Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??…//////
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...

Sziasztok! Már csak egy hölgy hiányzik a párolunk mellé. A hölgy tagunk bi.
Hosszú tájban is gondolkodunk egymás örömére.
Budapest /Buda
Hosszú tájban is gondolkodunk egymás örömére.

Párként keresnénk fiatalos nőt harmadiknak
Orgazmus tornádóra vágyó hölgyek társaságát keresem!
Sziasztok,
40/42 éves igényes pár vagyunk.
Mindkét részről bi nyitottsággal keresünk hozzánk hasonló párt 4-es kalandokra.
Holnap este van szabadidőnk, töltsük el izgalmasan!
Nem kv, és társas partnerekben gondolkodunk, ha megvan a 4 igen, akkor szeretünk a tárgyra térni.
Képeink vannak, részleteket privátban
Mindkét részről bi nyitottsággal keresünk hozzánk hasonló párt 4-es kalandokra.
Holnap este van szabadidőnk, töltsük el izgalmasan!
Nem kv, és társas partnerekben gondolkodunk, ha megvan a 4 igen, akkor szeretünk a tárgyra térni.
Holnap éjjel csini pár(23-38) keres bi párt közös fürdőzésre Leányfalun.

Sziasztok pár 33/33 keresünk párt ma esti kalandhoz.
Sziasztok! Most hétvégére (18-19.-e) keresünk pasit, akicsatlakozna hozzánk, az adatlapunkon leírtak szerint!
Sziasztok. Fiatal pár vagyok. Hármas, cuckold játékokhoz keresünk egy igényes jóképű pasit 36 éves korig. Akár hétvégére is
előny ha tudsz masszírozni
helyed legyen. Miskolc környéke

Sziasztok. Fiatal pár vagyok. Hármas, cuckold játékokhoz keresünk egy igényes jóképű pasit 36 éves korig. Akár hétvégére is
előny ha tudsz masszírozni

Szia !
Szegedi fiatalos ,nyitott párhoz lehet csatlakozni ,fiatal ,helyes fiú vagy pár személyében .
Szegedi fiatalos ,nyitott párhoz lehet csatlakozni ,fiatal ,helyes fiú vagy pár személyében .
Sziasztok,
Mindkét részről bi nyitottsággal keresünk hozzánk hasonló párt 4-es kalandokra. Nem kv, és társas partnerekben gondolkodunk, ha megvan a 4 igen, akkor szeretünk gyorsan a tárgyra térni.
Mindkét részről bi nyitottsággal keresünk hozzánk hasonló párt 4-es kalandokra. Nem kv, és társas partnerekben gondolkodunk, ha megvan a 4 igen, akkor szeretünk gyorsan a tárgyra térni.
Sziasztok!

2023. 02. 11. szombat 09:24
Sziasztok,párokat keresünk minden jóra.Kevés swinger tapasztalatunk van.
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Ma Szabolcs megyében valaki?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.