom biztosítani Pécsett. Privátban tudunk ismerkedni, ha érdekel benneteket.
Köszönöm
hétvégi találkozóhoz keresek 40-es házaspárt. A helyet tudom biztosítani Pécsett. Privátban tudunk ismerkedni, ha érdekel benneteket.
Köszönöm
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Solymáron csatlakoznék párhoz mindenki örömére! Szimpátia alapján pasikkal, travikkal is szívesen ismerkedek
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!!!!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!?!!::
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok!Biszex lány tagú pár ismeretségét keressük .
Sziasztok! Ma délutánig akinek van kedve hozzánk csatlakozni, wzoknak várjuk a jelentkezését! Ápolt, intelligens 27-45 éves korig!
Helyileg Szentendrére!
Helyileg Szentendrére!
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Sziasztok
Középkorú Férfi vagyok!
Vannak titkos vágyaim amiket meg szeretnék valósítani..
Olyan Párral szeretnék ismerkedni akiket szintén vonz az enyhe Biszex
A Hölgy kényeztetése a fő szempont,de az előjáték során ki szeretném próbálni milyen érzés ha egy pasi is simogatja és be kapja és Én is Neki!
Szeretnék úgy puncit nyalni ha közben dugják....
Hátha léteztek ..
Középkorú Férfi vagyok!
Vannak titkos vágyaim amiket meg szeretnék valósítani..
Olyan Párral szeretnék ismerkedni akiket szintén vonz az enyhe Biszex
A Hölgy kényeztetése a fő szempont,de az előjáték során ki szeretném próbálni milyen érzés ha egy pasi is simogatja és be kapja és Én is Neki!
Szeretnék úgy puncit nyalni ha közben dugják....
Hátha léteztek ..
Sziasztok!Szexpartnert keresek rendszeres találkozásokra.Az adatlapomon minden első kőrben lényeges info megtalálható rólam.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!!!!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!,,,!!!!!!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Üdvözlök mindenkit!
Hölgyekkel,Párokkal szívesen ismerkednék,beszélgetnék!
Hölgyekkel,Párokkal szívesen ismerkednék,beszélgetnék!