valaki egy jó többes szex nálam ? írj
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok egy uni bisex fiú nem èrdekelnw titeket szívesen csatlakoznèk hozzátok ma is akár
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2023. 02. 11. szombat 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 09:24
Sziasztok,párokat keresünk minden jóra.Kevés swinger tapasztalatunk van.
Sziasztok,párokat keresünk minden jóra.Kevés swinger tapasztalatunk van.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!/Swinger házibuli ????!!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...

sziasztok
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk smile
hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk smile
hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras
Nagyon szeretnénk már egy Párt vagy Lányt találni nem csak folyton irogatni.......Hanem szexelnénk .
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
LÁNYOK!! 28 éves vékony kedves fiatal pasi lányokat, hölgyeket keres hasonló korosztályban Skype beszélgetéshez, masztihoz, amiből később bármi alakulhat.
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Pécs és környékén valaki??
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Pécsen szívesen nyalnám fiatal néger vagy más fekete börű lány punciát élvezésig...Privátba adj tel számot,tudj magyarul
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?!/Párokat kukkolnék szex közben ?!///
Sziasztok!

Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.