Sziasztok!
Adatlapunknak megfelelően elsősorban a női oldalra kihegyezett játékokra keressük komoly budapesti lány vagy pár társaságát, ha magadra ismersz írj nekünk bátran!
A férfiaktól elnézést, de tiltásra kerülnek.
Adatlapunknak megfelelően elsősorban a női oldalra kihegyezett játékokra keressük komoly budapesti lány vagy pár társaságát, ha magadra ismersz írj nekünk bátran!

A férfiaktól elnézést, de tiltásra kerülnek.
Sziasztok
Szombaton hölgy, pár nem akar találkozni 2 hetero pasival. Utazni tudunk ha esetleg érdekes lehet valakinek írj. Adatlapon van elérhetőségem. Oda írjon.
Szombaton hölgy, pár nem akar találkozni 2 hetero pasival. Utazni tudunk ha esetleg érdekes lehet valakinek írj. Adatlapon van elérhetőségem. Oda írjon.
sziasztok! minden hétköznap napközben elütném az időt nővel vagy párral! akár fotózhatunk videózhatunk saját részre vagy diszkréten az oldalra is!
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút nőt keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok. Párommal végre elobrrebb jutottunk, bevallotta, hogy ha először kíváncsiságbol is de kiprobalna a hármas szexet. Potens pasit keresnek neki.. Valószínűleg nem egyből ágyba bujas lesz.. Aki jelentkezik az legyen ezzel tisztába!

Sziasztok, kecskeméti, mindkét fél részéről biszex pàrt keresünk, négyes kalandozàsokra
Sziasztok !Olyan kizárólag HETERO urat,hölgyet,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Biszex haverommal lány, pár előtt biszexelnénk!
Párral ismerkenék, ma este is akár.
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Adatlapunk alapján ismerkednénk....
Privát üzeneteket várunk .
Privát üzeneteket várunk .
Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk! Szegeden és környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk! Szegeden és környékén keresünk!
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet! 23/6cm
Sziasztok, nyugat dunantùli pàrral ismerkednék , tabuk nélkul, àpolt, sportos , tapasztalt férfiként

Szép napot. Bp pasiként högyet párhoz csatlakoznék. Akár utazok is de persze nálam is meg oldható.
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk 37/43.elsosorban párt keresnénk egymás előtti szex orális parcsere. Illetve max 43 éves korig jó méretű pasit a hölgy örömére írj privatba
Sziasztok!
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.