60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Sziasztok mi egy kezdő pár vagyunk 36/43 keresünk kezdő párt elsőre egymás előtti szex orális parcsere. Illetve nyalni és maszirozni szerető pasit pasikat vibered legyen
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
A helyzet úgy hozta, hogy mostanra dupla párként bulizunk ma este, tehát 4-en. Már csak úgy a hecc kedvéért, nincs kedve még egy párosnak csatlakozni?

Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!

2023. 02. 03. péntek 17:35
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Sziasztok! Ma estére keresnénk egy normális, jófej, 27-40 közötti pasit, aki az adatlapunkon leírtak szerint csatlakozna hozzánk!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Változott a terv.
A spontán kalandozunk ma este, amit nagyjából úgy kell elképelni, hogy átjön hozzám egy kancás hölgy, akivel akkor fogjuk kitalálni, hogy hogyan tovább és kivel lenne még így kedvünk közösen kefélni, legyen szó akár lányról, fiúról, párról, TS-ről. Szívesen fogadjuk tehát a jelentkezéseket, de majd csak este fogunk dönteni közösen, hogy kire esett a választás. A találkozó teljesen privát és diszkrét. Az adatlapom beszédes. Helyünk a X. kerületben lesz.

A spontán kalandozunk ma este, amit nagyjából úgy kell elképelni, hogy átjön hozzám egy kancás hölgy, akivel akkor fogjuk kitalálni, hogy hogyan tovább és kivel lenne még így kedvünk közösen kefélni, legyen szó akár lányról, fiúról, párról, TS-ről. Szívesen fogadjuk tehát a jelentkezéseket, de majd csak este fogunk dönteni közösen, hogy kire esett a választás. A találkozó teljesen privát és diszkrét. Az adatlapom beszédes. Helyünk a X. kerületben lesz.
Ma este hölggyel vagy párral lazulnék kötetlenül. Normális kulturált pasi vagyok, magas libidóval. Szívesen fogadok vendéget vagy vendégeket ma délután és este.
Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Sziasztok
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
Sziasztok 37/42 éves pár keres párt illetve pasit aki szeret maszirozni és hosszasan nyalni kezdők vagyunk. Viber legyen
Sziasztok!Keresnénk hozzánk hasonló párokat, akikkel rövid ismerkedés után tudnánk találkozni közös erotikus kalandokra, gabalyodásra A férfi biszex nem probléma. Várjuk jelentkezéseteket kecskemét és környéke privátban és vállaljátok a Vibert.
Szia, legközelebb ha lesz ilyen gabalyodás, szólj, szívesen csatlakozok!
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 01. 28. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma délután, ill estére keresnénk BI párokat, BI urakat
közös, kellemes játékokhoz!
Minden jóban benne vagyunk!
14:00-tól max 21 óráig! megértésetek köszönjük.
Mindenkit szeretettel várunk!
Ma délután, ill estére keresnénk BI párokat, BI urakat
közös, kellemes játékokhoz!
Minden jóban benne vagyunk!
14:00-tól max 21 óráig! megértésetek köszönjük.
Mindenkit szeretettel várunk!
Hölgyek,Párok,Swingerek társaságát keresem!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Sziasztok